Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Aurelia,dabar pasakok,kelinto nr.vąšęliu nėrei g.gif Ar neriu 4,bet kažkodėl nelabai patenkinta,per storas siūlas man g.gif dar šiandien panersiu,baigsiu antrą dalį ir parodysiu jums,paakysit savo nuomonę ax.gif Tiesa,nuo antros dalies ir aš pradėjau su 3 užmetimais nert,išsigandau kad tik iki kelių bus unsure.gif

Fainai atrodo sijonukas,tik aš tavo vietoj čiut palyginčiau per drėgną merlę,kad raštas labiau sugultų blush2.gif
Ir dar...neįžiūriu kaip dirželį padarei g.gif
Atsakyti
paaiskinkit man zaliai, ar labai dedilis skirtumas kokiu vaseliu neri? blush2.gif
Atsakyti
jei stori siūlai, tai storesnio vašelio reikia, va aš dabar bandysiu su 4 nr, nes su 2,5 man nelabai patiko smile.gif
Atsakyti
Aurelia kas čia pas tave per siūlai? Kokio nr. vašeliu nėrei?
SIJONAS SUPER thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 01 16, 18:57)
Parodysiu ir as savo VS sijona  blush2.gif
Netilpo i viena foto, nes pati fotografavau...
user posted image
user posted image

fantastiskai atrodo 4u.gif thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif

QUOTE(Ligičiukas @ 2007 01 16, 22:31)
Aurelia kas čia pas tave per siūlai? Kokio nr. vašeliu nėrei?
SIJONAS SUPER thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as ir laukiu sio atsakymo, nes jau nuneriau pirmaja daly su 4 uzmetimais, bet man vaizdas nepatinka doh.gif labai dar man idomu butu suzinot kiek akiu uzdejai (zinau, kad kiekvienas skirtingas, bet tiesiog smalsu:)
Atsakyti
QUOTE(Aurelia @ 2007 01 16, 18:57)
Parodysiu ir as savo VS sijona  blush2.gif
Netilpo i viena foto, nes pati fotografavau...

thumbup.gif Nu super grozis thumbup.gif Sakyk, o su keliais uzmetimais tu mezgei?... mastau.gif
Atsakyti
O man labai įdomu kaip tokį raikštelį nunerti g.gif
Atsakyti
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 10:12)
O man labai įdomu kaip tokį raikštelį nunerti  g.gif

Pries kelis lapus yra ideta schemele mirksiukas.gif Pasivartyk... mirksiukas.gif
Atsakyti
Atsiprašau už savo žioplumą, bet raikštelio (dirželio) schemutės tikrai neradau schmoll.gif
Papildyta:
Ai galbūt jus suklaidinau su savo žodžiu "raikštelis", t.y. dirželis. O jūs tikriausiai pagalvojote "raštelis" lotuliukas.gif
Atsakyti
Raikštelio schemos ir nėra,Amadė ne taip perskaitė,kogero pagalvojo,ka raštelio schemos klausi biggrin.gif

Šiaip dirželis tikrai fainas,kogero spec technika,skirta virvių mezgimui darytas g.gif
Palauksim ,kol pati Aurelia papasakos ax.gif
Atsakyti
Pasikartosiu, bet aš nėriau su 7 nr vašeliu, pirmą schemą su dviem užmetimais, o nuo antrosios su trim. Vaizdas visai neblogas. Dėjau kažkur 240 pynučių, gavosi per platus tongue.gif , bet aš nepergyvenu, nes iš viršaus paprastu rašteliu su vienu užmetimu neriu siaurėjančiai. Žadu daryti prailgintu liemeniu ir su petnešom, Žiūrėsiu kas gausis g.gif tongue.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitė Plius: 17 sausio 2007 - 10:54
QUOTE(bugytė @ 2007 01 17, 10:49)
Atsiprašau už savo žioplumą, bet raikštelio (dirželio) schemutės tikrai neradau  schmoll.gif
Papildyta:
Ai galbūt jus suklaidinau su savo žodžiu "raikštelis", t.y. dirželis. O jūs tikriausiai pagalvojote "raštelis"  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ivyko nesusipratimas... lotuliukas.gif lotuliukas.gif O siaip tai as manau, kad nersiu pynute, paskiau zemais stulpeliais ir paskui vezlio zingsniuku... blush2.gif
Atsakyti