jusu muiliukai nuostabiai atrodo,tik ir norisi atsikasti
QUOTE(aistukke @ 2007 07 16, 00:16)
jusu muiliukai nuostabiai atrodo,tik ir norisi atsikasti
nekask jie visai neskanus
QUOTE(diora @ 2007 07 16, 09:28)
Na va, pagaliau ir aš galiu parodyti pirmus savo darbelius
Naudojau Apta muilą, Palmolive skaidrius raudoną ir žalią, dėjau alyvuogių aliejaus, bei turėjau tokių aliejinių kvepaliukų, tai ir jų ipyliau
o čia dėjau kavos tirščių, o viršūnės papuošimui panaudojau tarkuotą Apta
Naudojau Apta muilą, Palmolive skaidrius raudoną ir žalią, dėjau alyvuogių aliejaus, bei turėjau tokių aliejinių kvepaliukų, tai ir jų ipyliau
o čia dėjau kavos tirščių, o viršūnės papuošimui panaudojau tarkuotą Apta
laaabai tavo muiliukai
QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 09:52)
diora kokių čia skanumynų nuliejai aš užsimaniau pusryčiams to, kuris panašus į nougat
QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 09:52)
diora kokių čia skanumynų nuliejai aš užsimaniau pusryčiams to, kuris panašus į nougat
galiu pasiūlyt, jegu valgysi
kvepia irgi Laaaabai skaniai, tikrai kad tiesiog rūpi atsikąast...
Panos, darom muilų puotą : kas keksiuką, kas pyragą, kas tortą ar tinginį su nougat...
QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 10:20)
Panos, darom muilų puotą : kas keksiuką, kas pyragą, kas tortą ar tinginį su nougat...
darom. as sokoladiniu keksiuku parupinsiu su ale kokoso drozlem ant virsaus
Na tai ką , jaučiu dar vieną virusą pasigavau . Pasiskaitinėjau, prisikopijavau informacijos ir manau, kad vakare jau visoms aišku ką veiksiu .
Isivaizduoju kaip mano pupuliai kanda tuos ellisimos sausainukus , tiesiog skanestas. Mano mazoji yra muilo fane, negaliu palikt vonios duru, nes ji tuoj prie muilo. Bet cia tai rimtai mano vaikai, megstantys sausainukus ir pyragus, jo tikrai uzragautu
sveikos.... o maniske tai ir sukramte visus tris va tokius muikius
beje sudziuvo puikiai,gal biskuti pasitrauke, na tie kurie liko nesukramtyti. Vaikas gyvas liko
jau nuostabiu muiliuku pridarot mergickos, gal kuri ir permatoma pasidarys ir isduos ta paslapti kai kur su kuo
beje sudziuvo puikiai,gal biskuti pasitrauke, na tie kurie liko nesukramtyti. Vaikas gyvas liko
jau nuostabiu muiliuku pridarot mergickos, gal kuri ir permatoma pasidarys ir isduos ta paslapti kai kur su kuo