Hmm.. gal ka sumaisei?
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 07 17, 13:44)
Hmm.. gal ka sumaisei?
nieko nemaišiau, pasdariau arbatos, sakau panaudosiu be vandens, niu ir pradėjus virti išssigandau, ir galvoju eikit ūs toli toli su tokiom spalvom...
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 07 17, 11:22)
kaskas is merginu rase, kad neilgam naudojimui jei su zolytemis, bet kodel tai dabar nerandu
girtalyte minėjo, kad muiliukus su žolelėmis darant, po kurio laiko jos paruduoja
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 17, 12:43)
nesiseka man su tais muiliukais........... dabar vel bandziau, turėjau hibiskus arbatos, tokia graži vyšniava spalva, sakau paabndysiu...nu taip..pradejau virti, gavosi baisiai pillkų pelėsių spalva
Sumaišyk su baltos spalvos muilo kubeliais ir bus va arba į pilką atvėsusią masę pritarkuok baltos ir kt. spalvų muiliukų ir gausis va
QUOTE(irmulia @ 2007 07 17, 16:28)
Sumaišyk su baltos spalvos muilo kubeliais ir bus va arba į pilką atvėsusią masę pritarkuok baltos ir kt. spalvų muiliukų ir gausis va
galima gi paivairinti kitom spalvom, nera padeties be iseities, beto gal visai grazu ir pilka?
Na jo, tikrai kad tik truputį fantazijos reikia ir muiliukai gražūs tampa..
daug meiles ir fantazijos reikia
Kas dar pasirodys su savo muilo kūrinukais
QUOTE(irmulia @ 2007 07 18, 19:34)
Kas dar pasirodys su savo muilo kūrinukais
nedaeina rankos man iki ju
QUOTE(Lachesė @ 2007 05 06, 10:08)
Dar esu radusi SKONIS IR KVAPAS vonios prekių parduotuvėje muilą,vaikiškas antieleginis,toks skaidrus ,bet ne kaip latvių parduotuvikėse,bet jo dar neviriau,ir kainuoja jo gabaliukas apie 6lt.
Pagaliau atkasiau ačiū Lachesei dar kartelį už info
Dabar tik belieka apsilankyti "Skonis ir Kvapas" ir išsiaiškinti dėl šio pobrangio muiliuko
QUOTE(irmulia @ 2007 07 20, 10:51)
Pagaliau atkasiau ačiū Lachesei dar kartelį už info
Dabar tik belieka apsilankyti "Skonis ir Kvapas" ir išsiaiškinti dėl šio pobrangio muiliuko
irmulia ateik cia noriu konsultacijos