Sveikos auksarankės!
Šiandien su sese vaikščiojom po "Europa" ir "Vero modoj" matėm tokį labai gražų juodą sijonuką:toks kaip klostuotas, bet nertas ar megztas, neįsižiūrėjom... o kaina tai gerokai daugiau nei šimtas lt.. gal kuri turėtų kokią schemytę? Galiu anytą įdarbint, jai tokie dalykai labai patinka, ir laiko daug turi... Pati labai norėčiau, bet mano rankos manęs neklauso , ir laiko nelabai tam galiu skirt...
Šiandien su sese vaikščiojom po "Europa" ir "Vero modoj" matėm tokį labai gražų juodą sijonuką:toks kaip klostuotas, bet nertas ar megztas, neįsižiūrėjom... o kaina tai gerokai daugiau nei šimtas lt.. gal kuri turėtų kokią schemytę? Galiu anytą įdarbint, jai tokie dalykai labai patinka, ir laiko daug turi... Pati labai norėčiau, bet mano rankos manęs neklauso , ir laiko nelabai tam galiu skirt...
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 09 15, 12:28)
Kiek tokiam sijonui reiktu siulu?
QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 01, 10:35)
O kokias siulais sis sijonukas nertas? Ruosiuosi kazka panasaus nert ir galvoju ar is siuliuku servetelems (iris ar pan) jis nebus per kietas
QUOTE(rege @ 2006 10 16, 16:11)
O kokias siulais sis sijonukas nertas? Ruosiuosi kazka panasaus nert ir galvoju ar is siuliuku servetelems (iris ar pan) jis nebus per kietas
kiek pamenu Vaidullka šį sijoną ir nėrė būtent iš irisų
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 16, 15:25)
kiek pamenu Vaidullka šį sijoną ir nėrė būtent iš irisų
Aciu
dabar drasiau pirksiu siulus
QUOTE(rege @ 2006 10 16, 17:08)
gali drąsiai pirkti ir ruoštis vasarai kiek pamenu ji naudojo MAXI irisinius siūliukus )
norėčiau nemegzto žieminio sijono, gal ką gero turit parodyt?
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 16, 17:13)
gali drąsiai pirkti ir ruoštis vasarai kiek pamenu ji naudojo MAXI irisinius siūliukus )
Kaip gerai kai kas nors atsako tik ateini galvą palinksi ir viskas
QUOTE(Kishkute @ 2006 10 17, 16:32)
Sveikutės,
mezgiau ir aš panašų sijonuką kaip Vaidullka, tik iš storesnių siūliukų, vašeliu Nr.3
Beje, šie siūliukai man labai patiko, tik kad nepigūs... Na ir aišku kol kas be pasijonio, bet jau įpusėjau kitą Victoria Secret sijonuką.
mezgiau ir aš panašų sijonuką kaip Vaidullka, tik iš storesnių siūliukų, vašeliu Nr.3
Beje, šie siūliukai man labai patiko, tik kad nepigūs... Na ir aišku kol kas be pasijonio, bet jau įpusėjau kitą Victoria Secret sijonuką.
Super sijonukas Labai gerai gavosi iš storesnių siūliukų
Aš tai planuoju nert tą juodą sijonuką kur kažkur temoj yra, su tokiu gėlėtu pasijoniu. Ale dabar siuvinėjimu užsiėmus, tai nežinau kada pradėsiu, gal vasarai kaip nors
QUOTE(Kishkute @ 2006 10 17, 16:32)
Sveikutės,
čia tas WS kuris buvo įdėtas anktesniuose puslapiukuose?
QUOTE(MELDA @ 2006 10 17, 19:39)
norėčiau nemegzto žieminio sijono, gal ką gero turit parodyt?
tai gal nertas iš atskirų kvadračiukų tinka ? tik schemučių db kompe niekur nerandu
o aš tai mąstau vasarai apie šį
O vat man idomu,pvz toks sijonas,nuo svorio nesmuktu
Sitoks tai i darba
Cia i restorana
Na o sita tai turbut bandysiu narpliotis pirmaji,po eiles darbu,kurie jau suplanuoti
Sitoks tai i darba
Cia i restorana
Na o sita tai turbut bandysiu narpliotis pirmaji,po eiles darbu,kurie jau suplanuoti