Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Amade @ 2007 01 22, 14:00)
Na, jau as sia savaite planuoju baigti ta populiaruju VS sijona. Tik suku galva, kazin ka daryt su pasijoniu?... ar jis butinas? nes mano sijonas is angoros, jau sakiau, toks storokas, ir nera labai jau ''kiauras''...  g.gif Kaip jus darot su tokiais sijonais? daryt koki pasijoni ar ne?... unsure.gif

nusifotkint su tuo sijonuku ir tikrai tada patarsim bigsmile.gif
Atsakyti
as klausiu jusu patyrusiu, ka lengviau yra nerti, sijona ar bliukute? pradejau uo bliukutes, nes pasirode kad maziau darbo, bet jau ardziau tris kartus nes nieko zmoniskai nesigauna...cia mano pirmas bandymas nusinert kanors nesiojamo, nes nertis tasiukes visokias jau atsibodo...o taip norisi kanors grazaus ir savo rankom daryto turet... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 22, 12:59)
Kad nieks nesipyksta Sraigut,tik nuomonę savo dėstom,tsakant diskutuojam  drinks_cheers.gif 
drinks_cheers.gif

Kokį juodą nersi?1nr vąšeliu  bigsmile.gif  turėtų būt gražu,bet kantrybės reik...sėkmės  4u.gif

kazkaip jis ten ETNO vaidinasi, rusiskam radau puslapyje, toks kiaurokas su spalvotu pasijoniu tongue.gif ir palaidine dar zadu bet ne prie to sijono, bet is tu paciu siulu, tai ta jau pradejau, bet ten airsiki neriniai, tai jau nersiu metus tikrai.... g.gif Mane vyras gi i Druskininkus issiunte pailseti ax.gif sake nebandai isideti siulu, o as isimeciau... tai va ir pradejau kazka narpliot tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Vampire @ 2007 01 22, 19:18)
as klausiu jusu patyrusiu, ka lengviau yra nerti, sijona ar bliukute? pradejau uo bliukutes, nes pasirode kad maziau darbo, bet jau ardziau tris kartus nes nieko zmoniskai nesigauna...cia mano pirmas bandymas nusinert kanors nesiojamo, nes nertis tasiukes visokias jau atsibodo...o taip norisi kanors grazaus ir savo rankom daryto turet...  verysad.gif

mezgu neriu jau koki 20 metu..... tai ir dar dabar turiu megztuka mezgama 4 karta.... cia kaip pasiseka.... rastas, siulas labai daug kas apsprendzia gera rezultata smile.gif kantrybes ir sekmes, jei bus spragu tikrai padesim drinks_cheers.gif palaidine nerti maziau laiko uzima, o sijonas zinoma irgi priklausi ar jis plateja ar siauras, bet man tai palaidine nerti lengviau smile.gif
Atsakyti
Man tai VS sijonas kažkaip ne itin gražiai gaunasi sad.gif toks skystokas ir jaučiu per platus bus sad.gif sad.gif dar bandau kažką narplioti, bet ūpas vis mažėja, tai jaučiu, kad ardyt reiks unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 01 22, 20:31)
kazkaip jis ten ETNO vaidinasi, rusiskam radau puslapyje, toks kiaurokas su spalvotu pasijoniu tongue.gif ir palaidine dar zadu bet ne prie to sijono, bet is tu paciu siulu, tai ta jau pradejau, bet ten airsiki neriniai, tai jau nersiu metus tikrai....  g.gif  Mane vyras gi i Druskininkus issiunte pailseti  ax.gif  sake nebandai isideti siulu, o as isimeciau... tai va ir pradejau kazka narpliot tongue.gif

Aaaaa "Etro"žinau,gražus sijonukas,vasariškas ax.gif rusaitės jį "online"nėrė mirksiukas.gif tas margas pasijonis jį labai puošia wub.gif kai nusinersi būtinai pasirodyk,gero poilsio Druskininkuose 4u.gif

QUOTE(kryyste @ 2007 01 22, 21:02)
Man tai VS sijonas kažkaip ne itin gražiai gaunasi sad.gif toks skystokas ir jaučiu per platus bus sad.gif sad.gif dar bandau kažką narplioti, bet ūpas vis mažėja, tai jaučiu, kad ardyt reiks  unsure.gif  unsure.gif

Nu va,gal ir per daug nuplatinai.Rekia turėt omeny,kad didžioji dauguma siūlų linkus pasitemti ties mūsų "plačiąja" vieta ax.gif neprarask ūpo,bandyk matuotis,jei kartais prireiks ardyt,tai geriau tai padaryt kol nedayg nunerta,ne taip skausminga bus mirksiukas.gif
Aukščiau nosį 4u.gif

Man asmeniškai lengviau nert sijoną g.gif ypač kai schema po nosim ax.gif Prieš tai nertą sijoną nunėriau nepilnai savaitę,dabartinį VS per keturias dienas nunėriau 3 schemos dalis,dabar tik pertrauką padariau,nes sūnus užsimanė,kad megztukui apykaklę permegzčiau rolleyes.gif "golf"tipo užsimanė.Orai vėsta,tai reik vykdyt jo norą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 22 sausio 2007 - 21:47
Nu as irgi bliukutes schemute visa turiu, tik kad vistiek man baisu kad nieko neiseis sad.gif Pasirode kad pagal schema man virsus krutinej bus per mazas tai savo nuoziura dar eiliu pridejau, o tada issikraipe velnioniskai sad.gif as jum parodysiu schemute, gal turesit kokiu patarimu, nes zinokit neriu is naujo, taip noriu kad pavyktu... Nepykit kad netinkamoj veitoj dedu toki dalyka, surasiu kokiu sijonuku atsilyginimui wink.gif

O gal per sunkia pasirinkau kaip pirmam blynui? unsure.gif
user posted image

SCHEMUTE

Kolkas as cia tik su bliukutes paziu virsum vargstu unsure.gif
Aciu visoms is anksto uz pagalba wub.gif
Atsakyti
Va neriau lygiai pagal schema(tik apacioj akzkiap nesujungiau) bet va kas gaunasi, toks mazytis dalykelis verysad.gif

Gal irisiniai siulai per ploni sitai schemutei? padekit verysad.gif

unsure.gif

user posted image

ir isvis kazkokia kreivalyne gaunasi cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 01 23, 00:02)
Va neriau lygiai pagal schema(tik apacioj akzkiap nesujungiau) bet va kas gaunasi, toks mazytis dalykelis verysad.gif

Gal irisiniai siulai per ploni sitai schemutei? padekit  verysad.gif

unsure.gif

user posted image

ir isvis kazkokia kreivalyne gaunasi cray.gif

Gaila, kad schemute neatsidaro. O problema gal ne vien tik siuluose, nes palaidinuke nuotrukuteje irgi is plonu siulu nerta. Tiesiog gal darant "kampa" (virsuje) reiketu daugiau stulpeliu isnerti, t.y., kad mezginys pakankamai "uzsisuktu" (tikiuosi, supratai, ka norejau parasyti).
Arba gal but apatineje sio mezginuko dalyje (toje, prie kurios toliau bus primezgama apatine topo dalis) reiketu pagalvoti apie eilutes uzbaigima ir pradzia, t.y. nerti stulpeliu ar akuciu tiek ir toje vietoje, kad gautusi "lygi" tiese.

SEKMES
Atsakyti
g.gif jūs gal į motriškų modelių ar klausimėlių temą eikit,čia juk tema apie sijonus,gausit bart nuo moderatorės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2007 01 22, 18:40)
nusifotkint su tuo sijonuku ir tikrai tada patarsim bigsmile.gif

Butinai, liko trys eiles... ax.gif plius juosmuo, dar ''padalkom'' apmezgima nebloga issitraukiau... blush2.gif Kitos sabaites pradzioj turetu buti baigta, nes nert galiu tik po darbo vakarais...

QUOTE(Vampire @ 2007 01 22, 19:18)
as klausiu jusu patyrusiu, ka lengviau yra nerti, sijona ar bliukute? pradejau uo bliukutes, nes pasirode kad maziau darbo, bet jau ardziau tris kartus nes nieko zmoniskai nesigauna...cia mano pirmas bandymas nusinert kanors nesiojamo, nes nertis tasiukes visokias jau atsibodo...o taip norisi kanors grazaus ir savo rankom daryto turet...  verysad.gif

As tai pradejau nuo sukneles ant petnesu hihihi.gif ir kantrybes uzteko, ir graziai gavosi wub.gif

QUOTE(kryyste @ 2007 01 22, 21:02)
Man tai VS sijonas kažkaip ne itin gražiai gaunasi sad.gif toks skystokas ir jaučiu per platus bus sad.gif sad.gif dar bandau kažką narplioti, bet ūpas vis mažėja, tai jaučiu, kad ardyt reiks  unsure.gif  unsure.gif

O man tai liuksiskai gaunasi  thumbup.gif Neriu su 3 uzmetimais, bet tikrai nei skystas, nei ka...  ax.gif

Atsakyti
Mamytės, tai nei viena man nepagelbėsit su tuo trumpu sijonėliu verysad.gif
žiūrau visos užsikrėtę VS virusu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 23, 09:26)
Mamytės, tai nei viena man nepagelbėsit su tuo trumpu sijonėliu  verysad.gif
žiūrau visos užsikrėtę VS virusu  unsure.gif

kokiu unsure.gif einu ziuret, laiko turiu smile.gif
Papildyta:
bugyte, tai kad nepasididina nuotrauka, nesimato to sijono visai... g.gif tai ka jau ten ir bepadet, jis smarkiai palteja ir trumpas... cia jau imrpvizuot reikia rolleyes.gif
Atsakyti