Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Spyglė @ 2007 02 16, 16:55)
Sijonukas kur įdėjo Anakondaaz thumbup.gif ,o aš savo vėl išardžiau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

O kodėl blink.gif , vėl kažkas netiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2007 02 16, 16:35)
VS sijonui pirkau Vernito siūlus,70%akrilo 30% vilnos,tamsi okoladinė spalva.

Šokoladinė ir man patinka... bigsmile.gif

QUOTE(Spyglė @ 2007 02 16, 17:55)
Sijonukas kur įdėjo Anakondaaz thumbup.gif ,o aš savo vėl išardžiau verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Tai paguodžiu tave... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 15, 21:20)
Deja mūsų "dideliam" kaime (Mažeikiuose) jų vis pritrūksta  tongue.gif , o laukti aš negaliu, nes noriu max per kitą savaite užbaigti  ax.gif

O kur Mazeikiuose ju is viso buna? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2007 02 16, 19:02)
O kur Mazeikiuose ju is viso buna? unsure.gif

Jei tu mažeikietė, tai Vilijoj (Naftininkų gatvė) ir Ievoj (Laisvės gatvė priešais mažąją Maximą).
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 16, 18:47)
O kodėl  blink.gif , vėl kažkas netiko  unsure.gif

Gal esu per didelė pedantė,bet mezginys atrodė nekaip verysad.gif

QUOTE(jutute @ 2007 02 16, 19:06)
Šokoladinė ir man patinka... bigsmile.gif
Tai paguodžiu tave... rolleyes.gif

Dėkui už paguodą bigsmile.gif ,bet jau tokia esu,viskas turi būt thumbup.gif ,kad galėčiau dėvėt.Dabar pakeičiau vašelį,mezginys atrodo daug gražiau.Kadangi neesu vašelio fanė,tai sunkiai sekasi prisitaikyti storį,o nėrime nesu pasiekus didelių laimėjimų,tik servetėlės ir kažkada seniai nėriau sijoną.Taip kad ir vašelių nelabai daug turiu.Na sėkmės visoms darbeliuose,einu nert toliau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2007 02 16, 16:35)
VS sijonui pirkau Vernito siūlus,70%akrilo 30% vilnos,tamsi okoladinė spalva.

Biski gaila tavo darbo,nes siulai tokie s....Vernito siulu kiek esu nerusi vaseliu ar mezgus,tai labai neilgai grazus buna verysad.gif ar susivelia,ar nusitampo ar dar kas nors...
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2007 02 16, 22:33)
Biski gaila tavo darbo,nes siulai tokie s....Vernito siulu kiek esu nerusi vaseliu ar mezgus,tai labai neilgai grazus buna verysad.gif ar susivelia,ar nusitampo ar dar kas nors...

Drįsčiau paprieštarauti g.gif esu mezgus irgi ne vieną ir ne du kartus iš Vernito,nieko,puikiai nešiojas.Kogero nuo nešiojimo būdo,skalbimo ir beabejo mezgimo tamprumo priklauso mirksiukas.gif Jei laisvai megama,tai bet kokiu siūlu megztas rūbas greit ištįs.
Atsakyti
Pritariu @astai, mezgiau is siu siulu savo maziui pleda tai patikekite mate vargselis ir silto ir salto, ir nieko, nei nutyso neikaciukais susivele mirksiukas.gif
Atsakyti
Man irgi Vernito siūlai patinka
Atsakyti
sveikos mezgejeles 4u.gif as tai neriu VS sijonuka is irisiniu MAXI siulu. neriu su trim uzmetimais, nes su keturiais man nepatiko schmoll.gif tai jau koks ilgis gausis toks smile.gif jau ipusejau antra schema, kol kas labai uzsidegus, ziuresim kaip bus toliau. sekmes nerianciom 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Sėkmės ir tau darbuojantis... bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jutute: 17 vasario 2007 - 18:12
Vami, labai laukiu nuotraukėlių biggrin.gif
Noriu pamatyti kaip gaunasi, nes pati norėčiau nerti iš maxi siūliukų blush2.gif
yahoo.gif
Atsakyti