Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

jusu muiliukai nuostabiai atrodo,tik ir norisi atsikasti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aistukke @ 2007 07 16, 00:16)
jusu muiliukai nuostabiai atrodo,tik ir norisi atsikasti lotuliukas.gif

nekask jie visai neskanus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na va, pagaliau ir aš galiu parodyti pirmus savo darbelius ax.gif
Naudojau Apta muilą, Palmolive skaidrius raudoną ir žalią, dėjau alyvuogių aliejaus, bei turėjau tokių aliejinių kvepaliukų, tai ir jų ipyliau

user posted image

user posted image

o čia dėjau kavos tirščių, o viršūnės papuošimui panaudojau tarkuotą Apta

user posted image

Atsakyti
QUOTE(diora @ 2007 07 16, 09:28)
Na va, pagaliau ir aš galiu parodyti pirmus savo darbelius  ax.gif
Naudojau Apta muilą, Palmolive skaidrius raudoną ir žalią, dėjau alyvuogių aliejaus, bei turėjau tokių aliejinių kvepaliukų, tai ir jų ipyliau

o čia dėjau kavos tirščių, o viršūnės papuošimui panaudojau tarkuotą Apta

laaabai wub.gif tavo muiliukai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 16 liepos 2007 - 08:48
diora kokių čia skanumynų nuliejai thumbup.gif aš užsimaniau pusryčiams to, kuris panašus į nougat tongue.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 09:52)
diora kokių čia skanumynų nuliejai  thumbup.gif aš užsimaniau pusryčiams  to, kuris panašus į nougat tongue.gif  wub.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 09:52)
diora kokių čia skanumynų nuliejai  thumbup.gif aš užsimaniau pusryčiams  to, kuris panašus į nougat tongue.gif  wub.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif galiu pasiūlyt, jegu valgysi lotuliukas.gif lotuliukas.gif

kvepia irgi Laaaabai skaniai, tikrai kad tiesiog rūpi atsikąast... thumbup.gif
Atsakyti
Panos, darom muilų puotą mirksiukas.gif : kas keksiuką, kas pyragą, kas tortą ar tinginį su nougat... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 16, 10:20)
Panos, darom muilų puotą  mirksiukas.gif : kas keksiuką, kas pyragą, kas tortą ar tinginį su nougat...  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

darom. as sokoladiniu keksiuku parupinsiu lotuliukas.gif su ale kokoso drozlem ant virsaus lotuliukas.gif
Atsakyti
Na tai ką ax.gif , jaučiu dar vieną virusą pasigavau doh.gif . Pasiskaitinėjau, prisikopijavau informacijos bigsmile.gif ir manau, kad vakare jau visoms aišku ką veiksiu g.gif .
Atsakyti
Isivaizduoju kaip mano pupuliai kanda tuos ellisimos sausainukus , tiesiog skanestas. Mano mazoji yra muilo fane, negaliu palikt vonios duru, nes ji tuoj prie muilo. Bet cia tai rimtai mano vaikai, megstantys sausainukus ir pyragus, jo tikrai uzragautu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 16 liepos 2007 - 09:45
sveikos.... 4u.gif o maniske tai ir sukramte visus tris va tokius muikius lotuliukas.gif
user posted image

beje sudziuvo puikiai,gal biskuti pasitrauke, na tie kurie liko nesukramtyti. Vaikas gyvas liko thumbup.gif lotuliukas.gif

jau nuostabiu muiliuku pridarot mergickos, gal kuri ir permatoma pasidarys ir isduos ta paslapti kai kur su kuo g.gif ax.gif
Atsakyti