Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

labai jūms ačiū! 4u.gif
Aš norėčiau su pažemintu liemeniu, kad visas sijonukas būtų apie 30- 35 cm ilgio ir klostelės nuo klubų. nelabai moku paaiškinti, bet jis paprastas, panašus į šiuos kurie įdėti. galbūt kišenes kur nors prisiūti... visur po parduotuves ieškau tokio, bet nerandu, o pasisiūti, man rodos, būtų lengviau bigsmile.gif
Atsakyti
keliu temelę į viršų - gal kas dar pasiūlys mezgamų sijonų idėjų. Peržiūrėjau visą temą - daug nuorodų jau senos ir nebeveikiančios. žodžiu, neskūpykit, reikškitės wink.gif
Atsakyti
Keliatas idėjų. Deja nėra aprašymų:

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Ir dar ax.gif :

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
pasakiški sijonai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Labai gaila, kad nėra schemučių g.gif
Atsakyti
Labai gražūs sijonukai thumbup.gif ,ypač tas šviesus iš atskirų gėlyčių.
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Tas juodas ilgas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 01 25, 23:32)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif
Tas juodas ilgas thumbup.gif

O, pirmieji žodžiai biggrin.gif perskaičiau kokias šešias temas, kur tamsta paskutiniu metu pakomentavot, tai maniau, gal lietuviškai nemokat, kad visur vien tie patys paveiksliukai hihihi.gif rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Čia gal taip žinučių skaičius auginamas... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 25 sausio 2006 - 23:44
o kaip manot, iš kokių siūlų geriausia megzt sijonuką (ne kiauraraščiu), kad jis neišsitampytų, neišsisėdėtų ir pan.?
Atsakyti
Esu mezgusi iš įvairių siūlų ir pastebėjau, kad geriausiai nešiojasi kai įsiūni pamušalą. Tada ir guli gražiai ir neišsisėdi. smile.gif
Atsakyti
taip ir įtariau. Tokiu atveju reikia turbūt užtrauktuką dėt kaip ir į visus normalius sijonus, su plačia guma čia jau nebišsiverst... unsure.gif
Atsakyti