Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 15:04)
Tai kaip dėl  muiliukų puotos? Ruošiam?  mirksiukas.gif Aš jau suruošusi virtualias vaišes, jei visos nieko prieš  4u.gif

Kviečiu visas paskanauti  Muilininkių klubo galerijos vaišėmis                          essen.gif  essen.gif  essen.gif
(sudėjau visas grožybes į vieną albumą, iš kur bet kada bus galima išimti foto)

tiesiog Super mintis buvo tavo sukrauti viska i viena vieta... thumbup.gif drinks_cheers.gif
manau kad kolekcija greitai dides thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 16, 18:21)
aha  wub.gif pries kaledas pe ve ze  wub.gif

Taip taip taip clap.gif kadangi turim daug laiko, tai galime ramiai susiorganizuoti kur, kaip kas kada bigsmile.gif Įdomu ar atsiras daugiau norinčių sudalyvauti šiame muilo torto gaminimo projektėlyje? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 15:04)
Tai kaip dėl  muiliukų puotos? Ruošiam?  mirksiukas.gif Aš jau suruošusi virtualias vaišes, jei visos nieko prieš  4u.gif

Kviečiu visas paskanauti  Muilininkių klubo galerijos vaišėmis                          essen.gif  essen.gif  essen.gif
(sudėjau visas grožybes į vieną albumą, iš kur bet kada bus galima išimti foto)

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 19:30)
Taip taip taip  clap.gif  kadangi turim daug laiko, tai galime ramiai susiorganizuoti kur, kaip kas kada  bigsmile.gif  Įdomu ar atsiras daugiau norinčių  sudalyvauti šiame muilo torto gaminimo projektėlyje?  wub.gif

as gal ir noreciau ax.gif
Atsakyti
Tai gal kokį sąrašiuką rašomės? mirksiukas.gif
Atsakyti
rašomės biggrin.gif aš visom keturiom už ax.gif gal išmoksiu iki to laiko ax.gif
Atsakyti
ale kur tas gaminimas vyktu? gi miestai skirtingi g.gif
Atsakyti
Na saunuoles thumbup.gif
Man net seile iki zemes nutyso tongue.gif
Atsakyti
labas diena 4u.gif
QUOTE(diora @ 2007 07 16, 09:00)
tikrai kad kaip saldainiukai atrodo  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif
o kokis tas mėlynas muiliukas panaudotas? ar spalvą dėjai?

oi jau pas mane muiliukai tikrai nedazyti buvo.Kiek pamenu perskaiciau sita tema ir buvo 21.50 - tai lekiau i parduotuve ir greitai ivairiu spalvyciu pripirkusi muilo, pradejau virti, komponuoti......tai tiek blush2.gif

QUOTE(heavytea @ 2007 07 16, 11:49)
permatomą su glieceriniu muilu rodos.

o kur jo gauti gal zinai? kazin ar Lietuvoj yra g.gif

super muiliuku klubas thumbup.gif

klausykit o jeigu sumalus metu arba melisos lapu ideti......nes dabar darze pilna, kazin kvepes? kas ten sake,kazkurios labai kvepia, su kuo kvepinote? 4u.gif
Atsakyti
Galima dėti žolyčių, bet dėl kvapo g.gif nebent į vėsią masę, bet namanau, kad būtų labai stiprus aromatas g.gif
Atsakyti
QUOTE(DENARA @ 2007 07 17, 10:40)
labas diena  4u.gif
oi jau pas mane muiliukai tikrai nedazyti buvo.Kiek pamenu perskaiciau sita tema ir buvo 21.50 - tai lekiau i parduotuve ir greitai ivairiu spalvyciu pripirkusi muilo, pradejau virti, komponuoti......tai tiek  blush2.gif
o kur jo gauti gal zinai? kazin ar Lietuvoj yra  g.gif

super muiliuku klubas  thumbup.gif

klausykit o jeigu sumalus metu arba melisos lapu ideti......nes dabar darze pilna, kazin kvepes? kas ten sake,kazkurios labai kvepia, su kuo kvepinote?  4u.gif

kaskas is merginu rase, kad neilgam naudojimui jei su zolytemis, bet kodel tai dabar nerandu g.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTUKĖ @ 2007 07 17, 10:22)
kaskas is merginu rase, kad neilgam naudojimui jei su zolytemis, bet kodel tai dabar nerandu g.gif

nes negraži spalva po to gaunasi, žolės tamsėja, kiek pamenu smile.gif
Atsakyti
nemanau kad zolytes duotu koki kvapa schmoll.gif
Atsakyti