Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Mano pusvilnonis sijonas be pamushalo. Shiektiek baiminausi, kad ishsisedes ar labai elektrinsis, bet ...kuopuikiausiai neshiojasi (tfu tfu tfu) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vilvyt @ 2005 02 10, 16:24)
Aciu, tokom,
O ar reikia zinoti kokiu tai spec. paslapciu su tais pasijoniais, ar tai tas pats kaip ir su siutais sijonais? O pačios sijonas "elektrinasi" ar ne?. Kokio ilgio pasijonio reikia? Ar per visa sijono ilgį, ar tik kad neissisedetu, vadinasi, zemiau sedmenu?

as pasisiiuvau atskira is is pamushalines medziagos sijona. Ale reik pagalvotii kaip prisikabinti g.gif bo sukinejasi aplink juosmeni biggrin.gif siaip nieko ten jis nesieelektrina... tongue.gif
Atsakyti
Prisegu paveiksleli sijono, kurio ideja man labai pasitarnavo. Ant seno balto megzto sijono uzdejau tokias geles (alikavau) nertas vaseliu. O pagauta ikvepimo ant juodo megzto sijono padelku aplikavau raudonas megztas aguonas. Jas mezgiau is moheros, o sijonas buvo is pusvilnes. Labai originaliai gavosi
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2005 02 11, 11:05)
Prisegu paveiksleli sijono, kurio ideja man labai pasitarnavo. Ant seno balto megzto sijono uzdejau tokias geles (alikavau) nertas vaseliu. O pagauta ikvepimo ant juodo megzto sijono padelku aplikavau raudonas megztas aguonas. Jas mezgiau is moheros, o sijonas buvo is pusvilnes. Labai originaliai gavosi

Parodyk gi, nesikuklink blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai susiorganizuosiu skait.fotika. Savo neturiu
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2005 02 11, 12:18)
Parodyk gi, nesikuklink  blush2.gif  4u.gif

nu tikrai butu labai idomu pamatyt mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2005 01 11, 16:39)
vel griztu prie to sijono kvadratukais smile.gif , moteris is melisos forumo atsiunte aprasyma rusu kalba. gal kam pravers smile.gif . tas sijonas tikrai nera susuktas salis, bet mezgamas kaip salis tik ismatavimai kiti: salis - 50 cm "ant" 190 cm, sijonas - 50 cm "ant" 100 cm ...

Aš labai norėčiau to sijono aprašymo , bet man atsidaro jeroglifai gal gali man atsiūsti į e mail. mazycius@yahoo.com Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelė: 25 kovo 2005 - 00:39
QUOTE(Scarlett @ 2005 01 25, 14:47)

nu aš tai užsiskiedžiau šito labai ax.gif
kokius geriausia siūlus tokiam sijonui pirkt? g.gif
Atsakyti
ash toki pradejau ish vernito pusvilnes narplioti thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gaunasi
Atsakyti
dar pamiršau paklausti. kiek maždaug reikėtų siūlų tkiam sijonui? lysa, tu gal žinai?
Atsakyti
cia labai paprastas, nesudetingas sijonukas
http://knitty.com/IS...atingqueen.html
Atsakyti
QUOTE(Racegirl @ 2005 03 25, 13:35)
dar pamiršau paklausti. kiek maždaug reikėtų siūlų tkiam sijonui? lysa, tu gal žinai?

oi, tik dabar pamaciau tavo klausima blush2.gif zinok tiksliai dabar nepasakysiu, nes mezgu ne is pilnu matku, (t.y., nuo maziaus megztuku liko biski vienokiu, biski kitokiu, o dapirkt kol kas neprireike, tai tixliai pasakysiu tik jau kai pabaigsiu). teks svert tongue.gif 4u.gif
Atsakyti