Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Del Victoria Secret sijono: mezgiau kaip vasarinį, iš plonų siūlų, rožinį, su dviem užmetimais. Tai išėjo maždaug iki kelių. kai išskalbsiu ir iškrakmolinsiu, paprašysiu kad kas nuotrauką įdėtų 4u.gif
Atsakyti
Šiaip tai raštas šiam sijonui kartojasi kas 16 akių. Tikrai taip, sijonas išplatėja savaime mezgant pagal schemą. Man išplatėjo pakankamai nemažai. Kadangi mano siūlai yra (kaip jau rašiau anksčiau) pakankamai stori, tai sijonas gavosi truputį sunkus ir aš manau, kad prinersiu viršų iki sarafano biggrin.gif . Manau turėtų visai nieko gautis g.gif , tik nežinau kada tai bus baigta, nes kažkaip labai mažai lieka nėrimui po darbuko grįžus namo doh.gif , o sekančią savaitę dar guluosi ligoninėn. Tiesa, man sijonas gavosi žemiau kelių, mezgant su trim užmetimais nuo antros schemos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bitė Plius: 15 sausio 2007 - 21:04
"Na,kokas panašu,kad nieko platint nereiks,savaime gražiai išplatės,neriant pagal schemą"

Nu kaip gerai bigsmile.gif o kaip manot, butinas pamusaliukas apacioje, ar uzdengs kanors tas sijonukas? bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 01 15, 21:08)
Nu kaip gerai bigsmile.gif  o kaip manot, butinas pamusaliukas apacioje, ar uzdengs kanors tas sijonukas? bigsmile.gif  bigsmile.gif

Dėl pamušaliuko, tai čia jau tau pačiai apsispręst, žiūrint kiek nori demonstruotis biggrin.gif . Aš tai dėsiu g.gif . Mano amžius nebe visai toks, kad demonstruotis ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 15, 17:28)
Taip,schemoj parodyta su dviem užmetimais,bet patarė nert su 4 užmetimais vietoj 2,jei nori ilgesnio sijonuko  mirksiukas.gif
Aš kolkas darau su dviem,nes nesu aukšta,matysiu kaip gausis,jei ką nuardysiu,jau pirmą schemos dalį nunėriau  ax.gif

aha, as jau vakar priartejau prie 2 schemos pabaigos, ir nuo jos pradejau su 3 ucmetimais megzt, nes tikrai, jei su 2, tai nesigautu ilgokas... galvojau, nuardyt, bet nesimato skirtumo tarp 2 ir 3 uzmetimu, tai toliau megsiu su 3 uzmetimais, o paskui gal ir 4 desiu... blush2.gif

QUOTE(kryyste @ 2007 01 15, 19:42)
Aš tai irgi bandysiu su dviem daryti, pagal schemą, nes nesu labai aukšta. O kiek kas akių dėjot ir kokiems matmenims jei ne paslaptis?

as dejau apie 200 pynuciu... bet cia gal nuo siulu priklauso... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 15, 22:03)
sekančią savaitę dar guluosi ligoninėn.

verysad.gif Bet ligoninėj irgi gerai rankdarbiaujasi...

Užkabinot ir mane su tuo sijonu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Bite plius,laikykis,stiprybės tau.Į ligoninę šiaip niekas negula,ir ne visuomet ten lengvai rankdarbiaujas schmoll.gif

Aš skaičiavau akių skaičių pagal save,juosmenį neriant žemyn platinau,nes figūra tokia flirt.gif žodžiu paskutinėj juosmens eilutėj yra 128 stulpeliai su vienu užmetimu,toliau jau nerias raštas,vąšelis 4nr.Kolkas neriu su dviem užmetimais,pažiūrėsim kaip bus toliau,ar neteks ardyt ir nert su trim,kad ilgesnis būtų g.gif

O su sarafanu nebloga idėja thumbup.gif gražu turėtų būt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 16, 11:10)
Aš skaičiavau akių skaičių pagal save,juosmenį neriant žemyn platinau,nes figūra tokia  flirt.gif žodžiu paskutinėj juosmens eilutėj yra 128 stulpeliai su vienu užmetimu,toliau jau nerias raštas,vąšelis 4nr.Kolkas neriu su dviem užmetimais,pažiūrėsim kaip bus toliau,ar neteks ardyt ir nert su trim,kad ilgesnis būtų  g.gif

blink.gif Tai as gal per maza vaseli pasiemus? 1.5 nr mano... blush2.gif Bet normaliai man jis... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 16, 11:39)
blink.gif Tai as gal per maza vaseli pasiemus? 1.5 nr mano...  blush2.gif Bet normaliai man jis...  unsure.gif

Mano siūlai stori,užtai ir vąšelis toks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 16, 11:50)
Mano siūlai stori,užtai ir vąšelis toks  mirksiukas.gif

nu mano tai nepamenu kokio storiu siulai... nu nestori tai faktas... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kirbuke @ 2007 01 16, 09:48)
verysad.gif Bet ligoninėj irgi gerai rankdarbiaujasi...

Užkabinot ir mane su tuo sijonu... mirksiukas.gif

QUOTE(@asta @ 2007 01 16, 11:10)
Bite plius,laikykis,stiprybės tau.Į ligoninę šiaip niekas negula,ir ne visuomet ten lengvai rankdarbiaujas  schmoll.gif

Aš skaičiavau akių skaičių pagal save,juosmenį neriant žemyn platinau,nes figūra tokia  flirt.gif žodžiu paskutinėj juosmens eilutėj yra 128 stulpeliai su vienu užmetimu,toliau jau nerias raštas,vąšelis 4nr.Kolkas neriu su dviem užmetimais,pažiūrėsim kaip bus toliau,ar neteks ardyt ir nert su trim,kad ilgesnis būtų  g.gif
O su sarafanu nebloga idėja thumbup.gif  gražu turėtų būt wub.gif

Aš žinau, kad gerai rankdarbiaujasi, bet po operacijos ne visu leidžia (nors ir nedidelė ta operacija). Ačiū už palaikymą 4u.gif .
Aš tai dedamas akis skaičiavau kas 16 pynučių ir matavausi pagal savo juosmenį(nes kas tiek akių kartojasi raštas ir tada labai puikiai eina nuo pat pradžių).
Atsakyti
Parodysiu ir as savo VS sijona blush2.gif
Netilpo i viena foto, nes pati fotografavau...
user posted image
user posted image
Atsakyti