Turiu tokiu raštu megztą megztinį
O as vis tiek ne iraukiu, kaip cia tais kvadraciukais megzti Gal kas gali trumpai paaiskinti?
niekad pagal angliska aprasa nemezgus tai ir nesigauna man, gal bent sutartinius trumpinius kas nors paaiskintu?
niekad pagal angliska aprasa nemezgus tai ir nesigauna man, gal bent sutartinius trumpinius kas nors paaiskintu?
ir man ne visiskai daeina kaip ten megzti:)gal paprasciau nusimegzti kvadratiku ir trikampiuku,po to viska susiust
Gal galit pasiūlyti kokį modeliuką siljono,tik pasiūto?plyyyyyyyz.
QUOTE(lysa @ 2005 01 05, 09:43)
Gal jau ir buvo kazkur, bet jei kuri turit, mestelkit cia, labai noriu nusimegzti ilga sijona. aciu
O gal kur yra sito sijonuko schema?Pavasariui noreciau nusimegsti.
Nieko nesuprantu cituoju viena,o raso visai kita.As norejau Ievos-pievos nerto margo sijonuko schemos.
Siuo kvadraciuku rastu mano drauge dukrai numezge paltuka,atrodo tai labai graziai bet man atrodo kad sunkoka siuo rastu megzti
QUOTE(Dovis @ 2005 01 07, 20:03)
Nieko nesuprantu cituoju viena,o raso visai kita.As norejau Ievos-pievos nerto margo sijonuko schemos.
dedu sijono aprasyma
vel griztu prie to sijono kvadratukais , moteris is melisos forumo atsiunte aprasyma rusu kalba. gal kam pravers . tas sijonas tikrai nera susuktas salis, bet mezgamas kaip salis tik ismatavimai kiti: salis - 50 cm "ant" 190 cm, sijonas - 50 cm "ant" 100 cm ...
QUOTE(afera @ 2005 01 11, 15:39)
vel griztu prie to sijono kvadratukais , moteris is melisos forumo atsiunte aprasyma rusu kalba. gal kam pravers . tas sijonas tikrai nera susuktas salis, bet mezgamas kaip salis tik ismatavimai kiti: salis - 50 cm "ant" 190 cm, sijonas - 50 cm "ant" 100 cm ...
klausyk, o tu bandei megzti? man turbut neduota to sijono perprasti
QUOTE(smarki @ 2005 01 11, 15:45)
klausyk, o tu bandei megzti? man turbut neduota to sijono perprasti
dar ne . kai baigsiu savo dabartini mezgini, bandysiu, bet ne sijona is karto, o pradziai is likuciu antklode dukros lelei .
QUOTE(Tynka @ 2005 01 06, 09:06)
O as vis tiek ne iraukiu, kaip cia tais kvadraciukais megzti Gal kas gali trumpai paaiskinti?
jau ikirtau, bandymu metodu, taip sakant