Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(bielra @ 2007 01 21, 12:34)
Sveikos merginos  4u.gif , susigundziau ir as tuo VS sijonuku..., bet reikia Jusu patarimo. Mano siuliukai pakankamai ploni, todel pinute nuneriau 256 akiu  bigsmile.gif , kadangi rastas kartojasi kas 16 akiu, tai man gavosi, kad sijonas is 16 motyvu (nezinau ar aiskiai parasiau, bet kas mezge turbut supras), nors nuotraukose matosi, kad apie 8-10... Kaip manote, ar man jis neisplates ir ar graziai atrodys? Nuneriau 1-aja schema ir galvoju - ardyti ar toliau nerti... Kokio storio siulais Jus neriate?

Pas mane 12 motyvų, nežinau kaip kitoms, bet aš labai patenkinta tuom, kas gavosi. Tiesa siūliukai pas mane pakankamai stori. Po savaitės pasirodysiu kas gavosi, nes šiandien jau nebeišlyginsiu ir nebeįkelsiu, o ryt jau gulėsiu ligoninėj ax.gif .
Atsakyti
Mano sijoną sudaro 8 motyvai,siūlas storokas,neriu ketvirto numerio vąšeliu.Manau,kad neriant plonesniu siūlu svaime motyvų skaičius didėja,bet vaizdas nuo to nenukenčia....turėtų gražiai išplatėt savaime.Gali drąsiai nert,ir mums pasirodyt galutinį rezultatą drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 01 16, 20:57)
Parodysiu ir as savo VS sijona  blush2.gif
Netilpo i viena foto, nes pati fotografavau...
user posted image
user posted image

Laaaabaaaaai gražu.Gyvenime nenunersiu tokio doh.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 21, 14:04)
Mano sijoną sudaro 8 motyvai,siūlas storokas,neriu ketvirto numerio vąšeliu.Manau,kad neriant plonesniu siūlu svaime motyvų skaičius didėja,bet vaizdas nuo to nenukenčia....turėtų gražiai išplatėt savaime.Gali drąsiai nert,ir mums pasirodyt galutinį rezultatą  drinks_cheers.gif

Aciu merginos uz patarimus, bet taip isejo, kad katinytis isisuko i mano mezgini... ir as ji isardziau blush2.gif , bet pabandziau nerti is dvigubo siulo ir 4 numerio vaseliu ir gaunasi tikrai daug graziau, beto kad as jo ir norejau labiau rudens-pavasario sezonams... Nezinau kaip bus su galutiniu rezultatu, nes galima sakyti kad tai pirmasis mano toks darbas nertas vaseliu..., bet jei pavyks tikrai parodysiu ax.gif
Atsakyti
4u.gif Be schemuciu, idejoms 4u.gif

user posted image

user posted image

Toks trumputis bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Patriotems thumbup.gif bigsmile.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Paskutinis nuostabus wub.gif
Atsakyti
aciu zu pagyrimus bigsmile.gif
Va tik nebuk pora dienu, tai kol atkasiau klausimus.... na ne per seniausiai neriau, ale kiek uzmetimu dariau nebepamenu, tuoj schema pasiziuresiu tongue.gif
Neriau su 2 uzmetimais, bet schema yra neteisinga, geriau i pati sijona VS ziureti, apatine daly reikia ilginti tu lapuku skaiciu, nezinau ar aisku... pagal schema jie trim eilem plateja, o as padariau 4 eilem... va siulai medvilne bet ne kamuoliukuose o mercerizuota tokiuose motkeliuose (sory zu nelietuviska zodi) suejo visi 10 vnt, visa pakuote. 3 nr vaselis... kazkas siule palyginti,as jo nelyginau dar is tikruju, islyginsiu, kai nesiosiu, kadangi spintoj guli tai va... tiek tu atsakymu smile.gif
pasijoni siuvausi is drobeles istrizos, akd graziai kristu smile.gif
raisteli mezgiau virbalais is 4 akiu ax.gif
nusineriau per 1 savaite blush2.gif
Papildyta:
be to, kuo daugiau motyvu, tuo jis trumpesnis gausis... gereiausia, kai motyvu skaicius atitinka kopijuojama gamini, nes tada proporcija atitinka, jeigu 8 motyvau, tai jsi gausis ilgesnis.... pas mane 10, jis visiskai identiskas originalui smile.gif
jeigu pagal figura gaunasi, akd 8 motyvai aplink liemeni, vadinasi siulai pasirinkti per astori, jei ten kazkam 12-14 motyvu.... siulai per ploni, gausis trumpas sijonelis g.gif
Papildyta:
nors gal ir nuo figuros dar priklauso...
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 01 21, 23:50)

be to, kuo daugiau motyvu, tuo jis trumpesnis gausis... gereiausia, kai motyvu skaicius atitinka kopijuojama gamini, nes tada proporcija atitinka, jeigu 8 motyvau, tai jsi gausis ilgesnis.... pas mane 10, jis visiskai identiskas originalui smile.gif
jeigu pagal figura gaunasi, akd 8 motyvai aplink liemeni, vadinasi siulai pasirinkti per astori, jei ten kazkam 12-14 motyvu.... siulai per ploni, gausis trumpas sijonelis  g.gif
Papildyta:
nors gal ir nuo figuros dar priklauso...

Na išdėstysiu savo nuomonę 4u.gif
Nesupratau kodėl dėl didesnio moryvų skaičiaus trumpėja sijonas blink.gif į ilgį pagal chemą neriant gaunas tas pats eilių kiekis,kinta tik plotis,t.yprisideda keli motyvai g.gif .Be to visada galima ilgėlesnį panert,juk įdėjau schemutę kaip pailginti paskutinę dalį.Kiekvienas pasirenka matmenis pagal save,juk visos mes turim savitas figūras, ir nemanau kad būtina daryt viską typ top pagal originalą,kas antras žmogus pamatęs tą sijoną net nepagalvos kad jis būtent VS.Aš neriu iš storoko siūlo,bet tokio ir norėjau,šilto,praktiško ir gražaus sijono,tokį ir turėsiu thumbup.gif

Manau,kad vien tai kad moterys pačios neria,puošia save yra pagirtina drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 22, 11:39)

Nesupratau kodėl dėl didesnio moryvų skaičiaus trumpėja sijonas  blink.gif

Cia galioja tada kai ploni siuliukai. Ir uzdedi daugiau motyvu ir turi ilginti .
Atsakyti
O man tas trumputis baltutis sijonėlis koks gražutis wub.gif kur manekenė su juoda "maikute" bigsmile.gif
Gal kuri mamytė netyčia atrastų pas save schemutę, gal nors panašaus kokio... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 01 21, 12:34)
Sveikos merginos  4u.gif , susigundziau ir as tuo VS sijonuku..., bet reikia Jusu patarimo. Mano siuliukai pakankamai ploni, todel pinute nuneriau 256 akiu  bigsmile.gif , kadangi rastas kartojasi kas 16 akiu, tai man gavosi, kad sijonas is 16 motyvu (nezinau ar aiskiai parasiau, bet kas mezge turbut supras), nors nuotraukose matosi, kad apie 8-10... Kaip manote, ar man jis neisplates ir ar graziai atrodys? Nuneriau 1-aja schema ir galvoju - ardyti ar toliau nerti... Kokio storio siulais Jus neriate?

pas mane siulai angora, gaunasi 11 motyvu berods. Bet aisku, kuo plonesni siulai, tuo daugiau motyvu... ax.gif

QUOTE(@asta @ 2007 01 22, 09:39)
Na išdėstysiu savo nuomonę  4u.gif
Nesupratau kodėl dėl didesnio moryvų skaičiaus trumpėja sijonas  blink.gif  į ilgį pagal chemą neriant gaunas tas pats eilių kiekis,kinta tik plotis,t.yprisideda keli motyvai g.gif .Be to visada galima ilgėlesnį panert,juk įdėjau schemutę kaip pailginti paskutinę dalį.Kiekvienas pasirenka matmenis pagal save,juk visos mes turim savitas figūras, ir nemanau kad būtina daryt viską typ top pagal originalą,kas antras žmogus pamatęs tą sijoną net nepagalvos kad jis būtent VS.Aš neriu iš storoko siūlo,bet tokio ir norėjau,šilto,praktiško ir gražaus sijono,tokį ir turėsiu  thumbup.gif

Manau,kad vien tai kad moterys pačios neria,puošia save yra pagirtina  drinks_cheers.gif

As neriu su 3 uzmetimais ir pas mane gausis siek tiek trumpesnis nei paveiksliuky, bet siaip tai labai patenkinta as juo. Sia savaite tureciau pabaigti... wub.gif
Atsakyti