Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 06, 19:20)
daryk kaip tau patogu, bet su mano metodika mazai apsigausi biggrin.gif
jei darysi pinute, ji tikrai turi buti ilgesne nei tavo juosmuo/klubai(vieta kur sodinsi sijona), o tikraji ismegztos pynutes ilguma pamatysi tik nunerus apie 2 eiles, o paskui galesi ardyti-didinti ir mazinti, daug zaidimo

Pritariu tau,reikia matuot ir per plačiąją vietą,tad neriant reikia pastoviai matuotis,kad pavyktų tinkamai išplatint....kogero paprasčiau pagal tavąjį būdą paskaičiuot kiek akių dėt,ypač kai pirmą kartą neri sijoną drinks_cheers.gif

Besyte,aš sijoną žadu nert iš suktos vilnos.Labai malonus siūlas,nužiūrėjau jį bazėj,bet Gariūnuose man jį nupirko žymiai pigiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 06 gruodžio 2006 - 21:41
as nuejau siandien i parde ir susimeciau del siulu blink.gif tiesa pasakius nieko ispudingo nepamaciau, o buvau CUP'e 5 aukste. todel ir nenusipirkau, nes nzn ar storesnius imt ar plonesnius???

@astao is vilnos tai turetu gerai atrodyt thumbup.gif man ir grazu tokie bigsmile.gif gal jau turi koki modeliuka nesiziurejus blush2.gif as tai is vilnos net nebandysiu, nes tai bus pirmas mano sijonas,todel taip ir ilgai renkuos, o jei dar vilna bus tai kai reiks ardyt, tai bus gaila, kad siulas susipukuos blush2.gif

planuoju lekt iki gariunu, tai gal galit kooordinates pasakyt, kur siuluku geraiua rast??? ir jei kas mezget ar zinot kokios firmos ar pavadinimo reiktu sijonui ne visiskai plonam rolleyes.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2006 12 06, 21:54)
as nuejau siandien i parde ir susimeciau del siulu blink.gif tiesa pasakius nieko ispudingo nepamaciau, o buvau CUP'e 5 aukste. todel ir nenusipirkau, nes nzn ar storesnius imt ar plonesnius???

@astao is vilnos tai turetu gerai atrodyt thumbup.gif man ir grazu tokie bigsmile.gif gal jau turi koki modeliuka nesiziurejus blush2.gif as tai is vilnos net nebandysiu, nes tai bus pirmas mano sijonas,todel taip ir ilgai renkuos, o jei dar vilna bus tai kai reiks ardyt, tai bus gaila, kad siulas susipukuos blush2.gif

planuoju lekt iki gariunu, tai gal galit kooordinates  pasakyt, kur siuluku geraiua rast??? ir jei kas mezget ar zinot kokios firmos ar pavadinimo reiktu sijonui ne visiskai plonam rolleyes.gif  doh.gif

Aš žadu aukščiau įkeltą nertis 4u.gif o siūlas ir man fainas,mezgiau iš jo sūnui megztuką,švelnus,be pūko,gaila negaliu parodyt kaip atrodo,nes niekaip nepasiimu iš žmogaus,kuris nupirko blush2.gif kol neneriu,tol nereikia ax.gif

Tu siūlo nepirk labai plono,nes prailgs nerti ir plonas labai sijonas bus,o iš labai storo negražiai atrodys darbas.Paprasčiausiai pasiklausk pas pardavėją,ji turėtų patarti,kurį siūlą geriausia pirkti,juolab kad dabar siūlų parduotuvėse devynios galybės bigsmile.gif sėkmės darbelyje 4u.gif
Atsakyti
norejau sio skyrelio gerbeju pasiklausineti... 4u.gif
tos kurios mezgesi sijonus, kaip manot, kaip geriau daryti ties liemeniu? guma, raistelis ar uztrauktukas? o gal tiesiog susiaurinti? kaip graziau atrodo? cia forume kiek permeciau akimis sijonu tema, tai pagrinde pavyzdziai su raisteliais.. gal ir nieko atrodo..
ka pasiulytumete jus? kas praktiskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sejle @ 2006 12 07, 16:15)
norejau sio skyrelio gerbeju pasiklausineti...  4u.gif
tos kurios mezgesi sijonus, kaip manot, kaip geriau daryti ties liemeniu? guma, raistelis ar uztrauktukas? o gal tiesiog susiaurinti? kaip graziau atrodo? cia forume kiek permeciau akimis sijonu tema, tai pagrinde pavyzdziai su raisteliais.. gal ir nieko atrodo..
ka pasiulytumete jus? kas praktiskiau  blush2.gif

Pirmiausia patarsiu paskaitinėti temą mirksiukas.gif vakar būtent apie tai kalbėjom
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2006 12 07, 19:21)
Pirmiausia patarsiu paskaitinėti temą  mirksiukas.gif  vakar būtent apie tai kalbėjom

sorry permeciau akimis nuotraukeles.. o kazkaip i galinius komentarus nebeziurejau doh.gif
Atsakyti
Gal rasit dar nematytų 4u.gif
http://photo.163.com...88/23322295/#p1
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2006 10 20, 08:03)
Čia yra nemažai idėjų - ten dešiniam šone pasirenki dizainerį - ir ieškai wink.gif

ačiū, ačiū, nenoriu megzto, o čia vien mezgėjos doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, gal kuri matėt Zurnal MOD Nr 487. ar kur internete, ar gal uztikot pirkti ,kur rusiskus žurnalus parduoda. Ten yra superiniai sijonai
http://news.knitting...param/90/page/1

sitoj nuorodoj jie yra . Tokie is ivairiaspalviu lapu. Super....
Atsakyti
QUOTE(Mambera @ 2006 12 26, 23:33)
Merginos, gal kuri matėt Zurnal MOD  Nr 487. ar kur internete, ar gal uztikot pirkti ,kur rusiskus žurnalus parduoda. Ten yra superiniai sijonai
http://news.knitting...param/90/page/1

sitoj nuorodoj jie yra . Tokie is ivairiaspalviu lapu. Super....

http://www.craftladi...i.org/topics39/ aptariame-mezgimo-zurnalus-zurnalu-getbotukai-adresiukai-vt132,30.htm

istrink tarpa po topics39/
Atsakyti
O man nepavyksta nieko pamatyt. Ar yra jame kiauraraščių ir platėjančių?
Atsakyti
O štai čia mano sijonukas, nors ir nemegztas, bet pasigirti norisi:
user posted image
Atsakyti