Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

nesiseka man su tais muiliukais........... verysad.gif dabar vel bandziau, turėjau hibiskus arbatos, tokia graži vyšniava spalva, sakau paabndysiu...nu taip..pradejau virti, gavosi baisiai pillkų pelėsių spalva blink.gif doh.gif
Atsakyti
Hmm.. gal ka sumaisei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Justikiii* @ 2007 07 17, 13:44)
Hmm.. gal ka sumaisei?  g.gif

nieko nemaišiau, pasdariau arbatos, sakau panaudosiu be vandens, niu ir pradėjus virti išssigandau, ir galvoju eikit ūs toli toli su tokiom spalvom... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 07 17, 11:22)
kaskas is merginu rase, kad neilgam naudojimui jei su zolytemis, bet kodel tai dabar nerandu g.gif

girtalyte minėjo, kad muiliukus su žolelėmis darant, po kurio laiko jos paruduoja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 17 liepos 2007 - 13:25
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 17, 12:43)
nesiseka man su tais muiliukais........... verysad.gif dabar vel bandziau, turėjau hibiskus arbatos, tokia graži vyšniava spalva, sakau paabndysiu...nu taip..pradejau virti, gavosi baisiai pillkų pelėsių spalva  blink.gif  doh.gif

Sumaišyk su baltos spalvos muilo kubeliais ir bus va thumbup.gif mirksiukas.gif arba į pilką atvėsusią masę pritarkuok baltos ir kt. spalvų muiliukų ir gausis va thumbup.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 17, 16:28)
Sumaišyk su baltos spalvos muilo kubeliais ir bus va  thumbup.gif  mirksiukas.gif  arba į pilką atvėsusią masę pritarkuok baltos ir kt. spalvų muiliukų ir gausis va  thumbup.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif galima gi paivairinti kitom spalvom, nera padeties be iseities, beto gal visai grazu ir pilka?
Atsakyti
Na jo, tikrai kad tik truputį fantazijos reikia ir muiliukai gražūs tampa..

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diora: 18 liepos 2007 - 09:46
daug meiles ir fantazijos reikia wub.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas dar pasirodys su savo muilo kūrinukais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 18, 19:34)
Kas dar pasirodys su savo muilo kūrinukais  bigsmile.gif

nedaeina rankos man iki ju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Lachesė @ 2007 05 06, 10:08)
Dar esu radusi SKONIS IR KVAPAS vonios prekių parduotuvėje muilą,vaikiškas antieleginis,toks skaidrus ,bet ne kaip latvių parduotuvikėse,bet jo dar neviriau,ir kainuoja jo gabaliukas apie 6lt.

Pagaliau atkasiau thumbup.gif ačiū Lachesei dar kartelį wub.gif už info
Dabar tik belieka apsilankyti "Skonis ir Kvapas" ir išsiaiškinti dėl šio pobrangio muiliuko bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 20, 10:51)
Pagaliau atkasiau  thumbup.gif  ačiū Lachesei dar kartelį  wub.gif  už info
Dabar tik belieka apsilankyti "Skonis ir Kvapas" ir išsiaiškinti dėl šio pobrangio muiliuko  bigsmile.gif

irmulia ateik cia noriu konsultacijos blush2.gif
Atsakyti