Tai va, raportuoju: isvirti isviriau, supyliau i forma ir dar riebaliuku prie tai patepiau, bet VOs ta savo muila iskrapsciau. Teko per viduri perpjauti. Turiu dabar du didelius dziovinimui paruostus gabalus. Tai iskilo klausimas:
Ar man dabar susipjaustyti i mazesnius gabaliukus ir laukti kol pradzius?? Itariu, kad dabar, nes paskui trupineti gali pradeti, taip?
Is likuciu prasiploviau rankas- muilinasi ir visai nieko tie grikiai su kava Nera taip jau astru ant ranku kaip isivaizdavau. Jie juk pabrinke gavosi ir ne tokiai jau siurkstus..
Gali tuos gabalus supjaustyti dabar, tik ne per mažais gabaliukais, nes kaip kelios merginos rašė, jų muiliukai bedžiūdami traukiasi
Galvu, kad formelės vidų, prieš pilant muilo masę, reiktų išbandyti pabarstyti kokiu talku ar krakmolu, turėtų lengviau išsiimti
Galvu, kad formelės vidų, prieš pilant muilo masę, reiktų išbandyti pabarstyti kokiu talku ar krakmolu, turėtų lengviau išsiimti
QUOTE(busVakare @ 2007 07 05, 13:35)
Nera taip jau astru ant ranku kaip isivaizdavau.
mano kavos muilas išdžiūvęs gerokai pašiurkštėjo , nes drėgmė pasišalino
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 06, 18:11)
mano muiliukai nieko ypatingo, bet man patinka vieni kvepia manu kose, kiti - mėtų arbata
nuo ko kvapas?
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 06, 19:17)
nuo ko kvapas?
i vienus privariau metu (tiksliau cintrinmėčių) , į kitus cinamono ir vanilinio cukraus
O gal galima geresnės kokybės foto?
QUOTE(irmulia @ 2007 07 06, 19:22)
O gal galima geresnės kokybės foto?
rytoj bus galima, tamsu pas mus sian dieną nufotkinsiu
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 06, 19:28)
rytoj bus galima, tamsu pas mus sian dieną nufotkinsiu
vargsele turbut per swapus pamirsai uz elektra susimoket
tik prasau neisizeisti, cia juokais
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 06, 18:20)
i vienus privariau metu (tiksliau cintrinmėčių) :mirksiukas:cukraus
džiovintų?
QUOTE(dute_a @ 2007 07 06, 19:31)