Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

Tai va, raportuoju: isvirti isviriau, supyliau i forma ir dar riebaliuku prie tai patepiau, bet VOs ta savo muila iskrapsciau. Teko per viduri perpjauti. Turiu dabar du didelius dziovinimui paruostus gabalus. Tai iskilo klausimas:

Ar man dabar susipjaustyti i mazesnius gabaliukus ir laukti kol pradzius?? Itariu, kad dabar, nes paskui trupineti gali pradeti, taip?

Is likuciu prasiploviau rankas- muilinasi ir visai nieko tie grikiai su kava tongue.gif Nera taip jau astru ant ranku kaip isivaizdavau. Jie juk pabrinke gavosi ir ne tokiai jau siurkstus..
Atsakyti
Gali tuos gabalus supjaustyti dabar, tik ne per mažais gabaliukais, nes kaip kelios merginos rašė, jų muiliukai bedžiūdami traukiasi mirksiukas.gif
Galvu, kad formelės vidų, prieš pilant muilo masę, reiktų išbandyti pabarstyti kokiu talku ar krakmolu, turėtų lengviau išsiimti g.gif
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 07 05, 13:35)
Nera taip jau astru ant ranku kaip isivaizdavau.

mano kavos muilas išdžiūvęs gerokai pašiurkštėjo ax.gif , nes drėgmė pasišalino smile.gif
Atsakyti
maciau vkr turguj maisitiniu dazu bigsmile.gif thumbup.gif bet kaina pamacius visa dziugi nuotaika pabego, nedidukas buteliukas - 10Lt doh.gif tai sakau, gal as gimtadienio palauksiu hihihi.gif
Atsakyti
mano muiliukai ax.gif nieko ypatingo, bet man patinka rolleyes.gif vieni kvepia manu kose, kiti - mėtų arbata hihihi.gif

user posted image

user posted image

user posted image

atsiprasau uz nuotraukų kokybę, bet neradau kitos vietos fotkinimui blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 06, 18:11)
mano muiliukai  ax.gif nieko ypatingo, bet man patinka  rolleyes.gif vieni kvepia manu kose, kiti - mėtų arbata hihihi.gif

nuo ko kvapas?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 06, 19:17)
nuo ko kvapas?

i vienus privariau metu (tiksliau cintrinmėčių) mirksiukas.gif , į kitus cinamono ir vanilinio cukraus lotuliukas.gif
Atsakyti
O gal galima geresnės kokybės foto? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 06, 19:22)
O gal galima geresnės kokybės foto?  4u.gif

rytoj bus galima, tamsu pas mus sian blush2.gif dieną nufotkinsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 06, 19:28)
rytoj bus galima, tamsu pas mus sian  blush2.gif dieną nufotkinsiu  mirksiukas.gif

vargsele turbut per swapus pamirsai uz elektra susimoket lotuliukas.gif
tik prasau neisizeisti, cia juokais mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nighttingale @ 2007 07 06, 18:20)
i vienus privariau metu (tiksliau cintrinmėčių)  :mirksiukas:cukraus  lotuliukas.gif

džiovintų?
Atsakyti
QUOTE(dute_a @ 2007 07 06, 19:31)
vargsele turbut per swapus pamirsai uz elektra susimoket lotuliukas.gif
tik prasau neisizeisti, cia juokais mirksiukas.gif  4u.gif

ne as tais reikalais rupinuos mirksiukas.gif prie sviesos mano fotikas duniuoja 4u.gif
Atsakyti