Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

lauri:) tai ten toje foto tavo daryti muiliukai? soryy, pagalvojau kad tai tik iliustracija viso pasakojimo... smile.gif
[/quote]

taip blush2.gif vaidinau fotografę. Jau minėjau kad norėjosi kūrybiškai išsilieti, tai vat- rezultatas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauri:): 07 liepos 2007 - 20:31
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif pyragai wub.gif lauri:) reiks ir man tokius užmaišyti... biggrin.gif
Atsakyti
o man tai nelabai išdžiuvo, ir neišsiėmė.. tai su krapštuku dantų iškrapščiau ir išmečiau.. reiks bandyt dar..
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 07, 20:59)
o man tai nelabai išdžiuvo, ir neišsiėmė.. tai su krapštuku dantų iškrapščiau ir išmečiau.. reiks bandyt dar..

Prieš dėdama masę formelę tepiau aliejumi, ir išiminėjau iš jos kai tik ištraukiau iš kameros (joje apie 1 val laikiau, kadangi formelė gana gili buvo). Jokiu problemų nebuvo. Dabar porai dienų palikau džiūti.
O tau išmest nereikėjo, gi kaip suprantu gali iš naujo pervirti ta muilą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauri:): 07 liepos 2007 - 21:10
QUOTE(lauri:) @ 2007 07 07, 22:10)
Prieš dėdama masę formelę tepiau aliejumi, ir išiminėjau iš jos  kai tik ištraukiau iš kameros (joje apie 1 val laikiau, kadangi formelė gana gili buvo). Jokiu problemų nebuvo. Dabar porai dienų palikau džiūti.
O tau  išmest nereikėjo, gi kaip suprantu gali iš naujo pervirti ta muilą.

negražios spalvos labai buvo, kavos padauginau..
Atsakyti
mano muiliukai jau džiūsta. Oj kiek laimės buvo juos bedarant thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

lauri:) - muiliukai grazus,bet man ju pateikimas "publikai" ypac suzavejo thumbup.gif reikes ir man paeksperimentuoti biggrin.gif o as vis kankinuosi su tuo gliceriniu persvieciamu muiliuku...ieskau nusipirkti uzsieni, daug dalyku randu, nu muiliuko tokio niekur, tek ytariu paciai gamintis, tik su maziukais lakstanciais biskuti bijau...

manieji muiliukai, kai kurie sekmingai isdziuvo, kai kurie nesulauke, nes jei pamenate dariau kaip apelsina muiliukus, tai mazoji atsikando pora, nes skaniai atrode doh.gif ji sveika nieko nenutiko....

o del pardavimo,. tai pati nedrisciau savo muiliuku parduoti, tik isdalinti pazystamiems, draugams ax.gif nebent labai jau graziai juos nulyginti ir pateikti...
Atsakyti
okiek laiko man dbr tuos išvirtus-pervirtus muiliukus džiovinti ? : ) ir gal turite idėjų muiliukų įpakavimui, paipavidalinimui ? smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
as ant savo muiliuku supykau ir išmečiau į šiukšlių dėžę blush2.gif
Atsakyti
@Frida@ kadangi čia nereikia brandinti tai turi užtekti keletą valandų padžiovinti (merginoms jie susitraukė bedžiūnant) mirksiukas.gif dėl muiliuko įpakavimo pavartyk temą, rasi idėtą foto ar žurnaliuką, kur parodyta kaip juos gražiai supakuoti mirksiukas.gif

nighttingale, na ir kodėl taip žauriai su jais verysad.gif juk pervirti galėjai smile.gif greit trauk iš šiukšlinės kol dar jie nesupyko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 08, 13:33)
as ant savo muiliuku supykau ir išmečiau į šiukšlių dėžę  blush2.gif

mirksiukas.gif juk galejai perlydit unsure.gif
Papildyta:
ačiū Irmulia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 08, 13:49)
@Frida@ kadangi čia nereikia brandinti tai turi užtekti keletą valandų padžiovinti (merginoms jie susitraukė bedžiūnant) mirksiukas.gif dėl muiliuko įpakavimo pavartyk temą, rasi idėtą foto ar žurnaliuką, kur parodyta kaip juos gražiai supakuoti  mirksiukas.gif

nighttingale, na ir kodėl taip žauriai su jais  verysad.gif  juk pervirti galėjai  smile.gif greit trauk iš šiukšlinės kol dar jie nesupyko  biggrin.gif

jau per velu...matyt priedus netinkamus pasirinkau, nes jie man susitrauke, prarado forma ir smirdet pradejo verysad.gif o su pienu ir medum isvis nesustingo cry.gif
Atsakyti