Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Iš kokių siūlų dažniausiai mezgat sijonus? O gal geriau nerti?
Atsakyti
Sveikos auksarankės!
Šiandien su sese vaikščiojom po "Europa" ir "Vero modoj" matėm tokį labai gražų juodą sijonuką:toks kaip klostuotas, bet nertas ar megztas, neįsižiūrėjom... verysad.gif o kaina tai gerokai daugiau nei šimtas lt.. verysad.gif gal kuri turėtų kokią schemytę? Galiu anytą įdarbint, jai tokie dalykai labai patinka, ir laiko daug turi... ax.gif Pati labai norėčiau, bet mano rankos manęs neklauso lotuliukas.gif , ir laiko nelabai tam galiu skirt...
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 09 15, 12:28)
Artėja žiema  mirksiukas.gif
user posted image
user posted image user posted image

Kiek tokiam sijonui reiktu siulu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 08 01, 10:35)

O kokias siulais sis sijonukas nertas? Ruosiuosi kazka panasaus nert ir galvoju ar is siuliuku servetelems (iris ar pan) jis nebus per kietas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rege @ 2006 10 16, 16:11)
O kokias siulais sis sijonukas nertas? Ruosiuosi kazka panasaus nert ir galvoju ar  is siuliuku servetelems (iris ar pan) jis nebus per kietas ax.gif

kiek pamenu Vaidullka šį sijoną ir nėrė būtent iš irisų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 16, 15:25)
kiek pamenu Vaidullka šį sijoną ir nėrė būtent iš irisų  mirksiukas.gif

Aciu 4u.gif
dabar drasiau pirksiu siulus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rege @ 2006 10 16, 17:08)
Aciu 4u.gif
dabar drasiau pirksiu siulus smile.gif

gali drąsiai pirkti ir ruoštis vasaraiuser posted image kiek pamenu ji naudojo MAXI irisinius siūliukus )user posted image
Atsakyti
Sveikutės,
mezgiau ir aš panašų sijonuką kaip Vaidullka, tik iš storesnių siūliukų, vašeliu Nr.3
Beje, šie siūliukai man labai patiko, tik kad nepigūs... Na ir aišku kol kas be pasijonio, bet jau įpusėjau kitą Victoria Secret sijonuką.

user posted image

user posted image

Atsakyti
norėčiau nemegzto žieminio sijono, gal ką gero turit parodyt?
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 10 16, 17:13)
gali drąsiai pirkti ir ruoštis vasaraiuser posted image  kiek pamenu ji naudojo MAXI irisinius siūliukus )user posted image

Kaip gerai kai kas nors atsako thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik ateini galvą palinksi ir viskas thumbup.gif

QUOTE(Kishkute @ 2006 10 17, 16:32)
Sveikutės,
mezgiau ir aš panašų sijonuką kaip Vaidullka, tik iš storesnių siūliukų, vašeliu Nr.3
Beje, šie siūliukai man labai patiko, tik kad nepigūs... Na ir aišku kol kas be pasijonio, bet jau įpusėjau kitą Victoria Secret sijonuką.

user posted image

user posted image

Super sijonukas thumbup.gif Labai gerai gavosi iš storesnių siūliukų bigsmile.gif
Aš tai planuoju nert tą juodą sijonuką kur kažkur temoj yra, su tokiu gėlėtu pasijoniu. Ale dabar siuvinėjimu užsiėmus, tai nežinau kada pradėsiu, gal vasarai kaip nors doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kishkute @ 2006 10 17, 16:32)
Sveikutės,

čia tas WS kuris buvo įdėtas anktesniuose puslapiukuose? mirksiukas.gif

QUOTE(MELDA @ 2006 10 17, 19:39)
norėčiau nemegzto žieminio sijono, gal ką gero turit parodyt?

tai gal nertas iš atskirų kvadračiukų tinka ? tik schemučių db kompe niekur nerandu
user posted image user posted image

o aš tai mąstau vasarai apie šį wub.gif user posted image
Atsakyti
O vat man idomu,pvz toks sijonas,nuo svorio nesmuktu g.gif
user posted image

Sitoks tai i darba wub.gif
user posted image

Cia i restorana

user posted image

Na o sita tai turbut bandysiu narpliotis pirmaji,po eiles darbu,kurie jau suplanuoti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Merisier: 18 spalio 2006 - 10:42