O iš kokio lino nėrei?
Nes "Lino namuose" labai gražių mačiau.
O man ir šie :
Aš tik nelabai suprantu kaip tuos sijonus pradėti? Na nuo viršaus, bet jūs nusineriate pynutę šiek tiek platesnę nei liemuo ar kaip? Ir neriate iš dviejų dalių ar ratu?
QUOTE(Kozete @ 2006 06 01, 16:43)
Aš tik nelabai suprantu kaip tuos sijonus pradėti? Na nuo viršaus, bet jūs nusineriate pynutę šiek tiek platesnę nei liemuo ar kaip? Ir neriate iš dviejų dalių ar ratu?
Kaip tik pabaigiau nerti sijonuka liko tik pasijoni pasiut.Neriau apvaliai ir ties liemeniu iveriau nunerta šnureli.
QUOTE(Kozete @ 2006 06 01, 15:43)
Ratu . Gražiau, jokių siūlių, tik gal sudėtingiau susiskaičiuoti reikiamą akių skaičių pagal raštą.
O kiek Jūs dėjote akių?
Gal kartais matmenys atitiks?
Gal kartais matmenys atitiks?
iūriu aš į tuos nertus sijonukus ir tiesiog širdelė alpsta.. Norėčiau ir pati kažką tokio gražaus nusinarpliot. Tik vat reiktų kokių modeliukų mažai ir apkūniai moteriškei.
QUOTE(DEIVINA @ 2006 06 01, 19:33)
Kaip tik pabaigiau nerti sijonuka liko tik pasijoni pasiut.Neriau apvaliai ir ties liemeniu iveriau nunerta šnureli.
Kokius naudojote siūlus ir kiek gramų susinėrė?
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 06 01, 15:36)
O man ir šie :
Merginos gal galit padėti man
Norėčiau tokio kai šis žalias arba labai panašaus sijono modelio scemutės.
Net siūlus jau nusipirkau
QUOTE(Vaivaida @ 2006 06 03, 17:25)
Merginos gal galit padėti man
Aha, aš irgi šį sijoną nusižiūrėjau, bet kogero nersiu tik kitai vasarai, o šaip manau reikėtų nueiti į nėrinių schemų temą ir manau ten gėlytės schemą atrasi
QUOTE(puzzle @ 2006 03 10, 12:23)
Tegul būsiu išvadinta tikra lietuve... nu bet čia kažkoks SIAUBAS
O štai tas nertas, dėl kurio alpsta ne tik rusaitės - - pasijonius tik keiti ir sijonas kaskart kaip naujas atrodo