Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Kishkute, labai grazus sijonukas thumbup.gif

o as pasimeciau tarp grozybiu gausos doh.gif Metausi, noriu visko, nezinau nuo kurio pradet.. ir rezultatas "0"
Atsakyti
Jolanciuk, tai tas pats WS sijonukas. Beje, tas baltas vasarai, kurį galvoji nerti, man taip pat krito į akį, tik jis labai apačioje išplatėja, tai bijau kad neužteks man tos kantrybės.
Atsakyti
paieškojau ir radau schemtutę ( gal kam pravers mirksiukas.gif )
user posted image user posted image

Merisier tavo įdėtas pirmasis sijonukas wub.gif čia ir kažkas panašaus user posted image
man tai dar šis thumbup.gif user posted image

Kishkute ech tu jau įveikei vieną sijonuką, tad ir antras neprailgtų nerti, juk žiemą daugiau ei vasarą praleidžiama namie, tai kai sėdi kokį teliką žiūrėt, tai į rankas ir nėrinuką, viena akis į teliką, kita į nėrinį ir vualia : rezultas - nunertas sijonas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2006 10 18, 12:40)
O vat man idomu,pvz toks sijonas,nuo svorio nesmuktu g.gif
user posted image

turejau panasu,tai zinok,jei uzpakali turi-nepamesi,tik tvirtesni virsu pasidaryk

Papildyta:
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 18, 14:49)

man tai dar šis  thumbup.gif user posted image

nu ale figurike kokia bigsmile.gif jetus,kad kas metelius atsuktu,oj groziu prisinerciau ir nesiociau,o dabar tai nebent koja ikisiu i toki,ir tai sunkiai
Atsakyti
QUOTE(Fainamerga @ 2006 10 18, 14:01)
turejau panasu,tai zinok,jei uzpakali turi-nepamesi,tik tvirtesni virsu pasidaryk

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O jei neturi? biggrin.gif

Kiek maždaug gali svert toksai? a? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2006 10 18, 15:02)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O jei neturi? biggrin.gif

Kiek maždaug gali svert toksai? a? ax.gif

nu zinai, dabartines mergiotes-kaip lenta tiek is priekio,tiek is galo,tai ir sakau,kad siknos reik lotuliukas.gif
o sveria tai manoskis turbut apie kilograma,nu traukia zemyn,traukia
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 18, 11:49)

man tai dar šis  thumbup.gif user posted image

Pasaka sitas wub.gif bet cia ne tik mezgejele turi buti,bet dar ir siuti moketi doh.gif ech,gyveni,nori,ir mokaisi biggrin.gif einu siuvimo masinos ieskot internete,vis tiek seniai norejau blush2.gif
Atsakyti
o šito gal aprašymą turit? ax.gif http://www.girlshop....nsert_skirt.jpg
Atsakyti
QUOTE(vilmak @ 2006 10 18, 17:53)

Nea,bet man rodos,kad cia megzta paprastu lygiu raštu ir po to prisiūtos tos baltos juostelės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Merisier @ 2006 10 19, 09:44)
Nea,bet man rodos,kad cia megzta paprastu lygiu raštu ir po to prisiūtos tos baltos juostelės g.gif

g.gif o aš sakyčiau, kad jis nertas. gerai įsižiūrėjus matosi viena dalis iš atskirų kvadratelių nerta.
Atsakyti
Merisier, o to pirmojo sijono (žaliai pilko) schemos neturi. Kažkaip tingiu galvoti, kaip jį nerti, o kitai vasarai rezgu mintį nusinerti sijoną iš ananasų...
Atsakyti
QUOTE(Agni @ 2006 10 19, 13:48)
Merisier, o to pirmojo sijono (žaliai pilko) schemos neturi. Kažkaip tingiu galvoti, kaip jį nerti, o kitai vasarai rezgu mintį nusinerti sijoną iš ananasų...

Nea,neturiu,bet namie pažiūrėsiu,man rodos,kažką panašaus turėjau žurnale,tai nuskanuosiu,jei atkasiu g.gif
Atsakyti