Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

O man, merginos, idomu pasidare, is kokios medziagos ir kaip jus pasijoni tokiems retiems mezginiams darot?
4u.gif
Atsakyti
O čia mano pirmas rimtas darbelis vąšeliu ax.gif . Tik reikia pasijonio, bet niekaip iš namų neištrūkstu jo nusipirkti blush2.gif

user posted image

Dar nusinėriau švarką prie jo, bet čia jau bus ne į temą... mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Anakondaaz, žiauriai gražu. Šaunuolė. Kokie siūlai ir kiek nunaudojai?
Atsakyti
QUOTE(vilytte @ 2007 01 13, 17:10)
Anakondaaz, žiauriai gražu. Šaunuolė. Kokie siūlai ir kiek nunaudojai?

blush2.gif wub.gif ačiū labai

siūliukai buvo stori, Sportas atrodo, "geros akys", 12 proc. vilna, 88 proc. poliakrilas, matkiukai po 50 gramų 70 metrų, ir sunaudojau 8 ar 9 matkiukus. Nėriau 3,5 Nr. vąšeliu, nes storesnio neturejau blush2.gif (rekomenduoja 4,5-5,5 Nr.). O sijonukas ilgas - žemiau kelių gavosi (nėra kam sijonuką pademonstruoti blush2.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anakondaaz: 13 sausio 2007 - 16:24
[quote=Anakondaaz,2007 01 13, 16:57]
O čia mano pirmas rimtas darbelis vąšeliu ax.gif . Tik reikia pasijonio, bet niekaip iš namų neištrūkstu jo nusipirkti blush2.gif
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Šaunuolė fantastiškas kostiumėlis.
Atsakyti
tu sita juosta istrizai mezgei ir paskui prie jos kabinai virsutine ir apatine sijono dalis? idomus budas ir aisku grazu
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 13, 17:20)
tu sita juosta istrizai mezgei ir paskui prie jos kabinai virsutine ir apatine sijono dalis? idomus budas ir aisku grazu

Šio sijono originale irgi taip įstrižai nertos juostelės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 13, 18:20)

aga, ją atskirai nėriau, o po to prinėriau prie pirmos dalies, o į apačia nėriau toliau mirksiukas.gif.
Ir aišku, kad ne pati šitokį modeliuką sugalvojau mirksiukas.gif. Nėriau kartu su rusaitėmis, "online", kitaip kaži ar būčiau ryžusis tookio dydžio darbui blush2.gif , bet buvo daug lengviau ir greičiau, nei tikejausi bigsmile.gif lotuliukas.gif

o originalas va kaip atrodo mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 01 13, 15:57)
O čia mano pirmas rimtas darbelis vąšeliu  ax.gif . Tik reikia pasijonio, bet niekaip iš namų neištrūkstu jo nusipirkti blush2.gif

user posted image

Dar nusinėriau švarką prie jo, bet čia jau bus ne į temą...  mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Saunuole
didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 13, 01:30)
Aš kaip tik jau įpusėjau ketvirtą schemą  ax.gif , neriu iš pusvilnės (mama iš vakarų europos papirko  blush2.gif , ale visai nebloga, nes jau antrą kart perneriu ir visai nieko  ax.gif  tongue.gif ), storis labai panašus kaip Vernito akrilino,  (kur megst su 3-3,5 numerio virbalais). Aš neriu su 7 numerio vašeliu, žiūrėsiu kas gausis. Sijoną noriu nešiot ir dabar  g.gif . O keturis užmetimus rekomenduota dėti visur. Aš iš pradžių dėjau du užmetimus, tai nunėrus pirmąją schemą išsigandau, kad sijonas gausis mini  biggrin.gif , tada nuo antrosios pradėjau dėt po tris užmetimus, tikiuosi bus gerai. Jei bus truputį per trumpas, danersiu apačioje, o be to iš liemens dar reikės pasiaurinti tai, kad irgi pailgės  g.gif

O aš tai su 2,5 numerio bandžiau g.gif gal reiks didesnio numerio vašelį pasiimti. o koks tavo ūgis jei ne paslaptis? blush2.gif
Atsakyti
O čia mano pirmas rimtas darbelis vąšeliu  ax.gif . Tik reikia pasijonio, bet niekaip iš namų neištrūkstu jo nusipirkti blush2.gif
Dar nusinėriau švarką prie jo, bet čia jau bus ne į temą...  mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Aik tu sau koks fainutis ir spalvytė thumbup.gif .

QUOTE(kryyste @ 2007 01 13, 20:51)
O aš tai su 2,5 numerio bandžiau  g.gif  gal reiks didesnio numerio vašelį pasiimti. o koks tavo ūgis jei ne paslaptis?  blush2.gif

Mano ūgis 170 (kai labiau išsitiesiu - 171 biggrin.gif ). Gal mano siūlai storesni. Bet kaip įdomiai, ant nuptraukos ten neatrodo labai platus tas sijonas, o man kliošas gaunasi visai nemažas g.gif
Atsakyti

user posted image

labai fantastiskas darbelis:) tikiusoi kitose temose rasti ir svarkeli:) thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti