Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Dar kartelį dėkoju visoms už pagyras blush2.gif

QUOTE(Spyglė @ 2007 01 29, 20:03)
Labai gražiai gavosi sijonas,bet ir suknelė neprasta buvo thumbup.gif Norėjau paklausti su keliais užmetimais nertas sijonas?Aš planuoju nerti violetinį,turiu daug siūlų ir jie tokie kaip virvutė,nors reikėtų pasibandyti kaip gaunasi.

Pirmąją schemą ir kažkur puse antros aš nėriau su dviem užmetimais, o nuo tryliktos eilės su trim, nes man pasirodė, kad bus per trumpas. Bet dar kartą pasikartosiu, aš nėriau su 7 Nr vašeliu. Tik juosmuo nertas su vienu užmetimu ir 6 Nr vašeliu. Ka gi sėkmės tau.

QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 29, 22:32)
stai siame puslapiuke labai daug sukneliu ir sijoniku su schemutemis  4u.gif Gal kartosiuos, o gal kuri ir ka nors naujo atrasite  4u.gif

Aga, labai liuks puslapiukas. Aš ten pažiūrėjus tiek idėjų prisisėmiau, kad visų per tą mėnesį, kol reabilituojuosi namuose nespėsiu net įgyvendint.

QUOTE(kryyste @ 2007 01 29, 22:33)
Pritariu, tikrai laibai super gavosi smile.gif mano tai toks dailus nebus sad.gif bet vis tiek narplioju smile.gif o per galvą tai aš sijono neapsimausiu  unsure.gif pas mane užpakaliukas tokios paties apimties kaip ir krūtinė[COLOR=red]  flirt.gif  flirt.gif teko platesnį daryti sad.gif

Užuojauta tongue.gif , bet ir pavydžiu wub.gif , nes aš žiemą vasarą su "protezinėm"liemenaškėm vaikštau, kad nebūč kaip lenta doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2007 01 29, 22:33)
Pritariu, tikrai laibai super gavosi smile.gif mano tai toks dailus nebus sad.gif bet vis tiek narplioju smile.gif o per galvą tai aš sijono neapsimausiu  unsure.gif pas mane užpakaliukas tokios paties apimties kaip ir krūtinė  flirt.gif  flirt.gif teko platesnį daryti sad.gif

Tokiu atveju tau padėtų šone įsiūtas užtrauktukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusiukas @ 2007 01 29, 22:32)
stai siame puslapiuke labai daug sukneliu ir sijoniku su schemutemis  4u.gif Gal kartosiuos, o gal kuri ir ka nors naujo atrasite  4u.gif

geras psl!!! 4u.gif net akys raibsta nuo ideju:)
Atsakyti
Bite plius,

Labai gražus sijonas: gražiai nunertas, tvarkingas ir tinkamai platėjantis (pagal mano supratimą mirksiukas.gif )

va good.gif
Atsakyti
Prieš porą metų pasisiuvau va tokį sijonuką. Tik va bėda, jog per du metus jį užsidėjau tik porą kartų, kadangi, na, nežinau, kažko labai gėdijuosi. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 30, 12:01)
Prieš porą metų pasisiuvau va tokį sijonuką. Tik va bėda, jog per du metus jį užsidėjau tik porą kartų, kadangi, na, nežinau, kažko labai gėdijuosi. blush2.gif

good.gif
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 01 30, 11:01)

Labai fainas sijonas, aš eič ir eič thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
as suprantu, kad sijonas graziua gaunasi kai mezgama ratu. bet ar jum sujungimas gaunasi toje pacioje vietoje? man tai pagal rasta jis keliauja ir gaunasi ne tiesi linija o istriza g.gif gal kuri galetu imest nuotrauka kaip atrodo sujungimas nunerus visa sijona( ta prasme sijono nugarine dalis). ir sujungima darot nugaroj ar sone
ir dar vienas klausimas: kokio nr skaitosi vaselis, jei ant jo raso 1.75mm, pardaveja taip ir nesugebejo man paaiskint.
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2007 01 30, 12:58)
as suprantu, kad sijonas graziua gaunasi kai mezgama ratu. bet ar jum sujungimas gaunasi toje pacioje vietoje? man tai pagal rasta jis keliauja ir gaunasi ne tiesi linija o istriza g.gif gal kuri galetu imest nuotrauka kaip atrodo sujungimas nunerus visa sijona( ta prasme sijono nugarine dalis). ir sujungima darot nugaroj ar sone
ir dar vienas klausimas: kokio nr skaitosi vaselis, jei ant jo raso 1.75mm, pardaveja taip ir nesugebejo man paaiskint.

mano manymu, kad kiek mm - toks ir nr - t.y. 1.75 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2007 01 30, 12:58)

aš nėriau apvaliai,bet sujungdama pirmą ir paskutinę eilės akį,kad gautūsi gražus perėjimas į kitą eilę 4u.gif

vaizdas gavos toks ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(VAMI @ 2007 01 30, 13:58)

VAMI teisi, kiekvienoj eilėj pagal rašta sujungimas pasislenka. Bet pas mane kažkaip nesimato to sujungimo, todėl nemanau, kad bus skirtumas kur sijono priekis, o kur nugara. Nertus ir megztus sijonus netgi sveika nešioti kiekviena kartą sukiojant ( aišku jei raštas ir modelia leidžia) , tada ne taip tamposi "viena vieta" ax.gif Ir pas @asta nesimato jungimo.

Vis pagalvoju KIEK GI MŪSŲ NERIA ŠĮ SIJONĄ? Tikiuosi neteks pavasariop sutikti kokioj parduotuvėj net kelias iš kart lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Gerai, kad nors spalvos skiriasi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mambera: 30 sausio 2007 - 14:58
norėjau paklaust bitė plius bei @asta ar jūs nėrėt sijoną pagal tą pačią schemutę ?
beja gal kuri galėtumėt ja pasidalinti ax.gif
būčiau dėkinga
Atsakyti