Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

nighttingale, kad ta masė brangi tai jau taip verysad.gif , na bet ko tik nepaaukosi vardan kūrybinio alkio mirksiukas.gif Ir greitai pasirodai su muilo kiaušiniais biggrin.gif sužadinai apetitą ir psio?! mirksiukas.gif

heavytea, labai paprasta tuos burbuliukus pašalinti nuo paviršiaus- paimi peiliuką ir gražiai nuskuti mirksiukas.gif

n1lka sveikutė įsijungusi į muilininikių būrį drinks_cheers.gif , laukiam tamstos muiliukų foto su visa jo gaminimo istorija biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 03, 21:42)
nighttingale, kad ta masė brangi tai jau taip  verysad.gif , na bet ko tik nepaaukosi vardan kūrybinio alkio  mirksiukas.gif Ir greitai pasirodai su muilo kiaušiniais  biggrin.gif sužadinai apetitą ir psio?! mirksiukas.gif

heavytea, labai paprasta tuos burbuliukus pašalinti nuo paviršiaus- paimi peiliuką ir gražiai nuskuti  mirksiukas.gif

n1lka sveikutė įsijungusi į muilininikių būrį  drinks_cheers.gif , laukiam tamstos muiliukų foto su visa jo gaminimo istorija  biggrin.gif

aha, pati susivokiau smile.gif) rolleyes.gif dabar muilas maždaug toks, kaip plastelinas... g.gif ir kaip jį išeis iškrapštyt, neįsivaizduoju..
Atsakyti
heavytea - nesinervink taip 4u.gif , mano irgi tokie buvo muliukai, jeigu tu juos biski atsaldei - tai pasukiok biski tame indelyje, gal su kuo nors smailesniu pabandyk atsargiai isimti, juk emiau is skirtingu formu tuos muiliukus ir normaliai islindo thumbup.gif geriausiai tai ir vienkartiniu isoko tiesiog:D

o dziut tai dziuna mano muiliukai dar vis...... doh.gif

irmulia - o tai to glicerinio sakai lenkijoj tik, o internetu gal ji kaip nors galima nusipirkti, as i lenkus tikrai nevarau, i rusyna galeciau g.gif ,bet i lenkus tolokai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 03, 21:42)
n1lka sveikutė įsijungusi į muilininikių būrį  drinks_cheers.gif , laukiam tamstos muiliukų foto su visa jo gaminimo istorija  biggrin.gif

Sveikos smile.gif, džiūsta daba mano muiliukas, ypatingo grožio nepagaminau, bet labai smagu buvo biggrin.gif . Tik kai tirpiniau muilą su pienu ant elektrinės viryklės, tai jis prisvilo truputi , kaip šito išvengti? g.gif . Tikiuosi, kad kai grišiu namo jau bus išdžiūvęs, nes vakare buvo kaip plastelinas, tai įdomu kaip reiks jį ištraukt. Įpiliau į tokį ilgą metalinį apvalų indą, tai muiliukas pačiam dugne.
Ir dar vienas klausimėlis - kai tirpinat muilą, tai iki vienalytės masės, ar paliekat mažiukus gumulėlius? Noriu irgi to APTA nusipirkti, tai įdomu iki kiek jis ištirpsta
Atsakyti
[quote=DENARA,2007 07 04, 00:50]
irmulia - o tai to glicerinio sakai lenkijoj tik, o internetu gal ji kaip nors galima nusipirkti, as i lenkus tikrai nevarau, i rusyna galeciau g.gif ,bet i lenkus tolokai doh.gif

Ne tik Lenkijoje, ją paminėjau kaip arčiau mūsų eančią šalį, kur galima įsigyti tos bazės. Galima ir internetu tik kainos kitokios vistiek daugiau gaunasi, nors kai paskaičiuoji degalų kad ir iki Lenkijos tai blink.gif galvoju gal reiktų mamyčių, gyvenančių Lenkijoje paprašyti pagalbos g.gif
O rysyne tai nežinau, gal ir ten turėtų būti g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 04, 06:52)
[ galvoju gal reiktų mamyčių, gyvenančių Lenkijoje paprašyti pagalbos  g.gif

labai gera mintis, nors po gabaliuka, kol ismoksim patcios pasidaryti..... ax.gif
Atsakyti
Ikvepet mane su savo tais MUILAIS...

Kadangi tampausi vasara po viesbucius, ziuriu, kad namie prisikaupe mazu muiliuku po 20g. Pasistudijavau Jusu kuryba ir siandien pasidariau pirmus muilo virimo zingsnius.

Kadangi, nesu kantri tarkavimui muilo su tarka darbo procese schmoll.gif , pasiemiau trintuve (uogas, bananus, tyreles kur trina) ir sumaliau savo muiliukus mirksiukas.gif Irankis dar nesugedo! Supyliau i puoda ir dabar tuoj virsiu su pienu. Skaiciau, juk irgi galima, taip? Zadu deti kavos tirscius ir skaldytu grikiu... Niu ziuresim cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo busVakare: 05 liepos 2007 - 10:44
QUOTE(busVakare @ 2007 07 05, 10:43)
Zadu deti kavos tirscius ir skaldytu grikiu...

tai kaip šveitiklio užtektų ir kurio nors vieno g.gif , nu nebent norisi smile.gif drinks_cheers.gif ..
Atsakyti
norejosi... del grozio.
Stingsta dabar ramiai mano busimas muilas. Kol kas rezultatu patenkinta. Idejau ant virsaus papuosimui citrinzoles (kaip lietuviskas sienas) ir kinrozes. Man tai grazu! Ir tokia rusva spalva gavosi. Smalsu kaip toliau..
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 07 05, 11:26)
norejosi... del grozio.
Stingsta dabar ramiai mano busimas muilas. Kol kas rezultatu patenkinta. Idejau ant virsaus papuosimui citrinzoles (kaip lietuviskas sienas) ir kinrozes. Man tai grazu! Ir tokia rusva spalva gavosi. Smalsu kaip toliau..

lauksim nuotraukų 4u.gif 4u.gif

gėles džiovintas dėjai?
Atsakyti
QUOTE(busVakare @ 2007 07 05, 11:43)
Ikvepet mane su savo tais MUILAIS...
...pasistudijavau Jusu kuryba ir siandien pasidariau pirmus muilo virimo zingsnius...

thumbup.gif busVakare sveika prisijungus prie mūsų drinks_cheers.gif , būtinai pasirodyk su nuotraukytėmis, labai idomu kaip atrodo su grikiais muiliukas pagamintas mirksiukas.gif
Atsakyti
dar stingsta saldytuve... MAn patinka. Toks ekologiskas gavosi. Tik ziuresim kai isdzius, kas bus. Fotkint moku, bet i cia idet, tai nea schmoll.gif
Atsakyti