Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Graži aplikacija. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 12 27, 18:50)
O man nepavyksta nieko pamatyt. Ar yra jame kiauraraščių ir platėjančių?

Aš jau atsisiunčiau. Labai faini megzti ir nerti iš lapų. Ir aplikacijos nertos. Tikrai kažkurį meistrausiu.

jei nori galiu persiusti tau getbota i meila.
Atsakyti
Mambera atsiūsk jei gali.Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(Ligičiukas @ 2006 12 29, 17:11)
Mambera atsiūsk jei gali.Ačiū.

gal ir aš galėčiau gauti getbot'ą į anakondaaz@yahoo.com? ax.gif
Atsakyti
Kas prase visom issiunciau. Sekmes mezgant!!
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2007 01 01, 20:39)
Kas prase visom issiunciau. Sekmes mezgant!!

NORĖČIAU IR AŠ, IŠ ANKSTO DEKUI 4u.gif
natalyjabut@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos, sumasciau, kad megsiu sijonuka is Victoria secrets (berods 25 puslapy yra schema). Noriu paklaust, sijonus neriat ''ratu''? mastau.gif Ir kiek mazdaug tokiam reiketu siulu, ir kokios sudeties butu geriausia?
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2007 01 03, 12:35)
Sveikos, sumasciau, kad megsiu sijonuka is Victoria secrets (berods 25 puslapy yra schema). Noriu paklaust, sijonus neriat ''ratu''? mastau.gif Ir kiek mazdaug tokiam reiketu siulu, ir kokios sudeties butu geriausia?

Ash shi sijona neriau ratu ish italishkos pusvilnes, nes zhiemos sezonui norejau. Galima ir ish grynos medvilnes, ir ish medvilnes su akrilu, ir ish grynos vilnos (svarbu, kad nerinys laikytu forma, nebutu per skystas). O siulu kiekis priklauso nuo metrazho matkelyje, nuo Tavo ishmieru ir t.t. Ash sunaudojau apie 500g.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2007 01 03, 12:43)
Ash shi sijona neriau ratu ish italishkos pusvilnes, nes zhiemos sezonui norejau. Galima ir ish grynos medvilnes, ir ish medvilnes su akrilu, ir ish grynos vilnos (svarbu, kad nerinys laikytu forma, nebutu per skystas). O siulu kiekis priklauso nuo metrazho matkelyje, nuo Tavo ishmieru ir t.t. Ash sunaudojau apie 500g.

o metrų kiek?
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2007 01 03, 11:43)

ok, aciu uz info. ax.gif Kai tik baigsiu suknele, tai imsiuosi sio sijono... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mazzyla @ 2006 11 04, 08:58)
Darykit keturgubą užmetimą, nes nusinėriau su trigubu užmetimu ir gavosi tik truputi žemiau kelių  verysad.gif.

mastau.gif atsispausdinau schemas Victoria secret sijono ir mastau, kurie cia su keturgubais uzmetimais stulpeliai??? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 01 03, 12:48)
o metrų kiek?

metrazho neatsimenu, reik namie pasizhiureti, dar matkelis yra likes tu siulu. Bet ash neriau tiksliai pagal schemas, t.y., su 2 uzhmetimais.
Atsakyti
QUOTE(Susiena @ 2006 08 09, 10:13)
Sijonas iš Victoria's Secret:
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Gal galit kas patarti iš kokių siūlų reikia šį sijoną nerti, kad gražiai atrodytų? blush2.gif
Atsakyti