Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

antras receptukas iš čia http://excellentlivi...ebathbombs.html 4u.gif
tik aš ten verčiau maždaug pagrindinius dalykus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 05 06, 10:08)
Man tikrai nesunku viskuo pasidalinti,ką pati išmėginusi smile.gif

Jau kaip ačiū tau už tiek naudingos ir išsamios info assa.gif ploja.gif
O žolytes (rašei kad lakišiaus dėjai) tiesiog sausas ir dėjai į masę ar kažkaip nuplikei jas ar pan? g.gif

vertėjėlės ačiux ir jums notworthy.gif dideliausias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 05 06, 10:08)
Man tikrai nesunku viskuo pasidalinti,ką pati išmėginusi smile.gif

dėl muilo pagrindui,tai pasakysiu,kad nekiškit pinigų ir negadinkit nuotaikos su visais kitais muilais (vaikiškais,visais kvapiais) nieko nesigaus,jeigu kaitinsite,jie taip pasmiršta,kad namus vėdinti kelias dienas teko. Man iš labai daug išbandytų tik vienas tiko APTA ,jo yra tik  IKI parduotuvėse ir jis supakuotas tik į celofaną,bei yra 200g ,o ne 100g kaip kiti..

O virei kaip? ax.gif
Atsakyti
jau įsigijau palmolive tuos skaidrius glicerininius muiliukus kokioms drožlėms muiliuko viduje, dabar ieškosiu Lachesės rekomenduoto APTA muiliuko ir pabandysim išsivirti namuose biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 05 07, 20:51)
jau įsigijau palmolive tuos skaidrius glicerininius muiliukus kokioms drožlėms muiliuko viduje, dabar ieškosiu Lachesės rekomenduoto APTA muiliuko ir pabandysim išsivirti namuose  biggrin.gif

o kiek tie Fa kainavo? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonbonke... @ 2007 05 07, 19:52)
o kiek tie Fa kainavo?  unsure.gif

Pirkau palmolive iš šios serijos, tik maniškiai žaliai ir raudonai skaidrūs.

user posted image

ir kaina nesikandžioja- 1,29 lt
Atsakyti
jei teko matyti tokį muiliuką

user posted image
user posted image

tai į vidų dedamas vaisius tiksliau moliūgas, tik sudžiovintas,
Vadinasi Luffa arba Loofa lietuviškai skambėtų šiūruoklė atrodo jis štai taip dar žalias ir primena agurką

user posted image

user posted image

o taip jau sudžiovintas
user posted image

jau tinkamas panaudojimui muilui gaminti

user posted image

Idomiausia, kad ją galima užsiauginti

ir dar iš jos gaminamos pliaušinės, prausimosi kempinės, kaip kempinės grindims valyti ir t.t. taip pat naudojama maistui virtuvėje vietoje cukinijos biggrin.gif
Atsakyti
Supakavimo idėjos

user posted image
Atsakyti
Aš tokias kempines kelias esu nusipirkus, bet kai sužinojau, kad tos 'plaušinės' auga kaip agurkai g.gif gerai, akd priminei, dabar kaip tik turiu galimybę užsiaugint, reikės sėklų paieškot, lygtais priešais buvusį SBA baldų centrą (Justiniškėse) esančioje sėklomis prekiaujančioje parduotuvėje mačiau. Ta parduotuvėlė man patiko, kad turi neįprastų sėklų. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marzde @ 2007 05 07, 22:21)
Aš tokias kempines kelias esu nusipirkus, bet kai sužinojau, kad tos 'plaušinės' auga kaip agurkai  g.gif  gerai, kad priminei, dabar kaip tik turiu galimybę užsiaugint, reikės sėklų paieškot, lygtais priešais buvusį SBA baldų centrą (Justiniškėse) esančioje sėklomis prekiaujančioje parduotuvėje mačiau. Ta parduotuvėlė man patiko, kad turi neįprastų sėklų. smile.gif

Mardze, jei pavyks rasti, pakomentuok temoje. Manau, daug kam tai bus naudinga info mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Anakondaaz @ 2007 05 07, 11:36)
Jau kaip ačiū tau už tiek naudingos ir išsamios info  assa.gif  ploja.gif
O žolytes (rašei kad lakišiaus dėjai) tiesiog sausas ir dėjai į masę ar kažkaip nuplikei jas ar pan? g.gif

aš lakišius šiaip bėriau,man įdomu,kaip jie nesmulkinti atrodo,nes vaistinėse,pakeliuose yra tokios susmulkintos. Šiaip lyg ir nepaminėjau,jog galima virti ir ant arbatos ,tai galima ,sakykim išsivirti stiprios koncentracijos kokią arbatą (tarkime mėtų) ir su ja po to virti muilą.

QUOTE(MELDA @ 2007 05 07, 19:09)
O virei kaip? ax.gif

tiesiog sutarkavau 100g muilo ir 100g skysčio pyliau ,tada viriau ,kol pasidarė vientisa masė ,bet man tai truko apie kelias minutes,kiek skaičiau ,tai kitur daugiau laiko rašoma,bet man toks santykis muilo ir skysčio tiko smile.gif
Atsakyti
nu ta loofa tai geras dalykas wub.gif lotuliukas.gif va jei kas daro tuos bath bombs, tai tikriausiai matėt tinklalapiuose tokius tuščiavidurius sudedamus rutuliukus į kuriuos prikemša tos "košės", taigi šiandien man atėjo išganinga mintis iš kur tokį gauti... lotuliukas.gif būna tokie automatai į kuriuos įmetus porą litų iškrenta mažas žaisliukas įdėtas į tokį plastikinį rutulį, pasidalina į dvi puses, kad galėtum išimt žaisliuką thumbup.gif taigi tokį daiktą nusipirkus ir vaikui žaislas bus ir pakuotė bath bombs'ams labai tiks thumbup.gif na viską suvėliau tai nerealiai doh.gif
Atsakyti