Sveikutes, sestadieni Bazej prisipirkau siulu 70% angora 30% akrilas ir pradejau Victoria secret Sijonuka. Labai fainai gaunasi
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 09:18)
Sveikutes, sestadieni Bazej prisipirkau siulu 70% angora 30% akrilas ir pradejau Victoria secret Sijonuka. Labai fainai gaunasi
Nu kaip faina,kokią spalvą pirkai?Aš baigiau savo liemenę,tai kogero irgi imsiuos sijonuką nert
QUOTE(@asta @ 2007 01 15, 09:37)
Nu kaip faina,kokią spalvą pirkai?Aš baigiau savo liemenę,tai kogero irgi imsiuos sijonuką nert
pamirsau nufotkint... Tokia ryzai ruda... kaip MB sake - trydos , bet atrodo visai gerai. Norejau sokoladines, bet nebuvo...
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 09:42)
pamirsau nufotkint... Tokia ryzai ruda... kaip MB sake - trydos , bet atrodo visai gerai. Norejau sokoladines, bet nebuvo...
O a būtent šokoladinę ir nersiu
nersim online,kolektyviškai taip sakant
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 09:18)
O kokioj bazėj pirkai, jei ne paslaptis?
QUOTE(@asta @ 2007 01 15, 09:46)
Sokoladine maciau 7 sandely, bet jau paskiau tingejau grizti...
QUOTE(Arijietė @ 2007 01 15, 11:35)
O kokioj bazėj pirkai, jei ne paslaptis?
as pirkau Urmo Bazej, tam raudonam naujajam pasaze... kur uz 9 sandelio prasideda...
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 11:48)
7 kogero sumaišei su 6,nes jame yra o ne 7.Visas vietas ten žinau ir pardavėjas pažystu
QUOTE(@asta @ 2007 01 15, 12:38)
7 kogero sumaišei su 6,nes jame yra o ne 7.Visas vietas ten žinau ir pardavėjas pažystu
gal 6...
Klausykit, kur to sijono schemoje su 4 uzmetimais stulpeliai???? Man tai ten suprantama kaip stulpeliai su 2 uzmetimais...
QUOTE(Amade @ 2007 01 15, 14:12)
gal 6...
Klausykit, kur to sijono schemoje su 4 uzmetimais stulpeliai???? Man tai ten suprantama kaip stulpeliai su 2 uzmetimais...
Taip,schemoj parodyta su dviem užmetimais,bet patarė nert su 4 užmetimais vietoj 2,jei nori ilgesnio sijonuko
Aš kolkas darau su dviem,nes nesu aukšta,matysiu kaip gausis,jei ką nuardysiu,jau pirmą schemos dalį nunėriau
Klausykit merginos, cia del to pacio sijono...as ji irasius i artimiausius planus ... Gal galit paaiskint kaip ten nert? nu ta prasme ar uztenka tik apsiskaiciot ploti ir nert grynai pagal schemas ar reiktu neriant i apacia pridet po kazkiek akiu kad praplatetu ar ten pagal schema savaime plates?
Aš tai irgi bandysiu su dviem daryti, pagal schemą, nes nesu labai aukšta. O kiek kas akių dėjot ir kokiems matmenims jei ne paslaptis?
QUOTE(Vampire @ 2007 01 15, 19:27)
Klausykit merginos, cia del to pacio sijono...as ji irasius i artimiausius planus ... Gal galit paaiskint kaip ten nert? nu ta prasme ar uztenka tik apsiskaiciot ploti ir nert grynai pagal schemas ar reiktu neriant i apacia pridet po kazkiek akiu kad praplatetu ar ten pagal schema savaime plates?
Na,kokas panašu,kad nieko platint nereiks,savaime gražiai išplatės,neriant pagal schemą
QUOTE(kryyste @ 2007 01 15, 19:42)
Aš tai irgi bandysiu su dviem daryti, pagal schemą, nes nesu labai aukšta. O kiek kas akių dėjot ir kokiems matmenims jei ne paslaptis?
Reiktų pasiskaičiuot individualiai,nes akių skaičius priklauso ne tik nuo pačios matmenų,bet ir nuo siūlo storumo,naudojamo vąšelio,nėrimo būdo(standžiau,laisviau neri)