labai jūms ačiū!
Aš norėčiau su pažemintu liemeniu, kad visas sijonukas būtų apie 30- 35 cm ilgio ir klostelės nuo klubų. nelabai moku paaiškinti, bet jis paprastas, panašus į šiuos kurie įdėti. galbūt kišenes kur nors prisiūti... visur po parduotuves ieškau tokio, bet nerandu, o pasisiūti, man rodos, būtų lengviau
keliu temelę į viršų - gal kas dar pasiūlys mezgamų sijonų idėjų. Peržiūrėjau visą temą - daug nuorodų jau senos ir nebeveikiančios. žodžiu, neskūpykit, reikškitės
Keliatas idėjų. Deja nėra aprašymų:
Ir dar :
pasakiški sijonai
Labai gaila, kad nėra schemučių
Tas juodas ilgas
QUOTE(vijja @ 2006 01 25, 23:32)
O, pirmieji žodžiai perskaičiau kokias šešias temas, kur tamsta paskutiniu metu pakomentavot, tai maniau, gal lietuviškai nemokat, kad visur vien tie patys paveiksliukai
Čia gal taip žinučių skaičius auginamas...
o kaip manot, iš kokių siūlų geriausia megzt sijonuką (ne kiauraraščiu), kad jis neišsitampytų, neišsisėdėtų ir pan.?
Esu mezgusi iš įvairių siūlų ir pastebėjau, kad geriausiai nešiojasi kai įsiūni pamušalą. Tada ir guli gražiai ir neišsisėdi.
taip ir įtariau. Tokiu atveju reikia turbūt užtrauktuką dėt kaip ir į visus normalius sijonus, su plačia guma čia jau nebišsiverst...