Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Amade @ 2007 01 18, 12:16)
ai, tYksliai... per merliuka gi galima...  doh.gif O siaip as bijau kad tie pukeliai nenusikukuluotu (geras zodis  lotuliukas.gif  blink.gif )... nors pardaveja sake, kad sitie siulai tipo super gerai nesiojasi...  blush2.gif

Siūlai tikrai gerai nešiojas,pasipūkuos truputį tai tikrai,bet ne baisiai,nurinksi mirksiukas.gif
Atsakyti
Na aš tokios sudėties siūlų nelyginu,išplovus,nusausinus palyginu rankomis,išdžiuvus tik garais,lygintuvą laikau 1-2cm vir mezginio ir leidžiu garus,puikiausia išsilygina, taip lyginu ir visus nertinius su kvarbatkom biggrin.gif O dėl siūlu,tai tikrai MAXI thumbup.gif ,išeiga gera,kaina gera .Irisiukai mažuose kamuoliukuose,dažnai reikia rišt,o ir gaunas brangiau bebe.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 18 sausio 2007 - 13:32
QUOTE(Vampire @ 2007 01 17, 21:28)
kaip manot, ar gerai atrodytu jei irisiniais siulais nert? blush2.gif

Man tai labai patinka irisiniais siūlais nertas, apskritai jie labi malonūs ax.gif

QUOTE(frederica @ 2007 01 18, 13:26)
O dėl siūlu,tai tikrai MAXI thumbup.gif ,išeiga gera,kaina gera .Irisiukai mažuose kamuoliukuose,dažnai reikia rišt,o ir gaunas brangiau bebe.gif

Jei kalba eina apie tuos pačius (nes nelabai atsimenu kaip jiev adinosi, tik iš išvaizdos labai panašūs į irisinius, o kamuoliukai gerokai didesni), tai man jie schmoll.gif , jie kietesni ir prie kūno nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitė Plius: 18 sausio 2007 - 13:38
QUOTE(@asta @ 2007 01 18, 12:49)
Siūlai tikrai gerai nešiojas,pasipūkuos truputį tai tikrai,bet ne baisiai,nurinksi  mirksiukas.gif

aaa, nes as labai bijau, kad tie pukai nusikukuluos ir bus negrazu unsure.gif
Atsakyti
[quote=Anakondaaz,2007 01 13, 15:57]
O čia mano pirmas rimtas darbelis vąšeliu ax.gif . Tik reikia pasijonio, bet niekaip iš namų neištrūkstu jo nusipirkti blush2.gif

Anakondaaz, o aš čia ne į temą bigsmile.gif
Tiksliau, į seną temą - o tau nertas sijonukas irgi neišplatėjo nuo antros schemos taip, kaip ,,originale", ar ne? Nes aš neriu iš aiškiai plonesnės pusvilnės, tai net ir trečioje schemutėje dar neplatėja... schmoll.gif
Ir 1 užmetimo stulpelių kažkaip mažoka, panašu, kad gausis ne žemiau kelių, bet visai ,,miniakas" verysad.gif
Aaaaaa, ir vėl ardyt cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 01 18, 17:00)
Anakondaaz, o aš čia ne į temą  bigsmile.gif
Tiksliau, į seną temą - o tau nertas sijonukas irgi neišplatėjo nuo antros schemos taip, kaip ,,originale", ar ne? Nes aš neriu iš aiškiai plonesnės pusvilnės, tai net ir trečioje schemutėje dar neplatėja...  schmoll.gif
Ir 1 užmetimo stulpelių kažkaip mažoka, panašu, kad gausis ne žemiau kelių, bet visai ,,miniakas"  verysad.gif
Aaaaaa, ir vėl ardyt  cray.gif

Na man jis neišplatėjo labai ir mano siūliukai tai storoki buvo, ir antra sxema man kaip tik ant klubu nugulė wub.gif , o trečią sxemą aš nėriau ne po 4, po 6 stulpelius, ir akučiu tarpuose daugiau atitinkamai dariau, nes per siaurai pasirodė.
Bijojau irgi, kad trumpokas gausis, bet su vienu užmetimu man užteko, tik pirmas tris eiles su dviem nėriau.
o tą sxemą kur tie lapukai kai pradėjau pasirodė kad laaaabai išplatės, tai irgi truputį kitaip nėriau - trumpinau pačius lapukus ir mažiau jų dariau (ne taip tankiai kaip originale), manau jei viską pagal sxemą darant tai ant tų lapukų išplatėt turėtų.
na tikiuosi bant kiek pagelbėjau ieškojimuose blush2.gif ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Aišku, padėjai, einu ardyt ir permezginėt... Mano siūliukai ploni, pirmos dvi schemutės mezgant su vienu užmetimu - tik apie 10 cm sad.gif

aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 18, 09:52)
g.gif ką nersi?Šiaip tai irisiniai siūliukai ir skirti nėrimui  mirksiukas.gif

Nersiu ta victoria secret sijona blush2.gif
Atsakyti
Radau sijoną,labai panašų į anksčiau nertą PP(Patricijos Pepe)

user posted image

schema
Papildyta:
O čia yra schema VC sijonukui,jei norim jį truputį prailgint.PAsinaudojus ja,nereikia nert su trim ar keturiais užmetimais 4u.gif
Atsakyti
labai grazus kostiumelis super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif , susigundziau ir as tuo VS sijonuku..., bet reikia Jusu patarimo. Mano siuliukai pakankamai ploni, todel pinute nuneriau 256 akiu bigsmile.gif , kadangi rastas kartojasi kas 16 akiu, tai man gavosi, kad sijonas is 16 motyvu (nezinau ar aiskiai parasiau, bet kas mezge turbut supras), nors nuotraukose matosi, kad apie 8-10... Kaip manote, ar man jis neisplates ir ar graziai atrodys? Nuneriau 1-aja schema ir galvoju - ardyti ar toliau nerti... Kokio storio siulais Jus neriate?
Atsakyti
QUOTE(bielra @ 2007 01 21, 12:34)
Sveikos merginos  4u.gif , susigundziau ir as tuo VS sijonuku..., bet reikia Jusu patarimo. Mano siuliukai pakankamai ploni, todel pinute nuneriau 256 akiu  bigsmile.gif , kadangi rastas kartojasi kas 16 akiu, tai man gavosi, kad sijonas is 16 motyvu (nezinau ar aiskiai parasiau, bet kas mezge turbut supras), nors nuotraukose matosi, kad apie 8-10... Kaip manote, ar man jis neisplates ir ar graziai atrodys? Nuneriau 1-aja schema ir galvoju - ardyti ar toliau nerti... Kokio storio siulais Jus neriate?

as tai neriau is 100% medvilnes 3nr vaseliu:) neriau kaip ir visos patare su 4 uzmetimais:) labai graziai plateja savaime (tikrai motyvas kartojasi kas 16 akiu:), bet man nepatiko, kad jis toks skystas gaunasi, todel pasirinkau kita schema:) o is plonu siuliuku jis turetu labai graziai atrodyti:)
Atsakyti