Sijonas be schemutės (Valentino kolekcija)
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 19, 12:14)
nerealu...
Na va, ir aš ardysiu savo visos savaitės darbuką , gautas rezultatas netenkina , teks galvoti ką nors kita .
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 19, 13:16)
Na va, ir aš ardysiu savo visos savaitės darbuką , gautas rezultatas netenkina , teks galvoti ką nors kita .
Prašom pademonstruoti, o mes pasakysim ar verta
O šiaip ardyti, tai gaila, vargsti vargsti ir bac-ne tas efektas -nors šaudykis
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 19, 12:16)
kas čia dabar, visoms nesekasi....
Oi kaip gaila...tai kas nutiko, kad turi išardyti
labai visu grazios paroditi rubai net man kilo kazka nusimegzt bet as ieskau sijoneliu mazdaug iki keliu,panasiu i miniakus bet ne tokiu glaustu kad klubus aptemtu,o kazko gundancio nes man ir vyrui bus 3metu sukaktis kaip kartu ir ieskau gundanciu sijoneliu graziam vakarui.tiks ir getbootu adresiukai
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 19, 12:21)
Prašom pademonstruoti, o mes pasakysim ar verta
QUOTE(Peperoni @ 2007 02 19, 12:21)
QUOTE(jutute @ 2007 02 19, 12:22)
Oi kaip gaila...tai kas nutiko, kad turi išardyti
Demonstruotis jau nebėra ką, nes iš sijono liko tik kamuolys. Gavosi labai platus, aš tokio nelabai norėjau. O be to išlyginus ir per liemenį platoka buvo. Nežinau, dabar ieškosiu kažko kito. Gal nerti tą kur Anakondaaz buvo idėjus, ale aš jį vasarai taupiau .
QUOTE(@asta @ 2007 01 30, 15:46)
aš nėriau apvaliai,bet sujungdama pirmą ir paskutinę eilės akį,kad gautūsi gražus perėjimas į kitą eilę
vaizdas gavos toks
vaizdas gavos toks
labai noreciau gaut sito tavo megzto pavizdzio rastuka jei gali atsiusk i zuike25@one.lt
O jei dar ir atidžiai pavartysi, tai ne tik schemą, bet ir visus paaiškinimus rasi
Papildyta:
Šis sijonukas iki pačių smulkiausių smulkmenėlių išnagrinėtas ir iš visų pusių aptartas
Papildyta:
Šis sijonukas iki pačių smulkiausių smulkmenėlių išnagrinėtas ir iš visų pusių aptartas
Ir tikrai nesunkiai nusinersi....