Įkraunama...
Įkraunama...

Renault Laguna

noriu pirkti RENAUL LAGUNA 2001-2003 m. Gal kas nors is jusu turit tokia masina, kokie atsiliepimai apie ja. Kokia jusu nuomone, ar verta pirkti.
Atsakyti
tai ar niekas neturi nuomones apie LAGUNAS? ax.gif Parasykit kas nors ka manot schmoll.gif
Atsakyti
Būtų klausimas apie senesnę tai parašyčiau (pati turiu 1996-ų metų), o dabar teks patylėt. Bet žinok, visada atsiras sakančių, kad nekeistų šitos mašinos į nieką ir tokių, kas išvadins kibiru (ypač vokiškų mašinų gerbėjai). Todėl siūlau pasikliauti savo nuojauta ir/arba nuomone žmogaus, kuriuo TIKRAI pasitiki 4u.gif
Atsakyti
Rusiškas posakis "kak pežo, kak reno - tak gavno" labai nuvalkiotas, bet jame tiesios yra. Esu girdėjęs ir gerų atsiliepimų apie Renault, bet kur kas daugiau blogų. Pats asmeniškai nepirkčiau, nes kai kurie techniniai sprendimai labai jau "įdomūs" tų prancūzų. Kaip sakant, iš to rašto išeita iš krašto. Draugeliui parėjo granata, tai turėjo visą pusašį kartu keisti, nes kitaip neįmanoma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Maironis @ 2007 05 09, 14:24)
Rusiškas posakis "kak pežo, kak reno - tak gavno" labai nuvalkiotas, bet jame tiesios yra. Esu girdėjęs ir gerų atsiliepimų apie Renault, bet kur kas daugiau blogų. Pats asmeniškai nepirkčiau, nes kai kurie techniniai sprendimai labai jau "įdomūs" tų prancūzų. Kaip sakant, iš to rašto išeita iš krašto. Draugeliui parėjo granata, tai turėjo visą pusašį kartu keisti, nes kitaip neįmanoma smile.gif

a man tie posakiai ir dzinn

mes ir ruosiames pirkti laguna ax.gif privalumus aiskinasi MB a man tik spalva ir bendra isvaizda domina biggrin.gif
lotuliukas.gif
Atsakyti
As taip pat vairuoju Reno Laguna ji truputi senesne nei 2001, bet ji man labai patinka konfortiska ir nepavargsti vairuojant, esu nemazai vairavus vokisku automobiliu tai pries Laguna tikras fe jos. O masinos visos gesta nieko nera amzino. Beja buvo padaryta statistika kad Lietuvoje daugiausiai avariju padaroma su vokiskomis masinomis.
Atsakyti
mes turejome senesne renault laguna tai buvo viskas ciki, bet va mama turi dabar nauja tai nelabai jie patenkinti...nes sake tai tas tai anas tai tas tai anas suenda..sake su senesniu modeliu nepalyginsi...paciai teko vaziuoti tai pajutau skirtuma tame kad maziau minksta negu senesne...tetis sake parduos tikrai jau ja unsure.gif
Atsakyti
liuks masinyte....as vazinejau su 2002 m.ciki piki...dar ir dabar ja svaigstu.tikrai zinau,kad po mano yariuko, sekanti masinyte vel bus laguna....ir grazi, ir smagi vairuot.....uch, kaip jos vel noriu.....
Atsakyti
Mes vazinejam su 2001 laguna, viskas faina thumbup.gif , tik jei jau kas sugenda, tai stipriai patustina kisenes unsure.gif , tas tai erzina doh.gif , bet siaip ir komfortiska, ir mazai ryja kuro, kol kas nekeisim cool.gif
Atsakyti
Labai geras masiniukas---pas man benzas-dujos.Patenkinta nerealiai:)
Atsakyti
As turiu 2003 metu.Man tai super masiniukas thumbup.gif kolkas jokiu nesamoniu neislindo, bet kaip Maironis minijo - taisant, biski nesamone , norint kaska pakeisti reikia vos ne puse masinos isardyti biggrin.gif
Atsakyti
Pas mus 2004, nesamone kazkokia, automatine greiciu deze jau 2 kartus taisem, o tai nepigiai kainuoja, ir dar visokiu blogybiu daug islenda, daugiau jokiu reno schmoll.gif
Atsakyti