Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Sijonas be schemutės (Valentino kolekcija)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 19, 12:14)
Sijonas be schemutės (Valentino kolekcija)
user posted image

nerealu... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Na va, ir aš ardysiu savo visos savaitės darbuką verysad.gif , gautas rezultatas netenkina unsure.gif , teks galvoti ką nors kita g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 19, 13:16)
Na va, ir aš ardysiu savo visos savaitės darbuką  verysad.gif , gautas rezultatas netenkina  unsure.gif , teks galvoti ką nors kita  g.gif .

Prašom pademonstruoti, o mes pasakysim ar verta biggrin.gif
O šiaip ardyti, tai gaila, vargsti vargsti ir bac-ne tas efektas -nors šaudykis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 19, 12:16)
Na va, ir aš ardysiu savo visos savaitės darbuką  verysad.gif , gautas rezultatas netenkina  unsure.gif , teks galvoti ką nors kita  g.gif .

kas čia dabar, visoms nesekasi.... unsure.gif
Atsakyti
Oi kaip gaila...tai kas nutiko, kad turi išardyti ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
Atsakyti
labai visu grazios paroditi rubai net man kilo kazka nusimegzt bet as ieskau sijoneliu mazdaug iki keliu,panasiu i miniakus bet ne tokiu glaustu kad klubus aptemtu,o kazko gundancio nes man ir vyrui bus 3metu sukaktis kaip kartu ir ieskau gundanciu sijoneliu graziam vakarui.tiks ir getbootu adresiukai blush2.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kakošėlio mamka @ 2007 02 19, 12:21)
Prašom pademonstruoti, o mes pasakysim ar verta  biggrin.gif
O šiaip ardyti, tai gaila, vargsti vargsti ir bac-ne tas efektas -nors šaudykis  doh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2007 02 19, 12:21)
kas čia dabar, visoms nesekasi.... unsure.gif

QUOTE(jutute @ 2007 02 19, 12:22)
Oi kaip gaila...tai kas nutiko, kad turi išardyti  ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif

unsure.gif verysad.gif unsure.gif Demonstruotis jau nebėra ką, nes iš sijono liko tik kamuolys. Gavosi labai platus, aš tokio nelabai norėjau. O be to išlyginus ir per liemenį platoka buvo. Nežinau, dabar ieškosiu kažko kito. Gal nerti tą kur Anakondaaz buvo idėjus, ale aš jį vasarai taupiau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 30, 15:46)
aš nėriau apvaliai,bet sujungdama pirmą ir paskutinę eilės akį,kad gautūsi gražus perėjimas į kitą eilę  4u.gif

vaizdas gavos toks  ax.gif

user posted image

labai noreciau gaut sito tavo megzto pavizdzio rastuka biggrin.gif jei gali atsiusk i zuike25@one.lt blush2.gif
Atsakyti
Uzsispyyrele,

Pavartyk "sijonų" temą, ne tik šio gabaliuko, bet ir viso sijono schemą rasi tongue.gif
Atsakyti
O jei dar ir atidžiai pavartysi, tai ne tik schemą, bet ir visus paaiškinimus rasi lotuliukas.gif
Papildyta:
Šis sijonukas iki pačių smulkiausių smulkmenėlių išnagrinėtas ir iš visų pusių aptartas mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir tikrai nesunkiai nusinersi.... cool.gif cool.gif cool.gif
Atsakyti