Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Laukiam užbaigtų darbelių foto thumbup.gif o aš išardžiau, nes man kažkaip platus gavosi, dabar biškį siauresnį darau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2007 01 28, 13:04)
Laukiam užbaigtų darbelių foto  thumbup.gif

Nesidemonstruosiu,kol pasijonio nebus,kolkas problema,nerandu tinkamos medžiagos doh.gif
Atsakyti
@asta, Bitė Plius dėkit savo darbelius greičiau wink.gif
Labai jau smalsu pamatyti biggrin.gif
Atsakyti
Niu viskas, nebeištvėriau doh.gif ax.gif , giriuosi blush2.gif tongue.gif . Nors dar ne viskas (liemenė) baigta.
My Webpage
Taip paslėpiau susidariusią "siūlę"
My Webpage
Na o čia nebaigta liemenė biggrin.gif
My Webpage

Kažkodėl man nedavė kitaip įkelti nuotraukų g.gif .
Tai va, teiskit blush2.gif ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 28, 21:39)
Niu viskas, nebeištvėriau  doh.gif  ax.gif , giriuosi  blush2.gif  tongue.gif . Nors dar ne viskas (liemenė) baigta.
My Webpage
My Webpage
Na o čia nebaigta liemenė  biggrin.gif
My Webpage

Kažkodėl man nedavė kitaip įkelti nuotraukų  g.gif .
Tai va, teiskit  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif

labai labai super thumbup.gif
o spalvyte tai fantastiska bigsmile.gif
labai nuostabu 4u.gif
Atsakyti
Nu kaip čia teisi, čia tik girti ir girti norisi. biggrin.gif
Labai gražu thumbup.gif
Šaunuolė
Atsakyti
Bite Plius tu saunuole thumbup.gif viskas ciki thumbup.gif , o dar ir liemene ismastei , tai visai thumbup.gif wub.gif apie koki cia teisma gali galvoti bigsmile.gif
Atsakyti
tiesiog nuostabus komplektukas thumbup.gif O spalvyteeee tongue.gif thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, labai ačiū visoms už pagyras. Kaip jau sakiau, aš irgi likau labai savimi patenkinta. O kadangi su vašeliu nėrdavau tik servetėles (čia pirmas mano nertas rūbas), tai apskritai... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 28, 22:39)
Niu viskas, nebeištvėriau  doh.gif  ax.gif , giriuosi  blush2.gif  tongue.gif . Nors dar ne viskas (liemenė) baigta.
My Webpage
My Webpage
Na o čia nebaigta liemenė  biggrin.gif
My Webpage

Kažkodėl man nedavė kitaip įkelti nuotraukų  g.gif .
Tai va, teiskit  blush2.gif  ax.gif  blush2.gif

Nepaprastai gražu. Fantastika. thumbup.gif . Tokio gražaus rūbelio tikrai niekur nenusipirksi. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
Bite Plius, super thumbup.gif labai grazus, labai fainai atrodo is vilnos, ar cia ne vilna? Jega butu ziemai, jau svaigstu..... noriu dar vilnonio bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 01 29, 08:50)
Bite Plius, super  thumbup.gif  labai grazus, labai fainai atrodo is vilnos, ar cia ne vilna? Jega butu ziemai, jau svaigstu..... noriu dar vilnonio  bigsmile.gif

aciuks.gif aciuks.gif aciuks.gif
Nu man tai panašu į vilną, nors mama sakė, kad pusvilnė. O šiaip tai siūlus mama pirko turguje, padėvėtuose jau išardytus blush2.gif , už daugiau kaip kg 10 lt sumokėjo tongue.gif . Bet nešiotis turėtų puikiai, kadangi aš iš jų jau buvau su virbalais nusimezgusi suknelę, va tokią
user posted image
porą kartų apsivilkau ir išardžiau, nes darbe per karšta. Tas mano komplektėlis ir skirtas būtent žiemai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitė Plius: 29 sausio 2007 - 09:36