O man, merginos, idomu pasidare, is kokios medziagos ir kaip jus pasijoni tokiems retiems mezginiams darot?
O čia mano pirmas rimtas darbelis vąšeliu . Tik reikia pasijonio, bet niekaip iš namų neištrūkstu jo nusipirkti
Dar nusinėriau švarką prie jo, bet čia jau bus ne į temą...
QUOTE(vilytte @ 2007 01 13, 17:10)
Anakondaaz, žiauriai gražu. Šaunuolė. Kokie siūlai ir kiek nunaudojai?
ačiū labai
siūliukai buvo stori, Sportas atrodo, "geros akys", 12 proc. vilna, 88 proc. poliakrilas, matkiukai po 50 gramų 70 metrų, ir sunaudojau 8 ar 9 matkiukus. Nėriau 3,5 Nr. vąšeliu, nes storesnio neturejau (rekomenduoja 4,5-5,5 Nr.). O sijonukas ilgas - žemiau kelių gavosi (nėra kam sijonuką pademonstruoti )
tu sita juosta istrizai mezgei ir paskui prie jos kabinai virsutine ir apatine sijono dalis? idomus budas ir aisku grazu
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 13, 17:20)
tu sita juosta istrizai mezgei ir paskui prie jos kabinai virsutine ir apatine sijono dalis? idomus budas ir aisku grazu
Šio sijono originale irgi taip įstrižai nertos juostelės
QUOTE(Pramones prospektas @ 2007 01 13, 18:20)
aga, ją atskirai nėriau, o po to prinėriau prie pirmos dalies, o į apačia nėriau toliau .
Ir aišku, kad ne pati šitokį modeliuką sugalvojau . Nėriau kartu su rusaitėmis, "online", kitaip kaži ar būčiau ryžusis tookio dydžio darbui , bet buvo daug lengviau ir greičiau, nei tikejausi
o originalas va kaip atrodo
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 01 13, 15:57)
O čia mano pirmas rimtas darbelis vąšeliu . Tik reikia pasijonio, bet niekaip iš namų neištrūkstu jo nusipirkti
Saunuole
QUOTE(Bitė Plius @ 2007 01 13, 01:30)
Aš kaip tik jau įpusėjau ketvirtą schemą , neriu iš pusvilnės (mama iš vakarų europos papirko , ale visai nebloga, nes jau antrą kart perneriu ir visai nieko ), storis labai panašus kaip Vernito akrilino, (kur megst su 3-3,5 numerio virbalais). Aš neriu su 7 numerio vašeliu, žiūrėsiu kas gausis. Sijoną noriu nešiot ir dabar . O keturis užmetimus rekomenduota dėti visur. Aš iš pradžių dėjau du užmetimus, tai nunėrus pirmąją schemą išsigandau, kad sijonas gausis mini , tada nuo antrosios pradėjau dėt po tris užmetimus, tikiuosi bus gerai. Jei bus truputį per trumpas, danersiu apačioje, o be to iš liemens dar reikės pasiaurinti tai, kad irgi pailgės
O aš tai su 2,5 numerio bandžiau gal reiks didesnio numerio vašelį pasiimti. o koks tavo ūgis jei ne paslaptis?
Aik tu sau koks fainutis ir spalvytė .
QUOTE(kryyste @ 2007 01 13, 20:51)
O aš tai su 2,5 numerio bandžiau gal reiks didesnio numerio vašelį pasiimti. o koks tavo ūgis jei ne paslaptis?
Mano ūgis 170 (kai labiau išsitiesiu - 171 ). Gal mano siūlai storesni. Bet kaip įdomiai, ant nuptraukos ten neatrodo labai platus tas sijonas, o man kliošas gaunasi visai nemažas
labai fantastiskas darbelis:) tikiusoi kitose temose rasti ir svarkeli:)