Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Sveikutes, sestadieni Bazej prisipirkau siulu 70% angora 30% akrilas ir pradejau Victoria secret Sijonuka. Labai fainai gaunasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 09:18)
Sveikutes, sestadieni Bazej prisipirkau siulu 70% angora 30% akrilas ir pradejau Victoria secret Sijonuka. Labai fainai gaunasi  thumbup.gif

Nu kaip faina,kokią spalvą pirkai?Aš baigiau savo liemenę,tai kogero irgi imsiuos sijonuką nert yu.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 15, 09:37)
Nu kaip faina,kokią spalvą pirkai?Aš baigiau savo liemenę,tai kogero irgi imsiuos sijonuką nert  yu.gif

doh.gif pamirsau nufotkint... Tokia ryzai ruda... kaip MB sake - trydos , bet atrodo visai gerai. Norejau sokoladines, bet nebuvo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 09:42)
doh.gif pamirsau nufotkint... Tokia ryzai ruda... kaip MB sake - trydos , bet atrodo visai gerai. Norejau sokoladines, bet nebuvo...  blush2.gif

O a būtent šokoladinę ir nersiu ax.gif
nersim online,kolektyviškai taip sakant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 09:18)
Sveikutes, sestadieni Bazej prisipirkau siulu 70% angora 30% akrilas ir pradejau Victoria secret Sijonuka. Labai fainai gaunasi  thumbup.gif

O kokioj bazėj pirkai, jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 15, 09:46)
O a būtent šokoladinę ir nersiu  ax.gif 
nersim online,kolektyviškai taip sakant  mirksiukas.gif

Sokoladine maciau 7 sandely, bet jau paskiau tingejau grizti... blush2.gif

QUOTE(Arijietė @ 2007 01 15, 11:35)
O kokioj bazėj pirkai,  jei ne paslaptis?  blush2.gif

as pirkau Urmo Bazej, tam raudonam naujajam pasaze... kur uz 9 sandelio prasideda... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 11:48)
Sokoladine maciau 7 sandely, bet jau paskiau tingejau grizti...  blush2.gif

7 g.gif kogero sumaišei su 6,nes jame yra o ne 7.Visas vietas ten žinau ir pardavėjas pažystu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 15, 12:38)
g.gif  kogero sumaišei su 6,nes jame yra o ne 7.Visas vietas ten žinau ir pardavėjas pažystu  blush2.gif

irnesakyk.gif gal 6... blush2.gif

Klausykit, kur to sijono schemoje su 4 uzmetimais stulpeliai???? blink.gif Man tai ten suprantama kaip stulpeliai su 2 uzmetimais... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 14:12)
irnesakyk.gif gal 6...  blush2.gif

Klausykit, kur to sijono schemoje su 4 uzmetimais stulpeliai????  blink.gif  Man tai ten suprantama kaip stulpeliai su 2 uzmetimais...  unsure.gif

Taip,schemoj parodyta su dviem užmetimais,bet patarė nert su 4 užmetimais vietoj 2,jei nori ilgesnio sijonuko mirksiukas.gif
Aš kolkas darau su dviem,nes nesu aukšta,matysiu kaip gausis,jei ką nuardysiu,jau pirmą schemos dalį nunėriau ax.gif
Atsakyti
Klausykit merginos, cia del to pacio sijono...as ji irasius i artimiausius planus ax.gif ... Gal galit paaiskint kaip ten nert? nu ta prasme ar uztenka tik apsiskaiciot ploti ir nert grynai pagal schemas ar reiktu neriant i apacia pridet po kazkiek akiu kad praplatetu ar ten pagal schema savaime plates? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš tai irgi bandysiu su dviem daryti, pagal schemą, nes nesu labai aukšta. O kiek kas akių dėjot ir kokiems matmenims jei ne paslaptis?
Atsakyti
QUOTE(Vampire @ 2007 01 15, 19:27)
Klausykit merginos, cia del to pacio sijono...as ji irasius i artimiausius planus ax.gif ... Gal galit paaiskint kaip ten nert? nu ta prasme ar uztenka tik apsiskaiciot ploti ir nert grynai pagal schemas ar reiktu neriant i apacia pridet po kazkiek akiu kad praplatetu ar ten pagal schema savaime plates? blush2.gif  blush2.gif

Na,kokas panašu,kad nieko platint nereiks,savaime gražiai išplatės,neriant pagal schemą g.gif

QUOTE(kryyste @ 2007 01 15, 19:42)
Aš tai irgi bandysiu su dviem daryti, pagal schemą, nes nesu labai aukšta. O kiek kas akių dėjot ir kokiems matmenims jei ne paslaptis?

Reiktų pasiskaičiuot individualiai,nes akių skaičius priklauso ne tik nuo pačios matmenų,bet ir nuo siūlo storumo,naudojamo vąšelio,nėrimo būdo(standžiau,laisviau neri) mirksiukas.gif
Atsakyti