Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(besyte @ 2006 12 05, 14:01)
Pramones prospektas, as mastau apie susienos ideta schemute.aisku, tai nesusiutas sijonas ir beuztrauktuko, bet man neaisku kaip ji uzsideti, nes as pasijoni tikrai siusiu:)todel klausimas, kaip ideti pasijoni be uztrauktuko:) nu viena zodziu pasimeciau nuo tokiu mastymu g.gif  blush2.gif

Sijoną rengsies per galvą,tad užrauktukas nebūtinas,be to ties juosmeniu yra virvelė,padaryta iš tų pačių siūlų,ją galima čiut sutraukt,kad smagiau jaustumeis mirksiukas.gif o pasijonį aš mažais dygsniukais prisiuvau prie viršutinės(juosmens)juostelės-nuo kur ir pradedama apvaliai nerti.Tiesa šį sijoną aš tik žadu nert,pabaigus dabartinį darbą,bet vasarą nėriaus kitą,tad galiu pasakyt,kad užtrauktuko tikrai nepasigedau,o mano būdu prisiūtas pasijonis tvirtai laikos.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2006 12 05, 22:06)
Sijoną rengsies per galvą,tad užrauktukas nebūtinas,be to ties juosmeniu yra virvelė,padaryta iš tų pačių siūlų,ją galima čiut sutraukt,kad smagiau jaustumeis mirksiukas.gif  o pasijonį aš mažais dygsniukais prisiuvau prie viršutinės(juosmens)juostelės-nuo kur ir pradedama apvaliai nerti.Tiesa šį sijoną aš tik žadu nert,pabaigus dabartinį darbą,bet vasarą nėriaus kitą,tad galiu pasakyt,kad užtrauktuko tikrai nepasigedau,o mano būdu prisiūtas pasijonis tvirtai laikos.... 4u.gif

aciu uz atsakymas blush2.gif 4u.gif mirksiukas.gif o kaip patartum nerti is vienos dalies ar dvieju??? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2006 12 06, 10:08)
aciu uz atsakymas blush2.gif  4u.gif  mirksiukas.gif o kaip patartum nerti is vienos dalies ar dvieju??? 4u.gif

Siūlyčiau apvaliai-bus paprasčiau nert,išvengsi klausimų su raštro pabaigimu krašte,išvengsi kraštinių siūlių,be jų sijonas gražiau kris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2006 12 06, 10:54)
Siūlyčiau apvaliai-bus paprasčiau nert,išvengsi klausimų su raštro pabaigimu krašte,išvengsi kraštinių siūlių,be jų sijonas gražiau kris  4u.gif

sorry uz neismanyma, bet as vistiek biski neisivaiduoju, kaip tas perejimas is vienos i kita eilute turetu atrodyt???
Atsakyti
QUOTE(besyte @ 2006 12 06, 12:04)
sorry uz neismanyma, bet as vistiek biski neisivaiduoju, kaip tas perejimas is vienos i kita eilute turetu atrodyt???

taip pat, kaip ir neriant servetėlę apvalią mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus, reiks bandyt bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
besyte, uztrauktuko tikrai nereikia ir megsk tik apvaliai, jokiu budu ne is dvieju daliu, turesi vientisa labai grazu sijona. o perejimas is vienos auksto i kita: baigus apatine eilute, paskutine aki prikabink prie buvusios eilutes pacio desnio kampucio ir ismegzk dar pora pinutes akiu-turesi pradeta nauja stulpeli.
Papildyta:
QUOTE(VAMI @ 2006 12 05, 20:49)

grazus sijonas, tik man noretusi rudu, oranziniu, geltonu zaliu lapu-ir nesioti rudeni
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 06, 11:23)
besyte, uztrauktuko tikrai nereikia ir megsk tik apvaliai, jokiu budu ne is dvieju daliu, turesi vientisa labai grazu sijona. o perejimas is vienos auksto i kita: baigus apatine eilute, paskutine aki prikabink prie buvusios eilutes pacio desnio kampucio ir ismegzk dar pora pinutes akiu-turesi pradeta nauja stulpeli.
Papildyta:

grazus sijonas, tik man noretusi rudu, oranziniu, geltonu zaliu lapu-ir nesioti rudeni
thumbup.gif

jau leksiu siandien pirkti siuliuku biggrin.gif ir bandysiu kabliuot bigsmile.gif ziuresiu kap man cia gausis, nes jau labai senai neriau, nors kai pavyzdeli bandziausi,tai viskas ciki, rankos dirba miksliai blush2.gif

beje kiek dejot akiu, suprantu, kad tai pagal zmogu ir siulus, bet but idomu zinot bigsmile.gif liemens apimti, siulu pavad, vaselio nr ir aukiu skaiciu biggrin.gif jei nesunku, tai brukstelkis jei atsimenat:)
Atsakyti
kiek akiu deti suzinosi taip: norimu rastu nusimezgi maziuka pavyzdeli is tarkim 20 akiu, jis tarkim gaunasi 15 cm plocio. isprendi tokia matematine lygti 15cm/20a=90cm/x
a-akys
90-tavo klubu apimtis
x- kiek reikia ismegzti akiu tavo geidziamam rubeliui
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 06, 17:08)
kiek akiu deti suzinosi taip: norimu rastu nusimezgi maziuka pavyzdeli is tarkim 20 akiu, jis tarkim gaunasi 15 cm plocio. isprendi tokia matematine lygti 15cm/20a=90cm/x
a-akys
90-tavo klubu apimtis
x- kiek reikia ismegzti akiu tavo geidziamam rubeliui

g.gif o ne paprasčiau būtų nerti pynutės kilpeles į grandinėlę ir vis pasimatuot pridėjus prie klubų g.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2006 12 06, 16:14)
g.gif o ne paprasčiau būtų nerti pynutės kilpeles į grandinėlę ir vis pasimatuot pridėjus prie klubų g.gif

daryk kaip tau patogu, bet su mano metodika mazai apsigausi biggrin.gif
jei darysi pinute, ji tikrai turi buti ilgesne nei tavo juosmuo/klubai(vieta kur sodinsi sijona), o tikraji ismegztos pynutes ilguma pamatysi tik nunerus apie 2 eiles, o paskui galesi ardyti-didinti ir mazinti, daug zaidimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pramones prospektas: 06 gruodžio 2006 - 19:18
QUOTE(Pramones prospektas @ 2006 12 06, 19:20)
daryk kaip tau patogu, bet su mano metodika mazai apsigausi biggrin.gif
jei darysi pinute, ji tikrai turi buti ilgesne nei tavo juosmuo/klubai(vieta kur sodinsi sijona), o tikraji ismegztos pynutes ilguma pamatysi tik nunerus apie 2 eiles, o paskui galesi ardyti-didinti ir mazinti, daug zaidimo

aciu jums saunuoles uz super idejas:)siulu nenusipirkau, todel yra laiko man dar pamastyti:) beje kokia jusu nuomone apie siulus??? as noriu vat tokiam kaip dabar oras, bet nezieminiam:)???? ka patartumete rinktis???
Atsakyti