O shemute?Prasyciau.
QUOTE(kacumota @ 2006 05 12, 04:15)
O shemute?Prasyciau.
O vat, kad jos ten nebuvo . Tad nors ir kaip gražiai prašytum, jos nebus .
Yra, yra...
QUOTE(mexica @ 2006 04 25, 14:48)
Kazi ar ne sito ieskai
cigoniskas sijonas
tfu gaila nerodo is nuorodos - nueik i "young collection"-> "skirts" ir ten paieskok numeriuku 23339 ir 23173 (tam paciam puslapy per viduri kazkur)
cigoniskas sijonas
tfu gaila nerodo is nuorodos - nueik i "young collection"-> "skirts" ir ten paieskok numeriuku 23339 ir 23173 (tam paciam puslapy per viduri kazkur)
labai geras tas puslapiukas, o gal angliskai ka nors panasaus ar rusiskai gali kas nurodyti
QUOTE(Vaidullka @ 2006 05 02, 20:06)
gal kas turit sio sijonuko schema , vaidulka ar bandei ji nert , o gal jau nusineriai , buciau labai dekinga edituka@info .lt
QUOTE(edituka @ 2006 05 15, 12:47)
gal kas turit sio sijonuko schema , vaidulka ar bandei ji nert , o gal jau nusineriai , buciau labai dekinga edituka@info .lt
Turiu turiu, atsiųsiu
Pradėjau nert, tai kiekvieną raštą pakolkas neriu po 2 kartus, nes pagal schemą tai man tik diržas gautųsi. O neriu su maxi siūliukais, jie labai neploni sakyčiau Ir ten neriasinuo pusės į viršų, o po to į apačią, baisiai mandra schema
QUOTE(Vaidullka @ 2006 05 15, 16:03)
Turiu turiu, atsiųsiu
Pradėjau nert, tai kiekvieną raštą pakolkas neriu po 2 kartus, nes pagal schemą tai man tik diržas gautųsi. O neriu su maxi siūliukais, jie labai neploni sakyčiau Ir ten neriasinuo pusės į viršų, o po to į apačią, baisiai mandra schema
Atsiųsk ir man, jei gali Būčiau labai dėkinga svanda@inbox.ru
QUOTE(Vaidullka @ 2006 05 15, 17:03)
Turiu turiu, atsiųsiu
Tai jei gali įdėk čia schemutę visos matys , tame tarpe ir aš
jo gera mintis , o kiek siulu reik idomu , nes gal baisiai daug ,kiek gramu ar metru, vaidulka kiek tau siuliukai kainavo
Aš irgi labai norėčiau to balto sijonuko schemutės astutiaa@yahoo.com
Įkelsiu į albumą kokį ir galėsit pasiimt visos
Pakolkas aš sunėriau tik vieną, nes dabar neturiu kada nert, bet manau reikės kokių trijų. Siūliukai Maxi, metražas 565, gramų 100
QUOTE(edituka @ 2006 05 16, 10:17)
jo gera mintis , o kiek siulu reik idomu , nes gal baisiai daug ,kiek gramu ar metru, vaidulka kiek tau siuliukai kainavo
Pakolkas aš sunėriau tik vieną, nes dabar neturiu kada nert, bet manau reikės kokių trijų. Siūliukai Maxi, metražas 565, gramų 100
Pagaliau suradau schemutę