Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

as siulyciau vaseliu nertus mezginius iskart po mezgimo isplauti (sudrekinti), padziovinti ant stalo ant ranksluoscio, patampyti kad igautu grazia forma ir nespaudziant vos prilietus palyginti.
sito man ir truksta baltam sijonui, siulu storis thumbup.gif ir gera spalva, ir as tokio noriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 17, 14:00)
as siulyciau vaseliu nertus mezginius iskart po mezgimo isplauti (sudrekinti), padziovinti ant stalo ant ranksluoscio, patampyti kad igautu grazia forma ir nespaudziant vos prilietus palyginti.
sito man ir truksta baltam sijonui, siulu storis thumbup.gif ir gera spalva, ir as tokio noriu g.gif

mastau.gif o jei mano sijonas bus is 70% angoros 30% akrilo, idomu, kaip ji graziai islygint...
Atsakyti
jei megsi virbalais, uzteks ir siaip pamirkius ji patiesti. net jei vaseliu nersi, gali nelygint, jis pakankamai pasilygina ir rastas susivienodina paplovus, ne toks susiglamzes iseina
Atsakyti
Be to siūlas plonas,tai privalumas nėrinys žymiai gražesnis gaunas,be to šiek tiek pūkuotas,o tai paslepia nelygumus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 17, 16:58)
Be to siūlas plonas,tai privalumas nėrinys žymiai gražesnis gaunas,be to šiek tiek pūkuotas,o tai paslepia nelygumus  ax.gif

o toki pukuota lyginant nesusiplos kazkaip? Na... jei lyginsiu su vilnai skirta pozicija lygintuve?... Nes as dar galvoju, kad reikes, patampyt, kad ilgesnis butu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 17, 17:04)
o toki pukuota lyginant nesusiplos kazkaip? Na... jei lyginsiu su vilnai skirta pozicija lygintuve?... Nes as dar galvoju, kad reikes, patampyt, kad ilgesnis butu...  blush2.gif

kai skalbsi,jis pasitems čiut,šitą garantuoju,nes pati ne kartą esu mezgus iš šių siūlų mirksiukas.gif o jei lyginsi,tai lygink ne karštu lygintuvu,išvirkščioje pusėje,per drėgną merlę,bent aš taip darau,bet gal kitos dar lai pataria g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 17 sausio 2007 - 17:08
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 10:12)
O man labai įdomu kaip tokį raikštelį nunerti  g.gif

O aš pabūsiu lituaniste lotuliukas.gif

Nesusišnekėjot, nes lietuvių kalboje nėra žodžio ,,raiKštelis" bigsmile.gif

Yra žodis RAIŠTIS, mažybinė forma RAIŠTELIS umn.gif

Gal bugytė čia tarmiškai parašė ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Virbalai @ 2007 01 17, 19:34)
O aš pabūsiu lituaniste  lotuliukas.gif

Nesusišnekėjot, nes lietuvių kalboje nėra žodžio ,,raiKštelis"  bigsmile.gif

Yra žodis RAIŠTIS, mažybinė forma RAIŠTELIS  umn.gif

Gal bugytė čia tarmiškai parašė ? g.gif

hihihi.gif aš tai nedrįsau kritikuoti blush2.gif
Atsakyti
kaip manot, ar gerai atrodytu jei irisiniais siulais nert? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 01 17, 21:28)
kaip manot, ar gerai atrodytu jei irisiniais siulais nert? blush2.gif

g.gif ką nersi?Šiaip tai irisiniai siūliukai ir skirti nėrimui mirksiukas.gif
Atsakyti
O aš visąlaik galvojau kad raikštelis blush2.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
thumbup.gif Čia ne tik megzti išmoksiu, bet ir taisyklingai kalbėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 17, 17:07)
kai skalbsi,jis pasitems čiut,šitą garantuoju,nes pati ne kartą esu mezgus iš šių siūlų  mirksiukas.gif  o jei lyginsi,tai lygink ne karštu lygintuvu,išvirkščioje pusėje,per drėgną merlę,bent aš taip darau,bet gal kitos dar lai pataria  g.gif

ai, tYksliai... per merliuka gi galima... doh.gif O siaip as bijau kad tie pukeliai nenusikukuluotu (geras zodis lotuliukas.gif blink.gif )... nors pardaveja sake, kad sitie siulai tipo super gerai nesiojasi... blush2.gif
Atsakyti