as siulyciau vaseliu nertus mezginius iskart po mezgimo isplauti (sudrekinti), padziovinti ant stalo ant ranksluoscio, patampyti kad igautu grazia forma ir nespaudziant vos prilietus palyginti.
sito man ir truksta baltam sijonui, siulu storis ir gera spalva, ir as tokio noriu
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 17, 14:00)
as siulyciau vaseliu nertus mezginius iskart po mezgimo isplauti (sudrekinti), padziovinti ant stalo ant ranksluoscio, patampyti kad igautu grazia forma ir nespaudziant vos prilietus palyginti.
sito man ir truksta baltam sijonui, siulu storis ir gera spalva, ir as tokio noriu
o jei mano sijonas bus is 70% angoros 30% akrilo, idomu, kaip ji graziai islygint...
jei megsi virbalais, uzteks ir siaip pamirkius ji patiesti. net jei vaseliu nersi, gali nelygint, jis pakankamai pasilygina ir rastas susivienodina paplovus, ne toks susiglamzes iseina
Be to siūlas plonas,tai privalumas nėrinys žymiai gražesnis gaunas,be to šiek tiek pūkuotas,o tai paslepia nelygumus
QUOTE(@asta @ 2007 01 17, 16:58)
Be to siūlas plonas,tai privalumas nėrinys žymiai gražesnis gaunas,be to šiek tiek pūkuotas,o tai paslepia nelygumus
o toki pukuota lyginant nesusiplos kazkaip? Na... jei lyginsiu su vilnai skirta pozicija lygintuve?... Nes as dar galvoju, kad reikes, patampyt, kad ilgesnis butu...
QUOTE(Amade @ 2007 01 17, 17:04)
o toki pukuota lyginant nesusiplos kazkaip? Na... jei lyginsiu su vilnai skirta pozicija lygintuve?... Nes as dar galvoju, kad reikes, patampyt, kad ilgesnis butu...
kai skalbsi,jis pasitems čiut,šitą garantuoju,nes pati ne kartą esu mezgus iš šių siūlų o jei lyginsi,tai lygink ne karštu lygintuvu,išvirkščioje pusėje,per drėgną merlę,bent aš taip darau,bet gal kitos dar lai pataria
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 10:12)
O man labai įdomu kaip tokį raikštelį nunerti
O aš pabūsiu lituaniste
Nesusišnekėjot, nes lietuvių kalboje nėra žodžio ,,raiKštelis"
Yra žodis RAIŠTIS, mažybinė forma RAIŠTELIS
Gal bugytė čia tarmiškai parašė ?
QUOTE(Virbalai @ 2007 01 17, 19:34)
O aš pabūsiu lituaniste
aš tai nedrįsau kritikuoti
kaip manot, ar gerai atrodytu jei irisiniais siulais nert?
QUOTE(Vampire @ 2007 01 17, 21:28)
kaip manot, ar gerai atrodytu jei irisiniais siulais nert?
ką nersi?Šiaip tai irisiniai siūliukai ir skirti nėrimui
O aš visąlaik galvojau kad raikštelis
Papildyta:
Čia ne tik megzti išmoksiu, bet ir taisyklingai kalbėti
Papildyta:
Čia ne tik megzti išmoksiu, bet ir taisyklingai kalbėti
QUOTE(@asta @ 2007 01 17, 17:07)
kai skalbsi,jis pasitems čiut,šitą garantuoju,nes pati ne kartą esu mezgus iš šių siūlų o jei lyginsi,tai lygink ne karštu lygintuvu,išvirkščioje pusėje,per drėgną merlę,bent aš taip darau,bet gal kitos dar lai pataria
ai, tYksliai... per merliuka gi galima... O siaip as bijau kad tie pukeliai nenusikukuluotu (geras zodis )... nors pardaveja sake, kad sitie siulai tipo super gerai nesiojasi...