Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 28, 21:39)
Niu viskas, nebeištvėriau  doh.gif  ax.gif , giriuosi  blush2.gif  tongue.gif . Nors dar ne viskas (liemenė) baigta.

Jau groozis... ypas juosmuo sijono wub.gif O tu ji be jokio ''sniurelio'' apsimauni? as tai kazkaip pasidariau biski platesni juosmeni, kad uzpakalis listu... blush2.gif ir sniureli nusineriau...
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 29, 09:35)

porą kartų apsivilkau ir išardžiau, nes darbe per karšta. Tas mano komplektėlis ir skirtas būtent žiemai  biggrin.gif

Gražus kostiumėlis gavos 4u.gif thumbup.gif

ir suknelė auksinės kantrybės reikalavo thumbup.gif geri siūlai - jei po kelių ardymų taip gerai atrodo thumbup.gif

p.s. gal netyčia turi savo suknelės rašto schemą, ar bent pameni kaip megei? man labai jo reiktų... ax.gif
Atsakyti
Bite Plius bigsmile.gif vau,kaip fainai atrodo,šauniai padirbėjai 4u.gif

O pamušalą jau įsiuvai?

QUOTE(Amade @ 2007 01 29, 09:58)
Jau groozis... ypas juosmuo sijono  wub.gif O tu ji be jokio ''sniurelio'' apsimauni? as tai kazkaip pasidariau biski platesni juosmeni, kad uzpakalis listu...  blush2.gif ir sniureli nusineriau...

Mano užpakalis ir ne mini blush2.gif tai susidūriau su problema,kad pasitampo kai rengies sijoną(prieš tai nertam sijone),siūlyčiau vilktis per galvą,problemų neturėtų būt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 28, 23:39)
Niu viskas, nebeištvėriau  doh.gif  ax.gif , giriuosi  blush2.gif  tongue.gif . Nors dar ne viskas (liemenė) baigta.
My Webpage
Taip paslėpiau susidariusią "siūlę"
My Webpage
Na o čia nebaigta liemenė  biggrin.gif
My Webpage

Kažkodėl man nedavė kitaip įkelti nuotraukų  g.gif .
Tai va, teiskit  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif

nu kaip fainiai atrodo thumbup.gif wub.gif ir as tokio uzsimaniau, tik kol kas nert negaliu, o tai per pilvuka nestuke.gif pasimatuoti neis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2007 01 29, 10:22)
Gražus kostiumėlis gavos 4u.gif  thumbup.gif
ir suknelė auksinės kantrybės reikalavo thumbup.gif  geri siūlai  - jei po kelių ardymų taip gerai atrodo thumbup.gif
p.s. gal netyčia turi savo suknelės rašto schemą, ar bent pameni kaip megei? man labai jo reiktų... ax.gif

Tas raštelis yra toks lengvas (jei neklystu, lapeliais vadinasi), nėriau iš galvos (čia dar iš ankstyvos jaunystės tongue.gif ). Žinok aš nelabai moku aprašyt suprantamai doh.gif . Pabandysiu pamastyt ir parašysiu tau į AŽ

QUOTE(@asta @ 2007 01 29, 10:53)
Bite Plius  bigsmile.gif vau,kaip fainai atrodo,šauniai padirbėjai  4u.gif
O pamušalą jau įsiuvai?
Mano užpakalis ir ne mini  blush2.gif  tai susidūriau su problema,kad pasitampo kai rengies sijoną(prieš tai nertam sijone),siūlyčiau vilktis per galvą,problemų neturėtų būt  4u.gif

Pamušalo dar neprisiuvau, o liemuo apsitempia kapitaliai, nes pas mane krutinė maža, tai aš įlendu per galvą tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitė Plius: 29 sausio 2007 - 12:34
QUOTE(@asta @ 2007 01 29, 10:53)
Bite Plius  bigsmile.gif vau,kaip fainai atrodo,šauniai padirbėjai  4u.gif

O pamušalą jau įsiuvai?
Mano užpakalis ir ne mini  blush2.gif  tai susidūriau su problema,kad pasitampo kai rengies sijoną(prieš tai nertam sijone),siūlyčiau vilktis per galvą,problemų neturėtų būt  4u.gif

schmoll.gif schmoll.gif pamusalo dar neisiuvau... as ir nemoku siut, turiu lekalus, turiu pamusala, o pasiut mama zadejo, bet as pas ja tik po poros sav. nusivilksiu... unsure.gif Tai kol kas nesioju ant plono paprasto rudo sijonuko, irgi normaliai...
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 29, 12:32)
Tas raštelis yra toks lengvas (jei neklystu, lapeliais vadinasi), nėriau iš galvos (čia dar iš ankstyvos jaunystės  tongue.gif ). Žinok aš nelabai moku aprašyt suprantamai  doh.gif . Pabandysiu pamastyt ir parašysiu tau į AŽ

4u.gif ačiū
Atsakyti
pamusala tai siulau is istrizos medziagos siuti, tada graziai priglus po sijonu ir nereiks jokiu isiuvu siuti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 29, 10:35)
aciuks.gif  aciuks.gif  aciuks.gif
Nu man tai panašu į vilną, nors mama sakė, kad pusvilnė. O šiaip tai siūlus mama pirko turguje, padėvėtuose jau išardytus  blush2.gif , už daugiau kaip kg 10 lt sumokėjo  tongue.gif . Bet nešiotis turėtų puikiai, kadangi aš iš jų jau buvau su virbalais nusimezgusi suknelę, va tokią
user posted image
porą kartų apsivilkau ir išardžiau, nes darbe per karšta. Tas mano komplektėlis ir skirtas būtent žiemai  biggrin.gif

Šitokią suknelę išardyti ???? verysad.gif Man ranka nekiltų g.gif Ir suknelė , ir sijonas nuostabūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 28, 22:39)
My Webpage
Taip paslėpiau susidariusią "siūlę"
My Webpage
Na o čia nebaigta liemenė  biggrin.gif
My Webpage

Kažkodėl man nedavė kitaip įkelti nuotraukų  g.gif .
Tai va, teiskit  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif

Labai gražiai gavosi sijonas,bet ir suknelė neprasta buvo thumbup.gif Norėjau paklausti su keliais užmetimais nertas sijonas?Aš planuoju nerti violetinį,turiu daug siūlų ir jie tokie kaip virvutė,nors reikėtų pasibandyti kaip gaunasi.
Atsakyti
stai siame puslapiuke labai daug sukneliu ir sijoniku su schemutemis 4u.gif Gal kartosiuos, o gal kuri ir ka nors naujo atrasite 4u.gif
Atsakyti
Pritariu, tikrai laibai super gavosi smile.gif mano tai toks dailus nebus sad.gif bet vis tiek narplioju smile.gif o per galvą tai aš sijono neapsimausiu unsure.gif pas mane užpakaliukas tokios paties apimties kaip ir krūtinė flirt.gif flirt.gif teko platesnį daryti sad.gif
Atsakyti