Kishkute, labai grazus sijonukas
o as pasimeciau tarp grozybiu gausos Metausi, noriu visko, nezinau nuo kurio pradet.. ir rezultatas "0"
Jolanciuk, tai tas pats WS sijonukas. Beje, tas baltas vasarai, kurį galvoji nerti, man taip pat krito į akį, tik jis labai apačioje išplatėja, tai bijau kad neužteks man tos kantrybės.
paieškojau ir radau schemtutę ( gal kam pravers )
Merisier tavo įdėtas pirmasis sijonukas čia ir kažkas panašaus
man tai dar šis
Kishkute ech tu jau įveikei vieną sijonuką, tad ir antras neprailgtų nerti, juk žiemą daugiau ei vasarą praleidžiama namie, tai kai sėdi kokį teliką žiūrėt, tai į rankas ir nėrinuką, viena akis į teliką, kita į nėrinį ir vualia : rezultas - nunertas sijonas
Merisier tavo įdėtas pirmasis sijonukas čia ir kažkas panašaus
man tai dar šis
Kishkute ech tu jau įveikei vieną sijonuką, tad ir antras neprailgtų nerti, juk žiemą daugiau ei vasarą praleidžiama namie, tai kai sėdi kokį teliką žiūrėt, tai į rankas ir nėrinuką, viena akis į teliką, kita į nėrinį ir vualia : rezultas - nunertas sijonas
QUOTE(Merisier @ 2006 10 18, 12:40)
turejau panasu,tai zinok,jei uzpakali turi-nepamesi,tik tvirtesni virsu pasidaryk
Papildyta:
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 18, 14:49)
nu ale figurike kokia jetus,kad kas metelius atsuktu,oj groziu prisinerciau ir nesiociau,o dabar tai nebent koja ikisiu i toki,ir tai sunkiai
QUOTE(Fainamerga @ 2006 10 18, 14:01)
O jei neturi?
Kiek maždaug gali svert toksai? a?
QUOTE(Peperoni @ 2006 10 18, 15:02)
nu zinai, dabartines mergiotes-kaip lenta tiek is priekio,tiek is galo,tai ir sakau,kad siknos reik
o sveria tai manoskis turbut apie kilograma,nu traukia zemyn,traukia
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 18, 11:49)
Pasaka sitas bet cia ne tik mezgejele turi buti,bet dar ir siuti moketi ech,gyveni,nori,ir mokaisi einu siuvimo masinos ieskot internete,vis tiek seniai norejau
o šito gal aprašymą turit? http://www.girlshop....nsert_skirt.jpg
QUOTE(vilmak @ 2006 10 18, 17:53)
Nea,bet man rodos,kad cia megzta paprastu lygiu raštu ir po to prisiūtos tos baltos juostelės
QUOTE(Merisier @ 2006 10 19, 09:44)
Nea,bet man rodos,kad cia megzta paprastu lygiu raštu ir po to prisiūtos tos baltos juostelės
o aš sakyčiau, kad jis nertas. gerai įsižiūrėjus matosi viena dalis iš atskirų kvadratelių nerta.
Merisier, o to pirmojo sijono (žaliai pilko) schemos neturi. Kažkaip tingiu galvoti, kaip jį nerti, o kitai vasarai rezgu mintį nusinerti sijoną iš ananasų...
QUOTE(Agni @ 2006 10 19, 13:48)
Merisier, o to pirmojo sijono (žaliai pilko) schemos neturi. Kažkaip tingiu galvoti, kaip jį nerti, o kitai vasarai rezgu mintį nusinerti sijoną iš ananasų...
Nea,neturiu,bet namie pažiūrėsiu,man rodos,kažką panašaus turėjau žurnale,tai nuskanuosiu,jei atkasiu