Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

QUOTE(nighttingale @ 2007 07 08, 13:59)
jau per velu...matyt priedus netinkamus pasirinkau, nes jie man susitrauke, prarado forma ir smirdet pradejo  verysad.gif o su pienu ir medum isvis nesustingo cry.gif

Gali ir taip būti ir gal proporcijų nenutaikei g.gif niu va imk 4u.gif ir neliūdėk, o bandyk virti dar kartelį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 08, 15:51)
Gali ir taip būti ir gal proporcijų nenutaikei  g.gif  niu va imk  4u.gif  ir neliūdėk, o bandyk virti dar kartelį  mirksiukas.gif

neliudziu schmoll.gif virsiu kai info daugiau susirinksiu 4u.gif
Atsakyti
Skaitančioms rusiškai

Dar

Ir dar.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 09 liepos 2007 - 16:00
Na va ir man kilo noras paivairinti namu muilines rolleyes.gif
Stai pirmieji mano bvandymai doh.gif smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
elissima, labai gražūs muiliukai thumbup.gif , šaunu drinks_cheers.gif

Tik laukiam išsamaus pasakojimo: kas, ko, kiek.... 4u.gif
Atsakyti
atrodo tikrai labai ispudingai bigsmile.gif 4u.gif mirksiukas.gif wub.gif
Papildyta:
vienas muiliukas man primena sausaini lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Na ka ... Naudojau cia aptarta APTA muila. Labai proporciju nematavau, bet panasiai turbut ir buvo 100g muilo 100g vandens...as muilo dejau visa ten 200, tai ir vandens panasiai buvo. I viena mase dejau vaniles ir magnolijos eterinio aliejaus, i kt. kavos. Tiesa, pyliau ne pieno grietineles ar pan, o dejau drekinamo kremo. Ir sumislyjau bedarydama, kad reikia isbandyt akiu seselius biggrin.gif doh.gif Tai va tie rausvi ir melsvi muilai...Tai i mases imaisyta biriu perlamutriniu akiu seseliu...Tei va... smile.gif
Papildyta:
smile.gif Tiesa, kad muilai dar butu svelnesni...dar pyliau siek tiek kosmetinio glicerino...va atrodo papasakojau viska
Atsakyti
elissima kokie gražūs muiliukai thumbup.gif . Mano tai kažkos baisus gavosi, tai net gėda rodyt verysad.gif .Prisipirksiu formelių, tai perlydysiu cool.gif
Atsakyti
grozis wub.gif wub.gif
Atsakyti
elissima va thumbup.gif muiliukai ir vienas tikrai sausainį primena biggrin.gif

n1lka nesikuklink ir pasirodyk su savaisiais, niekas čia nepeikia, o atvikščiai pagiria, (kad ir koks būtų pirmas blynas) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elissima @ 2007 07 12, 11:37)
viena mase dejau vaniles ir magnolijos eterinio aliejaus,

labai grazus wub.gif
o kas per vanile smulkiau prasau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 12, 14:32)
niekas čia nepeikia, o atvikščiai pagiria, (kad ir koks būtų pirmas blynas)  mirksiukas.gif

tuo labiau, kad mums įdomu ne tik išorė (ji vėliau pas visas tobulėja), bet ir "vidus", gaminimas ir t.t. drinks_cheers.gif
Atsakyti