Įkraunama...
Įkraunama...

Rankų darbo muilas

va, isdziuvo ir mano muiliukai thumbup.gif
dariau su kavos tirsciais ir su zydruoju moliu ax.gif
gaminau is APTA glicerininio muilo, bet labai norejau kad kvepetu mano muiliukai...
pyliau konditerines esencijos (pyragams kur biggrin.gif ) tai kol vire muiliukas - dar kvepejo, o kai isdziuvo tai visai schmoll.gif verysad.gif
gal kas patars, ka reikia deti, kad tie muiliukai skaniai kvepetu prausiantis?

beje, pasinaudojau vienos forumietes patarimu, dejau cukraus kad putotu geriau, bet matyt nenutaikiau proporcijos, nes vistiek sunkiai isiputoja.. g.gif idomu kokia proporcija reiktu deti cukraus, ar gal dar ko? kad putotu.. unsure.gif

4u.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 liepos 2007 - 13:10
na ka gi ir as pasirodau, tik labai nepeikit, dejau daug kavos, o formeles tai tos kurios pasitaike po ranka. atrodo kaip sokoladiniai keksiukai lotuliukas.gif
user posted image
bransha tavo muiliukai atodo tiesiog wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 03 liepos 2007 - 13:11
heavytea, aš kišu šaldiklin blush2.gif , taip greit sustingsta, kitaip neištveriu blush2.gif

Bransha, faini tavo muiliukai, atrodo, kad ir paimt patogu bus drinks_cheers.gif , nes mano vieni, tai tokie "kūdi", tai slysta kartais smile.gif , su moliu idėja man patiko ax.gif , nesu jo niekad bandžius, reiks pasiskaityt, kokios savybės ir t.t.

dute_a, faini, skanūs muiliukai thumbup.gif , ale kiek kavos dėjai, kad tokia spalva g.gif , ar tu pačioj kavoj išvirei, ne tik tirščiai?
Atsakyti
QUOTE(Lietuvos saulele @ 2007 07 03, 13:36)
heavytea, aš kišu šaldiklin  blush2.gif , taip greit sustingsta, kitaip neištveriu  blush2.gif

Bransha, faini tavo muiliukai, atrodo, kad ir paimt patogu bus  drinks_cheers.gif , nes mano vieni, tai tokie "kūdi", tai slysta kartais  smile.gif , su moliu idėja man patiko  ax.gif , nesu jo niekad bandžius, reiks pasiskaityt, kokios savybės ir t.t.

dute_a, faini, skanūs muiliukai  thumbup.gif , ale kiek kavos dėjai, kad tokia spalva  g.gif , ar tu pačioj kavoj išvirei, ne tik tirščiai?

kavos dejau nemazai kad poveikis butu, tiesiog ipyliau kavos ne tirsciu ir paviriau
Atsakyti
QUOTE(Bransha @ 2007 07 03, 11:39)
labai norejau kad kvepetu mano muiliukai...
pyliau konditerines esencijos (pyragams kur  biggrin.gif ) tai kol vire muiliukas - dar kvepejo, o kai isdziuvo tai visai  schmoll.gif  verysad.gif
gal kas patars, ka reikia deti, kad tie muiliukai skaniai kvepetu prausiantis?

manau, kad be šansų, jog kvepėtų su konditerine esencija smile.gif , nebent su eteriniais aliejais daryt 4u.gif , o ir juos rinktis labiau koncentruotus mirksiukas.gif , antra vertus darant su kava dar sunkiau, nes kava turi savybę sugerti kvapus (juk ir šaldytuve blogą kvapą puikiausiai naikina kava) g.gif ax.gif ...
Atsakyti
pabuvo šaldiklyje beveik valandą. o jis turi būt labai kietas?
Atsakyti
QUOTE(heavytea @ 2007 07 03, 14:12)
pabuvo šaldiklyje beveik valandą. o jis turi būt labai kietas?

o kokį tu darei? Žinau, kad kai darė su daug aliejaus, tai minkštesni buvo, bet šiti standartiniai, tai kieti smile.gif , gal vandens padauginai, išdžius ir tavo, bet negreit biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lietuvos saulele: 03 liepos 2007 - 14:21
Bransha ir dute_a thumbup.gif muiliukai

Kad muilas labiau putotų jį reiktų ilgiau padžiovinti (kažkada skaičiau buities patarimų knygelėje apie didesnį muilo putojimą: tam, kad muilas labiau putotų, reikia jį palaikyti kažkurį laiką sausai ir šiltai pvz. ant radiatoriaus)
Dėl stipresnio kvapumo, išbandykite aromatinius arba eterinius aliejukus. (Apie aromatinius buvo anksčiau diskutuota mirksiukas.gif )

heavytea o koks jis dabar? minkštas? na, jis turėtų sukietėti, bet panoms įvairiai gavosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 03, 15:25)
Bransha ir dute_a  thumbup.gif  muiliukai

Kad muilas labiau putotų jį reiktų ilgiau padžiovinti (kažkada skaičiau buities patarimų knygelėje  apie didesnį muilo putojimą: tam, kad muilas labiau putotų, reikia jį palaikyti kažkurį laiką sausai ir šiltai pvz. ant radiatoriaus)
Dėl stipresnio kvapumo, išbandykite aromatinius arba eterinius aliejukus. (Apie aromatinius buvo anksčiau diskutuota  mirksiukas.gif )

heavytea o koks jis dabar? minkštas? na, jis turėtų sukietėti, bet panoms įvairiai gavosi  g.gif

na, kai stiprokai paspaudi, tada minkštas. lieka tokia maža duobutė
Atsakyti
heavytea pirma, pasirodyk su savo muiliukais, mums smalsu kaip tau gavosi ax.gif
antra, jei dar šiek tiek padžiovinti muiliukus, tai jie tikrai nesuprastės, o kaip tik bus kietesni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(irmulia @ 2007 07 03, 16:01)
heavytea pirma, pasirodyk su savo muiliukais, mums smalsu kaip tau gavosi  ax.gif
antra, jei dar šiek tiek padžiovinti muiliukus, tai jie tikrai nesuprastės, o kaip tik bus kietesni  mirksiukas.gif

gėda biggrin.gif viršuj burbuliukai susidarė. ir net neįsivaizduoju, kaip išimti juos lotuliukas.gif
Atsakyti
O kokie grožiai doh.gif clap_1.gif .Viskas, bėgu po darbo 'tavarintis' muilais.....kavos namie yra, abrikosų kauliukų aliejaus yra, džiovintų gelių yra, pieno yra lotuliukas.gif ....kažką komponuosiu....nu negaliu, nors dabar bėk iš darbo ir muilą gamink biggrin.gif . Man labai patiko įdėja muiliuką gaminti su moliu . Tik jaučiu dar kokio kremo reikia įdėti, kad odos nesausintų thumbup.gif
Atsakyti