Įkraunama...
Įkraunama...

Ar po 10 kl eiti į gimnaziją dar verta

Patarkit, ypač klaipėdiečių prašau nes reikia apsispręsti ar mano vyriasiąjam verta po 10 klasių " Aukure" veržtis į gimnaziją " Ažuolynan", nes girdėjau kad kritimas neišvengiamas o pakilti kažin ar bus kada. Reikia jam sėkmingai išlaikyti matematiką ir fiziką, taip kad labai labai prašau išsakyti savo nuomones. P.S. jis pagal vidurkį tai įstotų o toliau tai nežinau
Atsakyti
Manau, kad verta. Jei vaikas turi potencialą, tai jis susitvarkys. Ir nebūtinai turi būti kritimas.
Atsakyti
Jeigu yra noro jam pačiam -neprapuls, lai keliauja į gimanziją. Juk gimnazijoje taip pat ne šventieji puodus lipdo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(samone @ 2007 05 11, 20:02)
Jeigu yra noro jam pačiam -neprapuls, lai keliauja į gimanziją. Juk gimnazijoje taip pat ne šventieji puodus lipdo  mirksiukas.gif

Nu va, po 8 klasių jis tam kažkaip buvo nesubrendęs, o dabar būgštauju. Bet kai direktorės supratau kad patars repetitorių. Matematika ir lietuvių tai ramu, anglų irgi gal, o šiaip tai nežinau ką žmogui patart. Vaikas, nors jam 17 vistiek laukia garantuoto patarimo, kuris kaip garantas, kad pasiseks.
Atsakyti
Priklauso kokius dalykus pasirinks mokytis, nes 11 klasėje mokiniai mokysis pagal individualų planą. Daugiau informacijos www.smm.lt Be korepetitorių gal ir neišsiversite.
Atsakyti
QUOTE(samone @ 2007 05 13, 10:42)
Priklauso kokius dalykus pasirinks mokytis, nes 11 klasėje mokiniai mokysis pagal individualų planą. Daugiau informacijos  www.smm.lt  Be korepetitorių gal ir neišsiversite.

Nu mums tai fizika , kaip supratau " Aukure" ne pati stipriausia vieta, reiks pagalbos iš šalies.
Atsakyti
11 ir 12 klasėse fizikos ir chemijos kusas kartojamas, galima sakyti nieko naujo nebeišmokstama tik gilinamos žinios. Tad korepetitorius tikrai nepamaišytu, butu investicija į ateiti.
Atsakyti
mano dukra nori po 10 klasės eiti į gimnaziją g.gif daug abejonių.abiejų mokyklų mokytojai "varo"vieni ant kitų doh.gif
Atsakyti
Jeigu gera mokykla, kam ja keisti.
Atsakyti
QUOTE(mama333 @ 2008 02 10, 15:58)
mano dukra nori po 10 klasės eiti į gimnaziją g.gif daug abejonių.abiejų mokyklų mokytojai "varo"vieni ant kitų doh.gif

Jei tik yra noro, tai pirmyn. Pasitraukti visada spės.
Atsakyti
4u.gif neisejo maniskis i kita mokykla, baigs vidurine Aukure.Mokymo kokybe kita, bet vienbalsiai sakau-reikia eit i gimnazija po 8-uoniu,nes paprastoje m-loje 9 ir 10 kl daugybe asmenu betrukdanciu tiems kas nori mokytis,o ju neismesi...
Atsakyti
Mano vaikas isejo po 10 klasiu i gimnazija.Isejo, nes mokykla reorganizuojama i pagrindine, todel mokykla paliko daug geru mokytoju.Bet mano nuomone, keisti gera mokykla i gimnazija tik del gimnazisto vardo nereiketu.
Atsakyti