Įkraunama...
Įkraunama...

Sijonai

As turiu kelis pavizdelius, tik nezinau kaip ikelt ax.gif Jei nori, galiu el pastu atsiut.
Atsakyti
QUOTE(veiren @ 2006 03 20, 11:54)
As turiu kelis pavizdelius, tik nezinau kaip ikelt  ax.gif Jei nori, galiu el pastu atsiut.

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
kadangi buvo užlūžus SM doh.gif tai dabar baigiu kelti ax.gif
tik atsirinkit kas kam,nes man sumakalavo blush2.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Vaje, kaip ačiū!!!!!!!!!!!!!!!! Bandysiu narpliot 4u.gif
Atsakyti
O kaip apacia padaryti tos violetines bliuskytes?
Gal kuri zinot? smile.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,
Kažkur buvau radus, kaip megzti rožytes, bet neberandu sad.gif Gal turit kuri schemutę po ranka? smile.gif Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
ech, kad vasheliu butu ish mocheros sad.gif
Atsakyti
user posted image
aprashymas
be aprashymo: user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo X-iuke: 02 balandžio 2006 - 14:45
Sveikos merginos, į vašeliu nertą sijoną turbūt reikia įsiūti užtrauktuką, nes kaip kitaip jį reikia užsivilkti smile.gif Ruošiuosi nerti, tai dabar kuriu planus ir apgalvoju visokius variantus
Atsakyti
QUOTE(IevaP @ 2006 04 04, 10:29)
Sveikos merginos, į vašeliu nertą sijoną turbūt reikia įsiūti užtrauktuką, nes kaip kitaip jį reikia užsivilkti smile.gif Ruošiuosi nerti, tai dabar kuriu planus ir apgalvoju visokius variantus

man irgi butu idomu suzinoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na taip reiketu 4u.gif , jei sijonas aptemptas, tai butinai, juk neilisi paskui lotuliukas.gif , uztrauktukas geriausias variantas, zinoma dar butu galima sugalvot su kabliukais sukabint, su sniuriuku suvarstyt g.gif taip pat ir sagutem susagstyt 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(mindira @ 2006 04 04, 20:50)
Na taip reiketu  4u.gif , jei sijonas aptemptas, tai butinai, juk neilisi paskui  lotuliukas.gif , uztrauktukas geriausias variantas, zinoma dar butu galima sugalvot su kabliukais sukabint, su sniuriuku suvarstyt  g.gif taip pat ir sagutem susagstyt  4u.gif

aciu mirksiukas.gif
Atsakyti