QUOTE(Spyglė @ 2007 01 29, 20:03)
Labai gražiai gavosi sijonas,bet ir suknelė neprasta buvo Norėjau paklausti su keliais užmetimais nertas sijonas?Aš planuoju nerti violetinį,turiu daug siūlų ir jie tokie kaip virvutė,nors reikėtų pasibandyti kaip gaunasi.
Pirmąją schemą ir kažkur puse antros aš nėriau su dviem užmetimais, o nuo tryliktos eilės su trim, nes man pasirodė, kad bus per trumpas. Bet dar kartą pasikartosiu, aš nėriau su 7 Nr vašeliu. Tik juosmuo nertas su vienu užmetimu ir 6 Nr vašeliu. Ka gi sėkmės tau.
QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 29, 22:32)
stai siame puslapiuke labai daug sukneliu ir sijoniku su schemutemis Gal kartosiuos, o gal kuri ir ka nors naujo atrasite
Aga, labai liuks puslapiukas. Aš ten pažiūrėjus tiek idėjų prisisėmiau, kad visų per tą mėnesį, kol reabilituojuosi namuose nespėsiu net įgyvendint.
QUOTE(kryyste @ 2007 01 29, 22:33)
Pritariu, tikrai laibai super gavosi mano tai toks dailus nebus bet vis tiek narplioju o per galvą tai aš sijono neapsimausiu pas mane užpakaliukas tokios paties apimties kaip ir krūtinė[COLOR=red] teko platesnį daryti
Užuojauta , bet ir pavydžiu , nes aš žiemą vasarą su "protezinėm"liemenaškėm vaikštau, kad nebūč kaip lenta .