Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(kryyste @ 2007 01 10, 22:31)
Gal galit kas patarti iš kokių siūlų reikia šį sijoną nerti, kad gražiai atrodytų?  blush2.gif

As irgi ruosiuosi si sijoneli nert. Planuoju pirkt pusvilne... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 11, 10:02)
As irgi ruosiuosi si sijoneli nert. Planuoju pirkt pusvilne...  blush2.gif

o aš jam numačius natūralios spalvos liną g.gif kaip manot? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 01 11, 09:53)
o aš jam numačius natūralios spalvos  liną  g.gif  kaip manot? g.gif

tai cia priklauso turbut, kada tu ji nesiosi. As tai noriu tokio ruduo-pavasaris... blush2.gif
Atsakyti
Mane tai labiausia siūlų storis domina, aš iš vienų pabandžiau, bet kažkaip negražiai gaunasi, galvoju gal per stori unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2007 01 11, 21:00)
Mane tai labiausia siūlų storis domina, aš iš vienų pabandžiau, bet kažkaip negražiai gaunasi, galvoju gal per stori  unsure.gif

manau, kad neblogai tiktu medvilne. mano sesuo nere suknele is vernito pusvilnes siulu. jie tikrai graziai atrodo ir graziai suknele krinta.
Atsakyti
Aš nėriua sijonmą iš Vernito akrilano,nieko blogo negaliu pasakyt,labai gražiai krenta,ne per storas,tik akrilano kažkodėl bijo visi ,bet man sijonui tinka,bent neišsitampo plačioji vieta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 12, 07:55)
Aš nėriua sijonmą iš Vernito akrilano,nieko blogo negaliu pasakyt,labai gražiai krenta,ne per storas,tik akrilano kažkodėl bijo visi ,bet man sijonui tinka,bent neišsitampo plačioji vieta  ax.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif Na, as irgi UZ Vernito siulus. nes pati ten dirbau kuri laika, tai zinau, kad jie tikrai kokybiski. didis.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 12, 08:42)
bigsmile.gif  bigsmile.gif Na, as irgi UZ Vernito siulus. nes pati ten dirbau kuri laika, tai zinau, kad jie tikrai kokybiski. didis.gif

Ir nebrangūs,o kai pradėjo naujai suktus "gaminti" tai išvis jieman faini,ir mezgimu iir nėrimu itinkami thumbup.gif tik medvilnė schmoll.gif niekam netinkama,labai skersuoja,nors spalvos tai labai gražios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2007 01 12, 09:48)
Ir nebrangūs,o kai pradėjo naujai suktus "gaminti" tai išvis jieman faini,ir mezgimu iir nėrimu itinkami  thumbup.gif  tik medvilnė  schmoll.gif  niekam netinkama,labai skersuoja,nors spalvos tai labai gražios wub.gif

Vernito medvilne su akrilonu gera, neskersuoja ir neshiojasi gerai.
Papildyta:
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 01 11, 10:53)
o aš jam numačius natūralios spalvos  liną  g.gif  kaip manot? g.gif

Siulas turi buti laba lygus, kad grazhiai zhiuretusi, ir ne per plonas. Ir geriau butu ne grynas linas, ne taip glamzhytusi.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2007 01 12, 11:03)
Vernito medvilne su akrilonu gera, neskersuoja ir neshiojasi gerai.

Turiu omeny gryną gryną medvilnę mirksiukas.gif su akrilanu,taip neskersuoja 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 12 sausio 2007 - 11:16
O jei nepaslaptis tai kur tų siūlų pirkti yr? bet kurioje siūlų parduotvėjear yra kokia specializuota? rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
Ot aš tundra, tundra doh.gif doh.gif pasiėmiau siūlų etiketę iš kurių bandžiau nerti ir užrašyta Vernito verpalai, 100 % akrilinis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 12 sausio 2007 - 22:03
QUOTE(kryyste @ 2007 01 10, 22:31)
Gal galit kas patarti iš kokių siūlų reikia šį sijoną nerti, kad gražiai atrodytų?  blush2.gif

Aš kaip tik jau įpusėjau ketvirtą schemą ax.gif , neriu iš pusvilnės (mama iš vakarų europos papirko blush2.gif , ale visai nebloga, nes jau antrą kart perneriu ir visai nieko ax.gif tongue.gif ), storis labai panašus kaip Vernito akrilino, (kur megst su 3-3,5 numerio virbalais). Aš neriu su 7 numerio vašeliu, žiūrėsiu kas gausis. Sijoną noriu nešiot ir dabar g.gif . O keturis užmetimus rekomenduota dėti visur. Aš iš pradžių dėjau du užmetimus, tai nunėrus pirmąją schemą išsigandau, kad sijonas gausis mini biggrin.gif , tada nuo antrosios pradėjau dėt po tris užmetimus, tikiuosi bus gerai. Jei bus truputį per trumpas, danersiu apačioje, o be to iš liemens dar reikės pasiaurinti tai, kad irgi pailgės g.gif
Atsakyti