Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Laguna

QUOTE(opyte @ 2009 09 12, 00:56)
kodel taip sakote? g.gif gal galima placiau?

Na tiesiog megane ir scenic yra brangesnes, ir gerokai brangesnes nei laguna, o gedimai ir detaliu kainos yra praktiskai tos pacios. Juk nera ko noreti, kad du skirtingi renault modeliai gaminti visai kitu koncernu - juk viskas tu paciu prancuzu. tad jei sirdis linksta uz tuos pacius pinigus remontuoti brangiai pirkta masina (nera garantijos kad dar "nuliova" gausite smile.gif ), tuomet tai jusu asmeninnis reikalas ax.gif 4u.gif Seip aisku viskas yra skonio reikalas smile.gif bet jei galvojat pirkti pirma RENAULT savo gyvenime, tuomet patariu isviso nepirkti RENAULt lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tai kur dingote visi? kodel apmire musu forumiukas? smile.gif
Atsakyti
Vyras dare diagnostika sumokejo 50 lt ,istryne visas klaidas ir nieko rimto ne rado ax.gif
paaiskino jog reikia tik isimti is dezes tokia plokste,ja isplauti ir ideti atgal.Uz tai jie praso 400lt,bet pasake jog tai visai nieko sudetingo ir paciam padaryti,taigi vyras per savaitgali bandys taisyti. 4u.gif

Atsakyti
Tai wa, man ten su durelemis buvo spyna kur fiksuoja duris sugedusi ir centrinio varikliukas. Tai is sroto uz 40 Lt nuliova beveik gavau ir pats per 4 val pasikeiciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 09 23, 17:54)
Tai wa, man ten su durelemis buvo spyna kur fiksuoja duris sugedusi ir centrinio varikliukas. Tai is sroto uz 40 Lt nuliova beveik gavau ir pats per 4 val pasikeiciau smile.gif
nebrangiai mirksiukas.gif
Atsakyti
Uztai kad pats tvarkiau... tongue.gif Smagu buvo rakineti rombiuka mirksiukas.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Vyras nukeliavo i garaza tongue.gif idomu ar padaris iki pirmadienio ax.gif man reikes vaziuoti i darba smile.gif su jo mazda ne galesiu doh.gif man ja baisu vairuoti bijau.gif kaip zveris ant kalio doh.gif o Laguna rami wub.gif vairoju kaip ant debesu lotuliukas.gif
Atsakyti
Atrodo vyras sutaise greiciu deze thumbup.gif
Atsakyti
AUUUUUUUUUUUUUUUUU smile.gif

Uzeikite i mano tema mirksiukas.gif parasykite savo nuomone 4u.gif
http://www.supermama...howtopic=498216
Atsakyti
Stai as db atostogauju, tai galejau daugiau semesnio skirti savo rombiukui. sugalvojau keisti zvakes, pries tai buvo detos mano BERU 4 kontaktu, o db dejau DENSO 1 kontakto (mokejau po 6 Lt). Isemus senasias ant ju bovo pilkai baltu apnasu, kas reiskia jog variklis dirba lb gerai, taciau issukus 2 cilindro zvake jos sijonelis buvo tepaluotas. maniau jog sakes 2 cilindro ziedams, bet su kaimynu pamatavus visu cilindru kompresija ji visuose cilindruose buvo apie 12-13 bar. tad lyg ir normaliau. nesuprantu is kur tai buvo, gal nuo voztuvu dangtelio tarpines nubejo.... o db forumo pagyvinimui idedu savosios liaguskos photo, tikiuosi ir kiti dalyviai ides 4u.gif

Visa isore smile.gif
user posted image

Cia vidus smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ign@siux @ 2009 10 07, 20:45)
Visa isore smile.gif
4u.gif
Man nereikia fotkinti savo masina bigsmile.gif musu masinos kaip dvyniai panasus mirksiukas.gif bet rytoj padarysiu nuotrauka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 07 spalio 2009 - 20:22
Vairuoju beveik 97m laguna ir esu tuo begalo patenkintas, automobilis isties pukus ir smagus :]
Beto atsidare katik naujas lagunu gerbeju klubas, tad kvieciame ir Jus visus ten apsilankyti... kolkas tik pradzia bet Jus isties laukiami, kad papildytumet musu gretas :]
http://lagunaclub.projektas.lt/
p.s rasau is sesers ACC =D tad neziurekit skersai =D
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo :)nusisypsok:): 11 spalio 2009 - 20:27