Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

Mergičkos, biggrin.gif atėjo ta garsioji diena, kai virsiu muiliukus lotuliukas.gif (taip visas kad kalbinau, o pati begėdė nieko neparodžiau blush2.gif ) tongue.gif Pažiūrėsim, kas gausis ( turi gerai gautis smile.gif , nes kitaip visus mano planus sujauktų blink.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 20, 11:51)
turi gerai gautis  smile.gif , nes kitaip visus mano planus sujauktų  blink.giflotuliukas.gif

tai tada parsisiunti kokią internetinę muilo foto, "pablurini", kad prasčiau matytūsi ir mes kad giriam, kad giriam biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu nea schmoll.gif taip nežaidžiu tongue.gif
Atsakyti
Ir kaip tokios mintys aplanko? lotuliukas.gif čia būtų greičiau savęs apgaudinėjimas nei kitų smile.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 20, 16:44)
Nu nea  schmoll.gif  taip nežaidžiu  tongue.gif

tai kaip muilas?
Atsakyti
laukiam, laukiam 4u.gif
Atsakyti
Irmulia, pasirodyk savo muiliukus bigsmile.gif
Atsakyti
Gavosi įvairiai biggrin.gif : su dažais nedažiau (tiesiog po ranka neturėjau, reiks ieškoti) dariau iš APTA ir įvairių glicerininių permatomų (palmolive ir "čystaja linija" berods taip vadinasi) dauguma su kava, na bet vėliau įdėsiu foto. smile.gif Šiuo metu jie džiūsta, aišku iki pyragų dar reikia nemažai praktikos ax.gif tad tikiuosi Kalėdoms privirsiu vykusių dovanų biggrin.gif
Atsakyti
oi kaip laukiam ax.gif
Atsakyti
Truputį kantrybės smile.gif ten nebus kažkas ypatingo mirksiukas.gif

o čia apetitui numalšinti biggrin.gif

visų dėmesiui (tikiuosi nesikartoja)
Žurnalas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 20, 18:50)
Truputį kantrybės  smile.gif  ten nebus kažkas ypatingo  mirksiukas.gif 

o čia apetitui numalšinti  biggrin.gif