Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

QUOTE(edituka @ 2006 05 23, 11:58)
gal gali parasyt kiek siulu reik , siandien buvau siulu , labai noriu rudo9s spalvos sijono ir bliuzkutes .pardaveja pasiule viskoze ,puse kilo kaina 59litai , o is kokiu tu neri ir kiek siulu reik sijonui nerti zadu pagal vaidulkos schema

Bet tai kaip brangiai blink.gif Gal jie ypatingi labai blink.gif NElabai įsivaizduoju kaip atrodo. NEs aš neriu iš MAxi, tai ten 100 gramų pas mus kainuoja paie 12 lt, didmiesčiuose gal litu pigiau g.gif Gaila, kad niekaip neprisėdu aš jo nert, tai dabar neįsivaizduoju kiek susinaudos tų siūliukų doh.gif
Atsakyti
gal gali parasyt kiek siulu reik , siandien buvau siulu , labai noriu rudo9s spalvos sijono ir bliuzkutes .pardaveja pasiule viskoze ,puse kilo kaina 59litai , o is kokiu tu neri ir kiek siulu reik sijonui nerti zadu pagal vaidulkos schema

Aš ne visą sijoną neriu,o tik tarpus tarp audinio raukinių. Deja negaliu niekuo padėt... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 05 23, 13:19)
Bet tai kaip brangiai  blink.gif Gal jie ypatingi labai  blink.gif NElabai įsivaizduoju kaip atrodo. NEs aš neriu iš MAxi, tai ten 100 gramų pas mus kainuoja paie 12 lt, didmiesčiuose gal litu pigiau  g.gif Gaila, kad niekaip neprisėdu aš jo nert, tai dabar neįsivaizduoju kiek susinaudos tų siūliukų  doh.gif

tai ir as susilaikiau ,sakau jei nert atsibos, o maxi pas mus 11 , as irgi nedidmiesti gyvenu po darbo dar i kita parda varysiu gal ten bus kas gero, ta viskoze , tai grazu butu bet...gal sakau reiks baltus pirkt , nes maxi rudu tamsiai ner , o tu kokios spalvos neri
Atsakyti
O as vat mastau apie visa nerta cigonisko tipo sijona. Tik dabar nesumastau nuo ko pradeti ir dar vis renkuosi rasta... g.gif
Papildyta:
QUOTE(edituka @ 2006 05 23, 12:32)
tai ir as susilaikiau ,sakau jei nert atsibos, o maxi pas mus 11 , as irgi nedidmiesti gyvenu po darbo dar i kita parda varysiu gal ten bus kas gero, ta viskoze , tai grazu butu bet...gal sakau reiks baltus pirkt , nes maxi rudu tamsiai ner , o tu kokios spalvos neri

As kaip tik manau,kad mazesniuose miesteliuose siulai pigesni,gal tik kiek mazesnis ju pasirinkimas... g.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2006 05 23, 12:32)

Aš iš baltų neriu.

QUOTE(~saulyte~ @ 2006 05 23, 12:34)
O as vat mastau apie visa nerta cigonisko tipo sijona. Tik dabar nesumastau nuo ko pradeti ir dar vis renkuosi rasta... g.gif
Papildyta:
As kaip tik manau,kad mazesniuose miesteliuose siulai pigesni,gal tik kiek mazesnis ju pasirinkimas...  g.gif

Kaip tik nepigesni schmoll.gif Nes kaip supratau tai pristato iš didmiesčio tuos siūlus vienas tiekėjas, o kaina dviejose pardėse skiriasi litu - vienoj 11, kitoj 12. O palyginus su gariūnų kainom, tai išviso plėšikai doh.gif Mezgimui siūlus tokius pačius gariūnuose už pusę kainos man nuperka doh.gif
Atsakyti
Radau nebloga sijonuka bigsmile.gif tik gal puslapius istampys del dydzio doh.gif blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 05 23, 15:54)
Radau nebloga sijonuka  bigsmile.gif tik gal puslapius istampys del  dydžio

Labai gražus, bet jau darbelio doh.gif
Atsakyti

Iš viskozės siūlų mezginys gražiai krinta , bet turint apie liemenį '' gelbėjimosi ratuS'' ( kaip aš) jie nelabai tinka g.gif , nes mezginys yra toks sunkesnis ir apgula kūna . Čia mano nuomonė ax.gif , nes išbandyta ir nertinis sėkmingai guli spintoje , be to siūlai yra slidoki , tai sunkiau nert . O dėl kainos , man atrodo , normali mirksiukas.gif , už '' maxiukus '' perkant puskylį ir tiek pat išeis , nors aišku , nelygu koks metražas . ''Maxiukų '' tai nemažas thumbup.gif , mūsų miestuky , tai po 10 lt. tongue.gif
Atsakyti
o is kokiu dar galima butu nert ,gal kas ideju turit , kad stori ta prasme nebutu ,nes apie siulus ne ka nusimanau , dar niekaip nenusipirkau
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2006 05 25, 09:51)
o is kokiu dar galima butu nert ,gal kas ideju turit , kad stori ta prasme nebutu ,nes apie siulus ne ka nusimanau , dar niekaip nenusipirkau

O kaip del lininiu siulu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(edituka @ 2006 05 25, 09:51)

aš tai tiek servetėles, skrybelaites ar palaidinukes sau vasarai neriu iš iriso nr. 50, nes čia rašė apie MAXI irisus, tai jie storesni, nr. 100 ir nertas nėrinys atrodo tikrai storesnis mirksiukas.gif
tad pabandyk su plonesniu irisu, tikrai gražiai ir atrodys ir guls nertinukas lotuliukas.gif
Atsakyti
jauciu jie brangus
Atsakyti