Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(@asta @ 2007 02 15, 15:52)
Na su šitais siūlais tai nėra problemų,nežinau iš kur tu,bet Kaune,tai keliose vietose jais prekaiuja  g.gif

Deja mūsų "dideliam" kaime (Mažeikiuose) jų vis pritrūksta tongue.gif , o laukti aš negaliu, nes noriu max per kitą savaite užbaigti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 15, 21:20)
Deja mūsų "dideliam" kaime (Mažeikiuose) jų vis pritrūksta  tongue.gif , o laukti aš negaliu, nes noriu max per kitą savaite užbaigti  ax.gif

Tai kiek valandų per dieną neri, kad per savaitę žadi baigti... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 15, 21:15)

g.gif O ką labai normalus laiko tarpas,aš savo VS sijoną per savaitę nunėriau ax.gif kogero svarbiau ne kiek laiko per dieną neri,o kaip mirksiukas.gif vienos lėčiau,kitos greičiau dirba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 02 16, 09:55)
g.gif O ką labai normalus laiko tarpas,aš savo VS sijoną per savaitę nunėriau  ax.gif kogero svarbiau ne kiek laiko per dieną neri,o kaip  mirksiukas.gif vienos lėčiau,kitos greičiau dirba  4u.gif

as irgi per savaite nuneriau wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
tokio dar nebuvo? g.gif
user posted image

Размер: 4-46 (российский).

Модель выполнена крючком сверху.

Вам потребуется: 500 г х/б пряжи с вискозой; крючок № 1,5.

Свяжите цепочку из возд. п., равной обхвату бедер, распределите полотно на 4 клина, и вяжите каждый расширяющийся клин по схеме, состоящей из 3-х частей.

В части А выполняйте рисунок, уменьшая клин из ст. с/н. Часть Б провяжите необходимой длины, расширяя каждый клин и закончите частью В - каймой.

Довяжите ст. с/н пояс, подверните его, подшейте на изнанке ипродерните резиновую тесьму. низ юбки обвяжите ст. б/н.

Юбка. По материалам журнала мод.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 15, 21:15)

QUOTE(@asta @ 2007 02 16, 09:55)
g.gif O ką labai normalus laiko tarpas,aš savo VS sijoną per savaitę nunėriau  ax.gif kogero svarbiau ne kiek laiko per dieną neri,o kaip  mirksiukas.gif vienos lėčiau,kitos greičiau dirba  4u.gif

VS sijoną aš irgi kažkaip greičiau nusinėriau dar į darbą eidama. Po darbo kai grįždavau, tai vakarais kažkur po tris valandas išeodavo ir šeštadienį kokias šešias - septynias valandas. O dabartinis kažkaip ilgiau gaunasi, neriu jau kažkur trys dienos po kokias geras šešias valandas ir nunėriau jau du trečdalius. Atrodo neriu gan greitai, bet paskutinės eilės užima kažkur po valandą eilė. O liko jų dar dvylika doh.gif .
Atsakyti
As VS sijonuka nusineriau per 5 dienas, tiksliau vakarus, neriau po 3 val kazkur.
Atsakyti
Vau kokios jūs darbštuolytės...aš kai pasiimu savo darbelį vakare,tai -vaikai, tai -vyras,tai- tas ,tai-anas... bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip gerai kaip jums taip viskas pavyksta.Aš neriu 0,8mm vašeliu sijoną ir labai plonų siūlų.O dar saulės kliošą, tai neriu vieną eilę apie 1-1,5val. Jau greit baigsiu, tai pasirodysiu. g.gif
Atsakyti
VS sijonui pirkau Vernito siūlus,70%akrilo 30% vilnos,tamsi okoladinė spalva.
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2007 02 16, 15:25)
Kaip gerai kaip jums taip viskas pavyksta.Aš neriu 0,8mm vašeliu sijoną ir labai plonų siūlų.O dar saulės kliošą, tai neriu vieną eilę apie 1-1,5val. Jau greit baigsiu, tai pasirodysiu. g.gif

O ko tu daugiau tikiesi. Aš tai nėriau iš storokų siūlų. O dabar irgi kur neriu ne iš pačių ploniausių, tai paskutinės eilės irgi užima apie valandą viena (jau rašiau tongue.gif )
Atsakyti
Sijonukas kur įdėjo Anakondaaz thumbup.gif ,o aš savo vėl išardžiau verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti