Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Spyglė @ 2007 02 11, 13:09)
Gal kuri nėrėt iš Vernito akrilano?

Aš nėriau sijoną iš akrilo,man visai smagus jis,kai išsilygino,išvis likau patenkinta pasirinkimu.Krinta gražiai,nesitampo....liux thumbup.gif

QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 11, 13:49)
Aš dabar neriu iš Vernito akrilano.

bigsmile.gif kokį neri?

Aš niekaip neprisiruošiu nulėkt kur pamušalo nusipirkt,kogero oras kaltas,nebūtų taip šata,tai nešiočiau ir pamušalas gret atsirastų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2007 02 11, 14:09)
Mezgėjėlės atsakykit prašau,kas nėrėt tuos gražiuosius sijonus,iš kokių siūliukų?Bandžiau iš tokių violetinų,man labai tiktų prie švarko,bet gaunasi kažkoks netoks,kaip stagaras,reiškia,siūlai per stori,nebus kritimo schmoll.gif Išardžiau,žadu pirmadienį nueit iki ABC.Gal kuri nėrėt iš Vernito akrilano?

Kaip tik dabar neriu Vs sijona is Vernito akrilano. Spalva-samanine. Jau baigiau 2 etapus. ax.gif
Mano siulai tie storesni, kurie skirti 3-3 1/2 virbalais megsti. Neriu 2.10 mm vaseliu. Is pradziu gailejausi, kad nepirkau plonesniu siulu (buvo plonesni 50x50 akrilas ir vilna, bet nebuvo norimos spalvos). Nors vaselis atitinka siulus, bet megstu stangresni mezgima, tai maniskis irgi atrode kazkoks stagaras is pradziu. Bet dabar kazkaip visai nieko ziurisi. O jei dar sakot, kad palyginus, jis dar labiau suminsteja, tai viskas, manau, bus gerai. Nors jei nerciau is naujo, tai tikrai imciau plonesnius siulus. Arba didesniu vaseliu nerciau.
Del siulu, 100 gramu man nepakanka 1 etapui nunerti. Nusipirkau 4 kamuoliukus po 100gr, bet manau, tikrai is viso sijonui reiks 500 ar net 600 gr.
Ant mano 100 gr kamuoliuko parasyta, kad 234 metrai. Jie kazkaip labai greit baigiasi... doh.gif

O kokius pamusalus, merginos, dedat?
Siunat specialiai (ir is kokios rusies audinio) ar perkate? 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(jutute @ 2007 02 11, 16:42)
Mezginys gaunasi labai stangrus todėl, kad vąšelis per plonas... na man taip atrodo. g.gif

Aš irgi su tuom sutikčiau drinks_cheers.gif

QUOTE(@asta @ 2007 02 11, 17:25)
bigsmile.gif kokį neri?

Aš niekaip neprisiruošiu nulėkt kur pamušalo nusipirkt,kogero oras kaltas,nebūtų taip šata,tai nešiočiau ir  pamušalas gret atsirastų  blush2.gif

blush2.gif Susiradau servetėlių seną žurnaliuką ir vieną servetėlę pritaikiau. Labai norėjau su ananasais tongue.gif . Na man atrodo, kad visai nieko gausis.

Aš savajam pamušalo irgi dar neprisiuvau. Bet kadangi negaliu dabar ir šiaip juo pasipuošt, tai ir galvos smarkiai nesuku. O pamušalą panaudosiu tą patį, kur buvo prisiutas suknelei. Reikės tik nukirpti tongue.gif

O metražo niekur neradau parašyta, nieko nesuprantu. Bet siūlų pasirodo pirkau tik 400 g. Reiks lėkt dasipirkt doh.gif , nes tas 100 g susineria migom.
Atsakyti
Dėkoju visoms už atsakymus ir patarimus,rytoj varau į siūlų medžioklę biggrin.gif
Atsakyti
Mezgėjėlės prapuolę,mezga ir neria biggrin.gif Siūlai nupirkti,pradėjau nert.Nuvariau 1 etapą,padariau klaidą,rytoj ardysiu ir nersiu iš naujo schmoll.gif
Atsakyti
doh.gif pritrūkau siūlų, o tokių pat nebėra verysad.gif . Teks kombinuot kažką su šviesesniais g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 15, 14:24)
doh.gif  pritrūkau siūlų, o tokių pat nebėra  verysad.gif . Teks kombinuot kažką su šviesesniais  g.gif

Nieko nėr bjauriau,kai pritrūksti siūlų doh.gif Labai užjaučiu,tikiuos sugalvosi kaip išsisukt.O iš kokių neri?
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 02 15, 15:14)
Nieko nėr bjauriau,kai pritrūksti siūlų  doh.gif Labai užjaučiu,tikiuos sugalvosi kaip išsisukt.O iš kokių neri?

Iš Vernito akrilano
Atsakyti
pradejau ir as sijona vasarai nert ax.gif tik kebloka kad pasimatuot nelabai iseina, esu nestuke.gif tai bandau is akies, tikiuosi tiks smile.gif palinkekit sekmes
Atsakyti
O aš sijonuką nunėriau, nufotografavau, atidaviau savininkei, o kompas namie, zaraza, ėmė ir užlūžo cray.gif Kai pataisys įkelsiu ir pasimaivysiu wub.gif
Viena mergaitė iš SM pamatė ir taip pat užsimanė, tai teks nert dar vieną, tik kokį nors kitokį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 15, 15:34)
Iš Vernito akrilano

Na su šitais siūlais tai nėra problemų,nežinau iš kur tu,bet Kaune,tai keliose vietose jais prekaiuja g.gif

QUOTE(VAMI @ 2007 02 15, 15:41)
pradejau ir as sijona vasarai nert ax.gif tik kebloka kad pasimatuot nelabai iseina, esu nestuke.gif tai bandau is akies, tikiuosi tiks smile.gif palinkekit sekmes

Sėkmės 4u.gif

QUOTE(Virbalai @ 2007 02 15, 15:46)
O aš sijonuką nunėriau, nufotografavau, atidaviau savininkei, o kompas namie, zaraza, ėmė ir užlūžo  cray.gif Kai pataisys įkelsiu ir pasimaivysiu  wub.gif
Viena mergaitė iš SM pamatė ir taip pat užsimanė, tai teks nert dar vieną, tik kokį nors kitokį  biggrin.gif

bigsmile.gif nu va,nepasisekė su kompu...tikėsimės viskas susitvarkys,ir pamatysim nuotraukytę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2007 02 14, 19:45)
Mezgėjėlės prapuolę,mezga ir neria biggrin.gif Siūlai nupirkti,pradėjau nert.Nuvariau 1 etapą,padariau klaidą,rytoj ardysiu ir nersiu iš naujo schmoll.gif

Tai pasigirk kokius nusipirkai... tongue.gif Linkiu toliau nerti be klaidų... blink.gif

QUOTE(VAMI @ 2007 02 15, 16:41)

Tai sėkmės ne tik neriant, bet ir laukian broliuko... wub.gif
Atsakyti