Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Mambera @ 2007 01 30, 16:49)

sita as neriau, atidaviau draugei.... kazkaip man jis nelipo, reik turet uzpakali, akd jis graziai atrodytu, man tik paltejantys tinka wink.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 30, 18:55)
Nenori "bandon"įsiliet  lotuliukas.gif 
mes tai mes,bus gal 10 grubiai paėmus,gal čiut daugiau,o pagalvojat kiek rusaičių jį nėrė  bigsmile.gif tik kai ten toks kiekis žmonių,susitikt vienodą gatvėje mažai šansų g.gif  o mes...ką mes...susitikę aptarsim,apžiūrėsim ,apčiupinėsim sijonus,po to čia komentuosim  laugh.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 30, 12:01)
Prieš porą metų pasisiuvau va tokį sijonuką. Tik va bėda, jog per du metus jį užsidėjau tik porą kartų, kadangi, na, nežinau, kažko labai gėdijuosi. blush2.gif

thumbup.gif Man tai labai gražu ir originalu. thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už komplimentus:) jūsų irgi bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2007 01 30, 17:49)

Sita sijonuka as neriau pries 1,5 metu. mezgiau ji is MAXI print siulu margu (rozinis, rausvas ir baltas). Maxi siuliukai truputeli per ploni, sijonukas su gera ventiliacija gavosi:) Bet siaip visai nieko, gaila negaliu dar nuotraukyciu ikelti:(
Atsakyti
Džine, sijonas super thumbup.gif Man jis netgi gražesnis nei kitų (atsiprašau kitų auksarankių ax.gif blush2.gif ) dėl vienos priežasties - kad yra trumpesnis - t.y. iki kelių... man kažkaip vis noris kad mūsų lietuvaitės taip labai neslėptų savo dailių kojyčių ... biggrin.gif aišku dar ir spalva viena mano mylimiausių... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 31 sausio 2007 - 09:02
QUOTE(Peperoni @ 2007 01 31, 10:02)
Džine, sijonas super thumbup.gif  Man jis netgi gražesnis nei kitų (atsiprašau kitų auksarankių ax.gif  blush2.gif ) dėl vienos priežasties - kad yra trumpesnis - t.y. iki kelių... man kažkaip vis noris kad mūsų lietuvaitės taip labai neslėptų savo dailių kojyčių ... biggrin.gif aišku dar ir spalva viena mano mylimiausių... ax.gif

Ačiū, manau kai vasarai, tai ir nereik ilgesnio. ir taip jau bus ilgiausias iš mano turimųsmile.gif)
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 30, 12:01)
Prieš porą metų pasisiuvau va tokį sijonuką. Tik va bėda, jog per du metus jį užsidėjau tik porą kartų, kadangi, na, nežinau, kažko labai gėdijuosi. blush2.gif

Labai originalus sijonukas,svarbiausia vienetinis.Prašom nekompleksuoti ir nešioti smile.gif
QUOTE(Dzine @ 2007 01 30, 16:48)

Toks švelnus vasariškas sijonukas.Labai graži apdaila thumbup.gif
Pastebiu,kad sijonukai nors nerti pagal tą pačią shemutę,gaunasi skirtingi,nes skiriasi spalvos,siūlai,apdaila,ilgis.Šaunuolės mergaitės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spyglė: 31 sausio 2007 - 22:23
Kur dingo visos mezgėjos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 02 08, 10:24)
Kur dingo visos mezgėjos?  g.gif

Maivosi su sijonais ir neturi laiko čia užsukt lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 02 08, 09:24)
Kur dingo visos mezgėjos?  g.gif

neria bigsmile.gif
Atsakyti
Oi, neriu neriu per dieną sijoną aš vieną karsta.gif
Ryt-poryt baigsiu nufotkinsiu ir pasirodysiu.... blush-anim-cl.gif
Atsakyti