QUOTE(Tomukas- @ 2007 05 17, 09:45)
O ka is sudniekiu galetum sugalwoti? As zinau, kad nei as nei mano drauge nera materialiste ir ji labaj apsidziaugtu gawus daug wisokiu smulkmenu..as tajp manau.. Kad geliu puokste didele pirksiu jau cia aisq..bet ka dar galeciau sugalwoti?
Papildyta:
Na laikroduko kiek zinau neturi, bet kad manau nelengwa butu ji isrinkti be pacio zmogaus.. o ceki kazkaip nepatogu man dowanoti...taj per daug banalu...
Papildyta:
Na laikroduko kiek zinau neturi, bet kad manau nelengwa butu ji isrinkti be pacio zmogaus.. o ceki kazkaip nepatogu man dowanoti...taj per daug banalu...
nezinau ar gyvenat kartu ar ne, jei negyvenata, kaikurie netisk tada, bet vistiek parasysiu
1) voniai ka nors, ten muilu ir huiniu visokiu kvapniu kai buna;
2) zvake jei megsta, as visai noreciau kokios nors tikrai geros kvapnios, o ne ten tu nesamoniu kur maksimoj uz kelis litus nusipirkti galima ir padegus nekvepia visai
3) kalendoriu su judvieju kartu nuotraukomis;
4) pizama kokia nors juokinga
5) gal koki pliusini zaisla? mane pvz vadina zuikuciu, tai man triusi toki nupirko nemaza, zinok ir miegu ir pasisneku as su juom, nu bet gal ne visos tokios nevisprotes kaip as
6) seip man pati geriausia ir didziausia dovana tai butu laiskas.. kur ten priskiestu MB kokiu nesamoniu kad as esu pati paciausia ir kaip jis mane myli.. nu tokio is sirdies..
7) savo pasine nuotraukyte jei dar neturi piniginej kad galetu nesiotis
8) staleli i lova; (cia jau butinai gyvent kartu turit)
9) bilietus kur nors.. as pvz savo buvusiam dovanojau bilietus i mamontovo koncerta.. jam ziauriai patiko andrius.. ir nesakiau kur einam.. kai pamate jau paciam klube iskabas su mamontovo nuotraukomis, ciut neapsizliumbe is laimes.. o jai gal patinka teatras
10) chalata;
11) seip viena is brangesniu, tai suolis parasiutu ar skrydis oro balionu.. jei megsta extryma
12) savaitgali dviem kur nors.. as i palanga noreciau.. nes jura dievinu
bet seip reikia daugiau zinoti apie zmogu, kad patarti butu galima, ka ji megsta ko ne.. pvz man padovanotu knyga tai apsibliauciau, o kitoms tokia dovana pati geriausia.. tai va..
kas del laikrodzio, maniskis labai svaigo.. sake kai pats uzsidirbs, nes daba is tevu dar gyvenam, tai sake pirks, nes rimti vyrai su laikrodziais buna, o ne mobiliakus traukiasi kad i valandas paziureti.. tai as taip tarp kitko visk nusivesdavau paziureti laikrodziu.. sakau sitas grazus.. tas anas.. taip jis ir issake man savo nuomone.. nu patinkancio neparode, bet isaiskino kad turi buti ne mechaninis ir ne apvalus o kvadratinis toks tipo.. nuejau ir isrinkau pati.. tai kiek laimes buvo vaikui.. ziurek tu kas jai patinka labai, jei pats nesugalvoji, tai bent jau parasyk kas mergaitei patinka, tada ir mum bus lengviau siulyti
beja, kada tas gimtadienis? toli dar?