Man tai toks klausimas iškilo - kokius siūlus renkatės sijonams/suknelėms? Kokio sudėties? Na, su vasariniais daiktais kaip ir aišku, medvilnė, linas, o kaip su šiltesniais? Kažkaip niekad sau nemezgiau nei vieno, nei kito, tik dukrai neseniai nunarpliojau suknytę... Tik va panešiojo truputį ir labai pradėjo veltis siūlai...
Hm, reiktų susirast siūlų etiketes. Nes siūlai gauti dovanų ar ne prieš 15 metų . Kažkada norėjau megzt iš jų megztinį, bet kažkaip nesižiūrėjo margas (trijų atspalvių siūlai), tai dabar dukrai suknelę numezgiau. O šiaip dažniausias mezginys megztiniai...
as mezgiau is macheriniu. labai faini siulai. plaukas nei per trumpas, nei per ilgas. O skalbiasi super!
kokiu fainu sijonuku idejot !!!! paskutiniai ievos- pievos ir Scarlett
labai liuks!!!!
labai liuks!!!!
QUOTE(Ieva-Pieva @ 2005 01 13, 11:40)
labai fainas sijonas,bet nerandu aprasymo
Sveikos,
Baikit delioti tuos pavyzdzius. Bo aš ant to reikialo - maniakė. Nespėju viską daryti.... Juokauju. Iš esmės mezgu baisiai daug. Bet sijoną baiginėju tik pirmą. Ar reikia pasijonio? Siūlas juodas su baltu siūliuku, nestoras. Netruriu patirties. Patarkit. Ar sijonai "nesielektrina?"
Baikit delioti tuos pavyzdzius. Bo aš ant to reikialo - maniakė. Nespėju viską daryti.... Juokauju. Iš esmės mezgu baisiai daug. Bet sijoną baiginėju tik pirmą. Ar reikia pasijonio? Siūlas juodas su baltu siūliuku, nestoras. Netruriu patirties. Patarkit. Ar sijonai "nesielektrina?"
as savo macheriniam sijoniu siuvau pasijoni, nes taip maziau ishsisedi
Aciu, tokom,
O ar reikia zinoti kokiu tai spec. paslapciu su tais pasijoniais, ar tai tas pats kaip ir su siutais sijonais? O pačios sijonas "elektrinasi" ar ne?. Kokio ilgio pasijonio reikia? Ar per visa sijono ilgį, ar tik kad neissisedetu, vadinasi, zemiau sedmenu?
O ar reikia zinoti kokiu tai spec. paslapciu su tais pasijoniais, ar tai tas pats kaip ir su siutais sijonais? O pačios sijonas "elektrinasi" ar ne?. Kokio ilgio pasijonio reikia? Ar per visa sijono ilgį, ar tik kad neissisedetu, vadinasi, zemiau sedmenu?