Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Labanga @ 2007 01 31, 09:16)
Sita sijonuka as neriau pries 1,5 metu. mezgiau ji is MAXI print siulu margu (rozinis, rausvas ir baltas). Maxi siuliukai truputeli per ploni, sijonukas su gera ventiliacija gavosi:) Bet siaip visai nieko, gaila negaliu dar nuotraukyciu ikelti:(

Labanga Ar dar negali nuotraukyčių įkelti? Man baisiai smalsu kaip ten tas sijonukas gavosi blush2.gif vis apie tokį galvoju, bet kažkaip nedrįstu pradėti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 01 22, 23:08)
Nu as irgi bliukutes schemute visa turiu, tik kad vistiek man baisu kad nieko neiseis sad.gif Pasirode kad pagal schema man virsus krutinej bus per mazas tai savo nuoziura dar eiliu pridejau, o tada issikraipe velnioniskai sad.gif as jum parodysiu schemute, gal turesit kokiu patarimu, nes zinokit neriu is naujo, taip noriu kad pavyktu... Nepykit kad netinkamoj veitoj dedu toki dalyka, surasiu kokiu sijonuku atsilyginimui wink.gif

O gal per sunkia pasirinkau kaip pirmam blynui?  unsure.gif
user posted image

SCHEMUTE

Kolkas as cia tik su bliukutes paziu virsum vargstu unsure.gif
Aciu visoms is anksto uz pagalba wub.gif

buk gerute jei gali atsiusk man sitos bliuskutes shema nes man jos neatidaro,plyyz,jau labai ji man patiko.atsiusk i zuike25@one.lt bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 19, 12:16)
Na va, ir aš ardysiu savo visos savaitės darbuką  verysad.gif , gautas rezultatas netenkina  unsure.gif , teks galvoti ką nors kita  g.gif .

verysad.gif nesiseka ane...kaip gaila...nenusimink,kitą nusinersi,kuris "kaip iš pypkės" nersis mirksiukas.gif

QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 19, 12:21)
Prašom pademonstruoti, o mes pasakysim ar verta  biggrin.gif
O šiaip ardyti, tai gaila, vargsti vargsti ir bac-ne tas efektas -nors šaudykis  doh.gif

Ne tas žodos kaip gaila ir kiek nervų kainuoja doh.gif iš patirties sakau,antra savaitė kankinuos doh.gif

QUOTE(Uzsispirele @ 2007 02 19, 15:22)
labai noreciau gaut sito tavo megzto pavizdzio rastuka biggrin.gif jei gali atsiusk i zuike25@one.lt blush2.gif

Galiu tik vieną patarimą duot- nepatingėk paskaitinėt visos temos,nepraleidžiant postų.Jei matei mano nuotraką,tai turėjai matyt ir kitų merginų nertus sijonus,jei matei tas nuotraukas,turėjai matyt ir schemas,nes paskutiniu metu jis labai plačiai apkalbėtas mirksiukas.gif Bliuzelės schemą irgi rasi kogero moteriškų modelių arba nėrimo temoje,pasieškok,greičiau susirasi,nei tau kas ją atsiūs 4u.gif
Atsakyti
nepamaciau, kad jau viso tai pakomentavo 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besyte: 19 vasario 2007 - 17:47
Sveikutės. Čia visos neriat iš maxi siūliukų. Apšvieskit neišmanėlę kas čia per siūlai ir kur juos perkat. Bandžiau siūlų temoj ieškoti, bet neradau. Gal blogai žiūrėjau?..
Atsakyti
visos neriancios ar mezgancios ivarykit isia svetaine net nualpsit koks grozis!!!!!!!!!!!!!!! lotuliukas.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

http://stores.ebay.d...9QQftidZ2QQtZkm

ten daug daug modeliu bet nera shemu,o kai kurie modeliai pasitarnaus ir siuvejom
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 02 19, 17:09)
Labanga Ar dar negali nuotraukyčių įkelti? Man baisiai smalsu kaip ten tas sijonukas gavosi  blush2.gif  vis apie tokį galvoju, bet kažkaip nedrįstu pradėti...  ax.gif

Pagaliau susikuriau internetini albuma ir galesiu as (pagaliau!) pasigirti savo darbeliais.
Cia mano minetasis rozinis sijonukas
http://images22.fotk....jpg?1171950161

Praejusia vasara mano megiamiausi siuliukai buvo maxi print. Nusineriau gal kokius 8-9 modeliukas. Bet mylimiausias ir mieliausias - balta suknele
http://images22.fotk....jpg?1171950281

Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti