Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Su guma ir storiau atrodys sijonas, o šiaip tai būtinai reikia pamušalo arba dėti mezgant siuvimo siūlą, kad nesitampytų.
Atsakyti
Ačiū, rutast, už pagalbą! 4u.gif Aš dar visai žalia mezgėja, todėl beveik nieko nežinau. Sijonas stovi eilėje po daugelio kitų idėjų, bet jau dabar renku informaciją, bandau susidaryt vaizdą, kaip ką reiktų daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 26 sausio 2006 - 18:38
QUOTE(pienių jūra @ 2006 01 26, 17:04)
taip ir įtariau. Tokiu atveju reikia turbūt užtrauktuką dėt kaip ir į visus normalius sijonus, su plačia guma čia jau nebišsiverst...  unsure.gif

Nežinau, bet aš nė į vieną sijoną nedėjau užtrauktuko ir visai gerai. Aišku aš dažniausiai ant sijono užleidžiu švarkelį ar kažką panašaus. O kad juosmuo nebūtų toks storas, kai mezgi reikia juosmeniui skirtas akis dalinti į dvi dalis, t.y. kas antrą akį nukelti ant pagalbinio virbalo ir megzti iš dviejų kamuoliukų: akis likusias ant pirmo virbalo mezgi atskirai, akis nuo pagalbinio virbalo - atskirai. Kai numezgi reikiamą ilgį,kad tilptų guma, akis nuo vieno ir kito virbalų sumezgi kartu ir užbaigi mezginį. Nežinau ar aiškiai parašiau. Bet galima psiskaityti mezgimo žurnaluose ar knygose smile.gif
Atsakyti
radasta, atrodo, aiškiai. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kol miegojau, dar vieną klausimėlį sugalvojau smile.gif O tavieji sijonai su guma taip pat ir su pasijoniu, ar be jo?
Atsakyti
Su pamušalu. Kai siuvi pamušalą, reikia palikti šonuose nuo viršaus nesusiūtus maždaug 9-12 cm (kaip paliktum vietos užtrauktukui). Prisiuvi pamušalo priekį ir nugarą, o šonuose lieka tarpeliai ir kai velkiesi sijona, guma laisvai pasitempia, sijonas - irgi, o pamušalas nesuplyšta. smile.gif
Atsakyti
niu klausyk, kaip paprasta, ale kaip gudru! thumbup.gif o aš vis svarsčiau, kaip čia tai išspręst rolleyes.gif
Atsakyti
pardon, susidubliavo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 30 sausio 2006 - 12:21
Va, koks fainas ilgas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 30 sausio 2006 - 14:01
o čia aprašymukas, jei kuri ryžtųsi wink.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 01 24, 14:24)
Ir dar  ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

o pirmojo schemos niekas neturi? Manau žiemai gana šiltas ir jaukus sijonukas..
Atsakyti