Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

QUOTE(Bonbonke... @ 2007 05 08, 13:54)
nu ta loofa tai geras dalykas  wub.gif  lotuliukas.gif va jei kas daro tuos bath bombs, tai tikriausiai matėt tinklalapiuose tokius tuščiavidurius sudedamus rutuliukus į kuriuos prikemša tos "košės", taigi šiandien man atėjo išganinga mintis iš kur tokį gauti...  lotuliukas.gif būna tokie automatai į kuriuos įmetus porą litų iškrenta mažas žaisliukas įdėtas į tokį plastikinį rutulį, pasidalina į dvi puses, kad galėtum išimt žaisliuką  thumbup.gif taigi tokį daiktą nusipirkus ir vaikui žaislas bus ir pakuotė bath bombs'ams labai tiks  thumbup.gif  na viską suvėliau tai nerealiai  doh.gif

Tokių galima įsigyti ir Droge arba kokioje Jysk parduotuvėje mirksiukas.gif
Atsakyti
Knyga iš google
Natural Soapmaking
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 08 gegužės 2007 - 15:18
Dar viena knyga iš google
The Complete Soapmaker

user posted image

Atsakyti
irmulia...man rankos niezti, bet negasdinsiu bendrabutyje lenku ax.gif lotuliukas.gif
o ta knyga parsisiusti imanoma kaip nors? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nighttingale: 08 gegužės 2007 - 16:32
Country Living Crafting Soap at Home

user posted image
Atsakyti
žinot,koks klausimas mane kankina,kai muilas džiūsta,jis truputį keičia savo paviršiaus struktųrą,traukiasi taip,man čia panašu,kad visur fotografuoti dar neišdžiūvę muilai,kaip juos sudžiovinti,kad nepakistų ?????

Lakštingalėle,lenkijojo irgi ,žinau yra muilų darymui priemonių,o vat čia nėra... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 05 08, 17:46)
žinot,koks klausimas mane kankina,kai muilas džiūsta,jis truputį keičia savo paviršiaus struktųrą,traukiasi taip,man čia panašu,kad visur fotografuoti dar neišdžiūvę muilai,kaip juos sudžiovinti,kad nepakistų ?????
Lakštingalėle,lenkijojo irgi ,žinau yra muilų darymui priemonių,o vat čia nėra... schmoll.gif

Lachesiuk, kur? blink.gif blink.gif blink.gif kokioj parduotuvej reiktu ieskoti? g.gif jei rasciau, tai ne tik prisipirkciau, bet ir lauktuviu parvesciau thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 05 08, 16:30)
irmulia...man rankos niezti, bet negasdinsiu bendrabutyje lenku  ax.gif  lotuliukas.gif
o ta knyga parsisiusti imanoma kaip nors?  g.gif  blush2.gif

Nelabai, manau tik per google pažiūrėti galima blink.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 08, 17:55)
Nelabai, manau tik per google pažiūrėti galima  blink.gif

aiskutis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 05 08, 16:46)

gal jie dar kokių priedų prideda g.gif arba kaip rašai, šlapius fotografuoja g.gif
Gal gali įdėti foto neišdžiuvusio ir išdžiuvusio muliuko?
Atsakyti
Aprašymas (italų kalba)

user posted image
Atsakyti
Nu va kokia saunia temike radau, as senai sukau galva kaip cia pasidaryt muilo, reik susipirkt ingriedijentus ir bandyt ax.gif
Atsakyti