QUOTE(Spyglė @ 2007 02 11, 14:09)
Mezgėjėlės atsakykit prašau,kas nėrėt tuos gražiuosius sijonus,iš kokių siūliukų?Bandžiau iš tokių violetinų,man labai tiktų prie švarko,bet gaunasi kažkoks netoks,kaip stagaras,reiškia,siūlai per stori,nebus kritimo
Išardžiau,žadu pirmadienį nueit iki ABC.Gal kuri nėrėt iš Vernito akrilano?
Kaip tik dabar neriu Vs sijona is Vernito akrilano. Spalva-samanine. Jau baigiau 2 etapus.
Mano siulai tie storesni, kurie skirti 3-3 1/2 virbalais megsti. Neriu 2.10 mm vaseliu. Is pradziu gailejausi, kad nepirkau plonesniu siulu (buvo plonesni 50x50 akrilas ir vilna, bet nebuvo norimos spalvos). Nors vaselis atitinka siulus, bet megstu stangresni mezgima, tai maniskis irgi atrode kazkoks stagaras is pradziu. Bet dabar kazkaip visai nieko ziurisi. O jei dar sakot, kad palyginus, jis dar labiau suminsteja, tai viskas, manau, bus gerai. Nors jei nerciau is naujo, tai tikrai imciau plonesnius siulus. Arba didesniu vaseliu nerciau.
Del siulu, 100 gramu man nepakanka 1 etapui nunerti. Nusipirkau 4 kamuoliukus po 100gr, bet manau, tikrai is viso sijonui reiks 500 ar net 600 gr.
Ant mano 100 gr kamuoliuko parasyta, kad 234 metrai. Jie kazkaip labai greit baigiasi...
O kokius pamusalus, merginos, dedat?
Siunat specialiai (ir is kokios rusies audinio) ar perkate?