Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(*sraige* @ 2007 01 22, 09:52)
Cia galioja tada kai ploni siuliukai.  Ir uzdedi daugiau motyvu ir turi ilginti .

aha, as ta ir turejau omeny smile.gif jei dydis skirtingas o siulai tokie patys, tai zinoma, kad sijono ilgis bus tas pats, bet jeigu nerciausi sau sijona is plonesniu siulu pvz 1 ar 2 nr. vaseliu, tai jis keliu nesiektu tikrai...
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 01 22, 10:43)
aha, as ta ir turejau omeny smile.gif jei dydis skirtingas o siulai tokie patys, tai zinoma, kad sijono ilgis bus tas pats, bet jeigu nerciausi sau sijona is plonesniu siulu pvz 1 ar 2 nr. vaseliu, tai jis keliu nesiektu tikrai...

Na taip,pilnai su tuo sutinku,kad neriant plonu siūlu nėrinys trumpėja 4u.gif ,bet ne dėl to kad motyvų daugiau dedam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 22 sausio 2007 - 11:37
Mergytes, nesipykstam ir greit greit greit neriam sijonukus. Nepamirstam pasirodyt. bigsmile.gif

Virbalai, kaip tau ten einasi nert savaji? Pagal tavo tempus jau turetu buti gatavas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 22, 11:36)
Na taip,pilnai su tuo sutinku,kad neriant plonu siūlu nėrinys trumpėja  4u.gif ,bet ne dėl to kad motyvų daugiau dedam   mirksiukas.gif

na tai kalbam vadinasi apie ta pati bigsmile.gif jeigu mano dydziui reiktu daugiau motyvu, vadinasi siulas butu plonesnis, taigi ir sijonas butu trumpesnis smile.gif taiva, kokius siulus turim su tokiais ir sukames 4u.gif
sekmes visoms neriant ir lauksim rezultatu thumbup.gif

as jau siulu nusipirkau kitu, juoda nersiu... bet sis sijonas planuose pavasario gale pradeti, na iki vasasros tureciau speti, nes nersiu 1 nr. vaseliu g.gif nezinau ar uzteks man kantrybes.... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aurelia: 22 sausio 2007 - 12:15
QUOTE(@asta @ 2007 01 22, 09:39)
Na išdėstysiu savo nuomonę  4u.gif
Nesupratau kodėl dėl didesnio moryvų skaičiaus trumpėja sijonas  blink.gif  į ilgį pagal chemą neriant gaunas tas pats eilių kiekis,kinta tik plotis,t.yprisideda keli motyvai g.gif .Be to visada galima ilgėlesnį panert,juk įdėjau schemutę kaip pailginti paskutinę dalį.Kiekvienas pasirenka matmenis pagal save,juk visos mes turim savitas figūras, ir nemanau kad būtina daryt viską typ top pagal originalą,kas antras žmogus pamatęs tą sijoną net nepagalvos kad jis būtent VS.Aš neriu iš storoko siūlo,bet tokio ir norėjau,šilto,praktiško ir gražaus sijono,tokį ir turėsiu  thumbup.gif

Manau,kad vien tai kad moterys pačios neria,puošia save yra pagirtina  drinks_cheers.gif

IDEALIAI CIA VISKAS PASAKYTA
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2007 01 22, 12:03)
Mergytes, nesipykstam ir greit greit greit neriam sijonukus. Nepamirstam pasirodyt. bigsmile.gif

Kad nieks nesipyksta Sraigut,tik nuomonę savo dėstom,tsakant diskutuojam drinks_cheers.gif

QUOTE(Aurelia @ 2007 01 22, 12:13)
taiva, kokius siulus turim su tokiais ir sukames  4u.gif
sekmes visoms neriant ir lauksim rezultatu  thumbup.gif

as jau siulu nusipirkau kitu, juoda nersiu... bet sis sijonas planuose pavasario gale pradeti, na iki vasasros tureciau speti, nes nersiu 1 nr. vaseliu  g.gif nezinau ar uzteks man kantrybes....  doh.gif

drinks_cheers.gif

Kokį juodą nersi?1nr vąšeliu bigsmile.gif turėtų būt gražu,bet kantrybės reik...sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2007 01 22, 12:03)

Virbalai, kaip tau ten einasi nert savaji? Pagal tavo tempus jau turetu buti gatavas ax.gif

Nesilazdavok, išardžiau viską, tai dabar sunku vel paimt į rankas....
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 01 22, 15:36)
Nesilazdavok, išardžiau viską, tai dabar sunku vel paimt į rankas....

biggrin.gif biggrin.gif nesilazdavoju group.gif nu ka as zinau..taigi mezgant taip jau buna.Visko buna. Van pasiguosiu, kad tau lengviau pasidarytu. Vaikas uzsiprase megztinio.Nu koks ten vaikas, ugis 174. Zodziu megztinis toks su tokiais isrizais spalvotais rombukais priekyje.

Nu tai ka, mamka numezge nugara, reglanas...... kaip visa pirmiausia yr mezgama.....po to prieki...rombukais...jau nepamenu is kiek, bet mezgasi taip..kiekvienas rombukas is kito kamuoliuko. na mazdaug isivaizduoji. Nu ir ka...nebesugebejau pabal rasta tu rombuku graziai nulest reglanui...tai dabar ka - ardyt ranka nekyla, toliau megzt - laiko nera. gauli i maisiuka ikistas stalciui. geriausiu atveju tikekimes kad kitais metais dar bus madingi tokie. biggrin.gif biggrin.gif

Na, pakeliau upa? Greit prie darbo.
Atsakyti
Na, jau as sia savaite planuoju baigti ta populiaruju VS sijona. Tik suku galva, kazin ka daryt su pasijoniu?... ar jis butinas? nes mano sijonas is angoros, jau sakiau, toks storokas, ir nera labai jau ''kiauras''... g.gif Kaip jus darot su tokiais sijonais? daryt koki pasijoni ar ne?... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 22, 14:00)
Na, jau as sia savaite planuoju baigti ta populiaruju VS sijona. Tik suku galva, kazin ka daryt su pasijoniu?... ar jis butinas? nes mano sijonas is angoros, jau sakiau, toks storokas, ir nera labai jau ''kiauras''...  g.gif Kaip jus darot su tokiais sijonais? daryt koki pasijoni ar ne?... unsure.gif

Aš ir jau į pabaigą einu thumbup.gif mano atveju pasijonis yra būtinas,tik va reiks pasukt galvą kaip jį pasisiūt blush2.gif nes ar mezgu geriau nei siūnu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*sraige* @ 2007 01 22, 13:45)
biggrin.gif  biggrin.gif nesilazdavoju group.gif  nu ka as zinau..taigi mezgant taip jau buna.Visko buna. Van pasiguosiu, kad tau lengviau pasidarytu.  Vaikas uzsiprase megztinio.Nu koks ten vaikas, ugis 174. Zodziu megztinis toks su tokiais isrizais spalvotais rombukais priekyje.

Nu tai ka, mamka numezge nugara, reglanas...... kaip visa pirmiausia yr mezgama.....po to prieki...rombukais...jau nepamenu is kiek, bet mezgasi taip..kiekvienas rombukas is kito kamuoliuko. na mazdaug isivaizduoji. Nu ir ka...nebesugebejau pabal rasta tu rombuku graziai nulest reglanui...tai dabar ka - ardyt ranka nekyla, toliau megzt - laiko nera. gauli i maisiuka ikistas stalciui. geriausiu atveju tikekimes kad kitais metais dar bus madingi tokie. biggrin.gif  biggrin.gif

Na, pakeliau upa? Greit prie darbo.

Pakėlei, pakėlei, vat jau tuoj tuoj nersiu rolleyes.gif
Mamka, o tu nedaryk reglano, megzk tiesiai - reglanas siaurina pecius, tai tu vaikučiui arabų pripūsk, kad jam labiau tiks žemiau durtom rankovėm thumbup.gif
Nors iš tiesų taip gali būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 22, 14:13)
Aš ir jau į pabaigą einu  thumbup.gif  mano atveju pasijonis yra būtinas,tik va reiks pasukt galvą kaip jį pasisiūt  blush2.gif nes ar mezgu geriau nei siūnu  biggrin.gif

Na, siuo klausimu mama pakankinsiu, kad ji pasiutu, nes as siuvime tai visiskas NULIS hihihi.gif
Atsakyti