Kogero sijonų idėjos baigės
O aš pradėjau nerti naują sijoną. Bus irgi nešiot šaltesniu oru, rudeniui - pavasariui . Gal per savaitę nunersiu , tada būtinai pasigirsiu .
ech, butu faina sijona koki nusinert, bet kaip laiko nera, taip nera
QUOTE(Peperoni @ 2007 02 08, 10:24)
Dabar šalta, tai sijonai lyg ir pamiršti, bet manau trumpam, nes pavasaris ne už kalnų, ar ne ...
Mezgėjėlės atsakykit prašau,kas nėrėt tuos gražiuosius sijonus,iš kokių siūliukų?Bandžiau iš tokių violetinų,man labai tiktų prie švarko,bet gaunasi kažkoks netoks,kaip stagaras,reiškia,siūlai per stori,nebus kritimo Išardžiau,žadu pirmadienį nueit iki ABC.Gal kuri nėrėt iš Vernito akrilano?
QUOTE(Spyglė @ 2007 02 11, 13:09)
Mezgėjėlės atsakykit prašau,kas nėrėt tuos gražiuosius sijonus,iš kokių siūliukų?Bandžiau iš tokių violetinų,man labai tiktų prie švarko,bet gaunasi kažkoks netoks,kaip stagaras,reiškia,siūlai per stori,nebus kritimo Išardžiau,žadu pirmadienį nueit iki ABC.Gal kuri nėrėt iš Vernito akrilano?
Aš dabar neriu iš Vernito akrilano. Neriu su storu vašeliu, o be to kai išlygini, nėrinys suminkštėja (bent jau man tai taip gunasi), nes prasitampo, susilygina raštas. Tik lyginu aš iš blogosios pusės. Mano spalva irgi tamsiai violetinė, kažkokia tai slyva vadinas .
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 11, 14:49)
Aš dabar neriu iš Vernito akrilano. Neriu su storu vašeliu, o be to kai išlygini, nėrinys suminkštėja (bent jau man tai taip gunasi), nes prasitampo, susilygina raštas. Tik lyginu aš iš blogosios pusės. Mano spalva irgi tamsiai violetinė, kažkokia tai slyva vadinas .
O kiek siūliukų reikia nusipirkti?
QUOTE(Spyglė @ 2007 02 11, 14:09)
O kiek siūliukų reikia nusipirkti?
VS sijonui aš sunėriau apie 800-900 g. O dabar turiu nusipirkus 500, manau, kad neužteksiu , nes neriant vašeliu siūlų susineria daugiau.
QUOTE(Spyglė @ 2007 02 11, 14:09)
Mezginys gaunasi labai stangrus todėl, kad vąšelis per plonas... na man taip atrodo.
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 02 11, 17:30)
VS sijonui aš sunėriau apie 800-900 g. O dabar turiu nusipirkus 500, manau, kad neužteksiu , nes neriant vašeliu siūlų susineria daugiau.
o kiek metrų?
QUOTE(jutute @ 2007 02 11, 17:42)
Mezginys gaunasi labai stangrus todėl, kad vąšelis per plonas... na man taip atrodo.
Ir aš taip pagalvojau,bet tas mano vašelis yra kaulinis,neplonas,labai smagus,gaila kad Nr.ant jo nėra.Na bandysiu ieškot kitų siūliukų,o sijonas smagiai mezgasi,nesinori padėt į šalį darbelio Šiaip neesu vašelio fanė,bet kažkada kai buvau labai jauna,nusinėriau liuks sijoną.