antras receptukas iš čia http://excellentlivi...ebathbombs.html
tik aš ten verčiau maždaug pagrindinius dalykus
QUOTE(Lachesė @ 2007 05 06, 10:08)
Jau kaip ačiū tau už tiek naudingos ir išsamios info
O žolytes (rašei kad lakišiaus dėjai) tiesiog sausas ir dėjai į masę ar kažkaip nuplikei jas ar pan?
vertėjėlės ačiux ir jums dideliausias
QUOTE(Lachesė @ 2007 05 06, 10:08)
Man tikrai nesunku viskuo pasidalinti,ką pati išmėginusi
dėl muilo pagrindui,tai pasakysiu,kad nekiškit pinigų ir negadinkit nuotaikos su visais kitais muilais (vaikiškais,visais kvapiais) nieko nesigaus,jeigu kaitinsite,jie taip pasmiršta,kad namus vėdinti kelias dienas teko. Man iš labai daug išbandytų tik vienas tiko APTA ,jo yra tik IKI parduotuvėse ir jis supakuotas tik į celofaną,bei yra 200g ,o ne 100g kaip kiti..
dėl muilo pagrindui,tai pasakysiu,kad nekiškit pinigų ir negadinkit nuotaikos su visais kitais muilais (vaikiškais,visais kvapiais) nieko nesigaus,jeigu kaitinsite,jie taip pasmiršta,kad namus vėdinti kelias dienas teko. Man iš labai daug išbandytų tik vienas tiko APTA ,jo yra tik IKI parduotuvėse ir jis supakuotas tik į celofaną,bei yra 200g ,o ne 100g kaip kiti..
O virei kaip?
jau įsigijau palmolive tuos skaidrius glicerininius muiliukus kokioms drožlėms muiliuko viduje, dabar ieškosiu Lachesės rekomenduoto APTA muiliuko ir pabandysim išsivirti namuose
QUOTE(irmulia @ 2007 05 07, 20:51)
jau įsigijau palmolive tuos skaidrius glicerininius muiliukus kokioms drožlėms muiliuko viduje, dabar ieškosiu Lachesės rekomenduoto APTA muiliuko ir pabandysim išsivirti namuose
o kiek tie Fa kainavo?
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 05 07, 19:52)
o kiek tie Fa kainavo?
Pirkau palmolive iš šios serijos, tik maniškiai žaliai ir raudonai skaidrūs.
ir kaina nesikandžioja- 1,29 lt
jei teko matyti tokį muiliuką
tai į vidų dedamas vaisius tiksliau moliūgas, tik sudžiovintas,
Vadinasi Luffa arba Loofa lietuviškai skambėtų šiūruoklė atrodo jis štai taip dar žalias ir primena agurką
o taip jau sudžiovintas
jau tinkamas panaudojimui muilui gaminti
Idomiausia, kad ją galima užsiauginti
ir dar iš jos gaminamos pliaušinės, prausimosi kempinės, kaip kempinės grindims valyti ir t.t. taip pat naudojama maistui virtuvėje vietoje cukinijos
tai į vidų dedamas vaisius tiksliau moliūgas, tik sudžiovintas,
Vadinasi Luffa arba Loofa lietuviškai skambėtų šiūruoklė atrodo jis štai taip dar žalias ir primena agurką
o taip jau sudžiovintas
jau tinkamas panaudojimui muilui gaminti
Idomiausia, kad ją galima užsiauginti
ir dar iš jos gaminamos pliaušinės, prausimosi kempinės, kaip kempinės grindims valyti ir t.t. taip pat naudojama maistui virtuvėje vietoje cukinijos
Supakavimo idėjos
Aš tokias kempines kelias esu nusipirkus, bet kai sužinojau, kad tos 'plaušinės' auga kaip agurkai gerai, akd priminei, dabar kaip tik turiu galimybę užsiaugint, reikės sėklų paieškot, lygtais priešais buvusį SBA baldų centrą (Justiniškėse) esančioje sėklomis prekiaujančioje parduotuvėje mačiau. Ta parduotuvėlė man patiko, kad turi neįprastų sėklų.
QUOTE(Marzde @ 2007 05 07, 22:21)
Aš tokias kempines kelias esu nusipirkus, bet kai sužinojau, kad tos 'plaušinės' auga kaip agurkai gerai, kad priminei, dabar kaip tik turiu galimybę užsiaugint, reikės sėklų paieškot, lygtais priešais buvusį SBA baldų centrą (Justiniškėse) esančioje sėklomis prekiaujančioje parduotuvėje mačiau. Ta parduotuvėlė man patiko, kad turi neįprastų sėklų.
Mardze, jei pavyks rasti, pakomentuok temoje. Manau, daug kam tai bus naudinga info
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 05 07, 11:36)
Jau kaip ačiū tau už tiek naudingos ir išsamios info
O žolytes (rašei kad lakišiaus dėjai) tiesiog sausas ir dėjai į masę ar kažkaip nuplikei jas ar pan?
aš lakišius šiaip bėriau,man įdomu,kaip jie nesmulkinti atrodo,nes vaistinėse,pakeliuose yra tokios susmulkintos. Šiaip lyg ir nepaminėjau,jog galima virti ir ant arbatos ,tai galima ,sakykim išsivirti stiprios koncentracijos kokią arbatą (tarkime mėtų) ir su ja po to virti muilą.
QUOTE(MELDA @ 2007 05 07, 19:09)
O virei kaip?
tiesiog sutarkavau 100g muilo ir 100g skysčio pyliau ,tada viriau ,kol pasidarė vientisa masė ,bet man tai truko apie kelias minutes,kiek skaičiau ,tai kitur daugiau laiko rašoma,bet man toks santykis muilo ir skysčio tiko
nu ta loofa tai geras dalykas va jei kas daro tuos bath bombs, tai tikriausiai matėt tinklalapiuose tokius tuščiavidurius sudedamus rutuliukus į kuriuos prikemša tos "košės", taigi šiandien man atėjo išganinga mintis iš kur tokį gauti... būna tokie automatai į kuriuos įmetus porą litų iškrenta mažas žaisliukas įdėtas į tokį plastikinį rutulį, pasidalina į dvi puses, kad galėtum išimt žaisliuką taigi tokį daiktą nusipirkus ir vaikui žaislas bus ir pakuotė bath bombs'ams labai tiks na viską suvėliau tai nerealiai