QUOTE(AudraB @ 2006 05 17, 11:50)
Gal turite kas chemute siaurai suknutei nusinerti?
Yra tema apie sukneles, ten tikrai turėtum rasti
labai aciu vaidullka , o gal galetum parasyt kaip pradet kiek supratau pirma nusineri a,b, c, tada d,e, c ar c,e,d ir tada abi dalis kazkaip sujungi
Papildyta:
ir prieki ir uzpakaline dali susiuti ar iskart apvaliai nerti , mat su sijonais niekad gyvenime nesusiduriau
Papildyta:
ir prieki ir uzpakaline dali susiuti ar iskart apvaliai nerti , mat su sijonais niekad gyvenime nesusiduriau
QUOTE(edituka @ 2006 05 17, 13:07)
labai aciu vaidullka , o gal galetum parasyt kaip pradet kiek supratau pirma nusineri a,b, c, tada d,e, c ar c,e,d ir tada abi dalis kazkaip sujungi
Papildyta:
Papildyta:
A,B,C pirmiau po to D,E,C taip rašo, bet manau kad turi būti D, E, F, nes kaip ten gali būti apatinis gražus raštas viršuj, čia nesąmonė manau, nes pagal schemą tai turi eit tos mažos dalikės kad galėtum šniūrelį įvert. O sujungt jų nereikia, tiesiog kai nuneri A, B, C, tai nuo A dalies pradedi nert D dalį. BEt aš nusinėriau tik A dalį ir nėriau D, nes pastebėjau kad nesigauna tokia plati kaip pagal schemą, gal siūlai per ploni. Todėl visas dalis darau po 2 kartus.
NErti reikia apvaliai, kaip servetėlę, tik kad viduriukas bus labai didelis MAno užpakalis iš storesnių, tai užsidėjau 322 akis ir tiek pat po to apnėriau stulpelių, bet reikėjo dėt daugiau akių, nes tos pynelės kilpos įsitempusios, o stulpeliai po to jau laisvesni.
Tikiuosi suprantamai parašiau, jei nelabai supratai - klausk
aciu na ka kolkas viskas aisku , begsiu siulu siandien , kai pradesiu nert tada gali klausimu iskilt
QUOTE(Ašarėlė @ 2006 03 10, 10:33)
gal galėtum man antrojo ir trečiojo schemas atsiųsti? ( gretoote@gmail.com )
Kadangi neturiu nei vieno sijono,o parduotuvėse už "apatinuko" tipo sijonėlį virš 100 litų mokėt nesinori,nutariau pati pasisiūti. Kaip kažkas minėjo: "čigoniško" tipo. Tris raukinių eiles jungti nėriniu. Pirmąją eilę (1,5 metro) jau apnėriau, dabar antrosios eilė (3 metrai),o kur dar trečioji (6 m) Pradėjau gailėtis tokio sumanymo, bet negi dabar mesi,kai tiek darbo įdėta........
QUOTE(argutiene @ 2006 05 22, 12:23)
Kadangi neturiu nei vieno sijono,o parduotuvėse už "apatinuko" tipo sijonėlį virš 100 litų mokėt nesinori,nutariau pati pasisiūti. Kaip kažkas minėjo: "čigoniško" tipo. Tris raukinių eiles jungti nėriniu. Pirmąją eilę (1,5 metro) jau apnėriau, dabar antrosios eilė (3 metrai),o kur dar trečioji (6 m) Pradėjau gailėtis tokio sumanymo, bet negi dabar mesi,kai tiek darbo įdėta........
Gal darbelio ir daug , bet užtat bus labaaaaiiiiiii gražu
QUOTE(argutiene @ 2006 05 22, 11:23)
Kaip įdomu bus pamatyti rezultatą
QUOTE(bazuka @ 2006 05 22, 13:15)
Gal darbelio ir daug , bet užtat bus labaaaaiiiiiii gražu
QUOTE(SoJa @ 2006 05 23, 11:04)
Kaip įdomu bus pamatyti rezultatą
Man pačiai įdomu,tikiuosi šią savaitę pabaigsiu... Būtinai parodysiu
QUOTE(argutiene @ 2006 05 23, 12:19)
Man pačiai įdomu,tikiuosi šią savaitę pabaigsiu... Būtinai parodysiu
gal gali parasyt kiek siulu reik , siandien buvau siulu , labai noriu rudo9s spalvos sijono ir bliuzkutes .pardaveja pasiule viskoze ,puse kilo kaina 59litai , o is kokiu tu neri ir kiek siulu reik sijonui nerti zadu pagal vaidulkos schema