Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

Turiu tokiu raštu megztą megztinį megalol.gif megalol.gif megalol.gif
user posted image
Atsakyti
O as vis tiek ne iraukiu, kaip cia tais kvadraciukais megzti sad.gif Gal kas gali trumpai paaiskinti?
niekad pagal angliska aprasa nemezgus unsure.gif tai ir nesigauna man, gal bent sutartinius trumpinius kas nors paaiskintu?
Atsakyti
ir man ne visiskai daeina kaip ten megzti:)gal paprasciau nusimegzti kvadratiku ir trikampiuku,po to viska susiust biggrin.gif
Atsakyti
Gal galit pasiūlyti kokį modeliuką siljono,tik pasiūto?plyyyyyyyz. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lysa @ 2005 01 05, 09:43)
Gal jau ir buvo kazkur, bet jei kuri turit, mestelkit cia, labai noriu nusimegzti ilga sijona. aciu  biggrin.gif  cool.gif

O gal kur yra sito sijonuko schema?Pavasariui noreciau nusimegsti.
Atsakyti
Nieko nesuprantu cituoju viena,o raso visai kita.As norejau Ievos-pievos nerto margo sijonuko schemos.
Atsakyti
Siuo kvadraciuku rastu mano drauge dukrai numezge paltuka,atrodo tai labai graziai thumbup.gif bet man atrodo kad sunkoka siuo rastu megzti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovis @ 2005 01 07, 20:03)
Nieko nesuprantu cituoju viena,o raso visai kita.As norejau Ievos-pievos nerto margo sijonuko schemos.

dedu sijono aprasyma
Atsakyti
vel griztu prie to sijono kvadratukais smile.gif , moteris is melisos forumo atsiunte aprasyma rusu kalba. gal kam pravers smile.gif . tas sijonas tikrai nera susuktas salis, bet mezgamas kaip salis tik ismatavimai kiti: salis - 50 cm "ant" 190 cm, sijonas - 50 cm "ant" 100 cm ...
Atsakyti
QUOTE(afera @ 2005 01 11, 15:39)
vel griztu prie to sijono kvadratukais smile.gif , moteris is melisos forumo atsiunte aprasyma rusu kalba. gal kam pravers smile.gif . tas sijonas tikrai nera susuktas salis, bet mezgamas kaip salis tik ismatavimai kiti: salis - 50 cm "ant" 190 cm, sijonas - 50 cm "ant" 100 cm ...

klausyk, o tu bandei megzti? man turbut neduota to sijono perprasti doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(smarki @ 2005 01 11, 15:45)
klausyk, o tu bandei megzti? man turbut neduota to sijono perprasti doh.gif  schmoll.gif

dar ne blush-anim-cl.gif . kai baigsiu savo dabartini mezgini, bandysiu, bet ne sijona is karto, o pradziai is likuciu antklode dukros lelei smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Tynka @ 2005 01 06, 09:06)
O as vis tiek ne iraukiu, kaip cia tais kvadraciukais megzti sad.gif  Gal kas gali trumpai paaiskinti?
niekad pagal angliska aprasa nemezgus unsure.gif  tai ir nesigauna man, gal bent sutartinius trumpinius kas nors paaiskintu?

jau ikirtau, bandymu metodu, taip sakant
Atsakyti